30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Tescoma Delicia szilikon gyúrólap DECO 55x45cm, fehér

Termékkatalógus
Tescoma Delicia szilikon gyúrólap DECO 55x45cm, fehér
4,0 1 értékelés
Alátét - szilikon, alkalmas marcipánmasszához és tésztákhoz, tökéletesen tapad az asztalhoz, a tészta nem ragad rá, kompakt, fel lehet tekerni vagy hajtogatni, nek veszi fel az élelmiszer szagát, mérőjeleket tartalmaz az egyszerű méréshez és vágáshoz, tűzálló
Kód:  TESAC076 Termékszám:  632880.11 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tescoma Delicia szilikon gyúrólap DECO 55x45cm, fehér Megszűnt

Tescoma Delicia szilikon gyúrólap DECO 55x45cm, fehér

Multifunkcionális konyhai segéd, ami nem foglal el szinte semmi helyet. Ezt a nyújtólapot használhatod a pizza tészta kinyújtására épp úgy mint az aprósütemények vagy a mézeskalács tésztájának formálására. Jó minőségű szilikonból készül, a nyújtáson kívül használható konyhai hőálló alátétként is. Használat után könnyen tisztítható, és mivel fel lehet tekerni, tárolása rendkívül hatékony. Alkalmas hűtőszekrényekbe és mosogatógépbe is.

Legfontosabb jellemzők

  • Jó minőségű szilikon
  • Egyszerű tisztítás
  • Alkalmas hűtőszekrénybe és mosogatógépbe
  • Hőálló
  • A nyújtólap oldalán található  cm beosztás  és a közepére körsablonok vannak rajzolva
  • A szilikon lapra nem ragad rá a tészta

Tökéletes cukorkákhoz

A speciális felületkezelésnek köszönhetően a feldolgozott anyag nem ragad rá, és így fel lehet használni mindenféle tészta és marcipán készítéséhez. A nyújtólap el van látva különféle skálákkal a díszítő elemek és sütemények egyszerű és pontos méréséhez, beleértve a változó átmérőjű köröket, amelyek egyszerűsítik a sütemények díszítését. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tescoma Vál silikonový DELÍCIA DECO 55x45cm, bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tescoma Doska silikónový DELÍCIA DECO 55x45cm, biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tescoma Vál Silikon DELÍCIA DECO 55x45cm, weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tescoma Vál Silikon DELÍCIA DECO 55x45cm, weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ