AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

TESCOMA DELLA CASA vaj- és kenőkrém adagoló, 4 adagolófejjel

Termékkatalógus
TESCOMA DELLA CASA vaj- és kenőkrém adagoló, 4 adagolófejjel
- 4 adagolófejjel, amelyek vaj, feldolgozott sajt, kenőkrémek és hasonlók adagolására alkalmasak, elsőosztályú ellenálló műanyagból készült, mosható mosogatógépben
Kód:  TESCC022 Termékszám:  643144.00 Gyártó honlapja:
TESCOMA DELLA CASA vaj- és kenőkrém adagoló, 4 adagolófejjel Megszűnt

TESCOMA DELLA CASA vaj- és kenőkrém adagoló, 4 adagolófejjel

Nincs kedved minden reggel a vajjal küzdeni? Vagy pedig fantasztikus zsúrszendvicseket szeretnél készíteni, amelyek első pillantásra felkeltik a figyelmet? Ezzel a Tescoma Della Casa vaj- és kenőkrém adagolóval hamarosan elfelejtheted a késsel való bíbelődést. Csak rakd bele a vajat, a krémet vagy a kenősajtot, és a dekoráló tollal csodás finomságokat varázsolhatsz. Az adagolóba kényelmesen elfér nagyobb mennyiségű vaj is, amit a hűtőben tárolhatsz, és máskor is felhasználhatsz. A praktikus csavaros markolatnak nincsenek kiálló részei, így alig foglal helyet a hűtőben. Csak válaszd ki az egyiket a négy adagoló fejből, és éld ki a fantáziádat!  

A Tescoma Della Casa vajadagoló legfontosabb jellemzői

  • Vaj, kenőkrém, pástétom és kenősajtok egyszerű adagolását biztosítja
  • 4 dekoratív adagolófej
  • Könnyen használható és karbantartható
  • Nem foglal sok helyet a hűtőben
  • A Tescoma adagolóba nyolc uncia vaj is elfér

Paraméterek

Cukrászkellékek
Dísz Kész!

Cukrászkellékek

Cukrászkellékek
Dísz Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tescoma Dávkovač na máslo a pomazánky DELLA CASA, 4 trysky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TESCOMA Dávkovač na maslo a nátierky DELLA CASA, 4 trysky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TESCOMA DELLA CASA Spender für Butter und Aufstriche, 4 Düsen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TESCOMA DELLA CASA Spender für Butter und Aufstriche, 4 Düsen.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ