Shop roku Akvizice ApF HU

Tescoma Forma Tésztatekercshez DELLA CASA

Termékkatalógus
Tescoma Forma Tésztatekercshez DELLA CASA
4,0 2 értékelés
Sütőforma - házi tekercsekegyszerű előállításához, kiváló hőálló szilikonból készült, ellenáll a hőnek 230 °C-ig, mosogatógépben tisztítható, a csomagban található egy recept utasításokkal
Kód:  TESAC090 Termékszám:  629538.00 Gyártó honlapja:

Tescoma Forma Tésztatekercshez DELLA CASA

Szereted a tekercseket és értékelnéd, ha könnyű lenne elkészíteni őket? Akkor ezt a speciális szilikon sütőformát a népszerű Tescoma márkától neked találták ki. Elkészítheted ezt a finomságot a csomagban található recept szerint. A forma kiváló minőségű hőálló szilikonból készült, amely ellenáll a 230 °C-nak is. Sütés után egyszerűen csak szedd ki őket a formából és kész is anélkül, hogy a sütemények összeragadnának. Továbbá, a szilikon forma rendkívül kis helyen elfér, akár fel is tekerheted. Mosogatógépben tisztítható. 

Miért válaszd ezt a formát tekercsek készítésére? 

  • minőségi termék a népszerű Tescoma márkától
  • kiváló minőségű szilikonból készült
  • a sütemények nem tapadnak össze
  • fel lehet tekerni, így rendkívül kis helyet foglal
  • mosogatógépben lehet mosni
 

Paraméterek

Cukrászkellékek
Formákí Kész!
Anyag
Szilikon Kész!

Cukrászkellékek

Cukrászkellékek
Formákí Kész!

Anyag

Anyag
Szilikon Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

Termékek: TESCM041 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tescoma Forma Tésztatekercshez DELLA CASA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tescoma Forma dukátové buchtičky DELLA CASA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tescoma Forma dukátové buchtičky DELLA CASA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Backform Tescoma Form des Ducati-Bündels DELLA CASA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Backform Tescoma Form des Ducati-Bündels DELLA CASA.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ