Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

TESCOMA VITAMINO kerámia pengés kés 12 cm, zöld

Termékkatalógus
TESCOMA VITAMINO kerámia pengés kés 12 cm, zöld
- nem roncsolja a szeletelt ételeket, a zöldségek és gyümölcsök nem fonnyadnak meg, különösen alkalmas gyermekek és diétás stb. ételek készítéséhez, lekerekített orr ellenáll a sérüléseknek, a kés rendkívül éles, védőtok a biztonságos tároláshoz
Kód:  TESNU036 Termékszám:  642721.25 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TESCOMA VITAMINO kerámia pengés kés 12 cm, zöld Megszűnt

TESCOMA VITAMINO kerámia pengés kés 12 cm, zöld

Lehet, hogy már hallottál róla, hogy a nyers ételek (és különösen a frissek, mint a gyümölcsök és zöldségek) értékes tápanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat veszítenek a szeleteléssel. Mindegy, hogy kaparással, vágással vagy a főzéssel... De ki akar olyan zöldséget enni, amely mentes a vitaminoktól? Miért tömnéd magad gyümölccsel, ha nincs benne tápanyag? Edd meg úgy, hogy minden benne maradjon - a VITAMINO kerámia kések segítségével!

Miben más, mint a hagyományos kések?

  • Kerámia penge nem foszt meg a tápanyagtól!
  • Búcsút mondhatsz a fonnyadt szeletelt zöldségnek
  • A kiterjesztett garancia megerősíti a minőséget
  • Úgy tervezték, hogy rendkívül funkcionális és biztonságos legyen
  • Nem rozsdásodik még a mosogatógépben sem, és nincs esélyed eltompítani
  • Ez a kés alkalmas gyermekek és diétás ételek készítéséhez. Emellett megkönnyíti a munkádat.

Főzz és táplálkozz egészségesebben!

Hogy a fém károsítja a hasznos anyagokat az ételben? Szeletelj kerámiával! Az éles,  minőségi Vitamino kések kerámia pengéjét szeretni fogod. Nem csak hogy szép színesek, és biztosan jól néznek ki a konyhában; ezek a legkimélőbbek az élelmiszerekhez, ha szeleteled őket. A zöldségek és gyümölcsök nem fonnyadnak meg és nem száradnak ki a szeletelés után. Ha közben bármilyen diétát kell tartanod vagy a gyerekeknek kell főznöd, kétszeresen fogod szeretni, mert ezekhez az ételekhez a legmegfelelőbb.

A kések sokáig bírják; nem tompulnak ki és nem rozsdásodnak és a hegyük rendkívül ellenálló a sérülés és töréssel szemben. Sőt, le van kerekítve, és a markolata egy csúszásgátló felülettel van ellátva, amely minimálisra csökkenti a sérülés kockázatát. A késhez kapsz egy védőtokot is a biztonságosabb tároláshoz. A hosszabb, három éves garanciát is élvezheted.

Paraméterek

Kés típus
Univerzális kés Kész!
Penge hossza
12 cm Kész!

Típus

Kés típus
Univerzális kés Kész!

Penge

Penge hossza
12 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TESCOMA VITAMINO kerámia pengés kés 12 cm, zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tescoma Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 12 cm, zelený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tescoma Nôž s keramickou čepeľou VITAMINO 12 cm, zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tescoma Messer mit Keramikklinge VITAMINO 12 cm, grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tescoma Messer mit Keramikklinge VITAMINO 12 cm, grün.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ