30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

TESCOMA Serpenyő AMBER átmérő 26 cm

Termékkatalógus
TESCOMA Serpenyő AMBER átmérő 26 cm
- kiváló tapadásmentes bevonat, és magas minőségű kivitel, csúszásgátló markolattal, rozsdamentes acél indukciós aljjal, amely a serpenyő alját teljes terjedelmében lefedi, alkalmas minden típusú tűzhelyhez
Kód:  TESSC012 Termékszám:  602926.00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TESCOMA Serpenyő AMBER átmérő 26 cm

A Tescoma AMBER 26 cm-es serpenyővel a főzés olyan élmény lesz, mintha egy világhírű előadó koncertjén vennél részt. Ezzel a minőségi alumínium serpenyővel, a teljes felületén indukciós aljának köszönhetően, a legigényesebb szakácsok is meg lesznek elégedve. A serpenyő minden típusú tűzhelyen alkalmazható - elektromos, gáz, kerámia és indukciós. Kiváló tulajdonságai közül meg kell említeni a tökéletes hőeloszlatást és a kiváló tapadásmentes bevonattal rendelkező felületet is. Ezen kívül modern design jellemzi. Réz színű kivitelezésének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a modern és klasszikus stílusú konyhákba is, de mindenekelőtt rendkívül tartós és stabil. Egyedülálló megjelenése még a gyakori mosogatógépben történő mosásnak is ellenáll. A markolat, ami szintén réz kivitelezésű, csúszásgátló felülettel rendelkezik a kényelmes és biztonságos használatért. A Tescoma konyhai edények a modern megjelenés, a kiváló minőség és kedvező ár egyedülálló kombinációjának köszönhetően garantáltan mindenkit lenyűgöznek majd.

A Tescoma AMBER 26 cm-es serpenyő főbb jellemzői

  • Kiváló tapadásmentes bevonat 
  • A teljes felületet befedő, rozsdamentes acélból készült indukciós alj tökéletesen eloszlatja a hőt
  • Minden típusú tűzhelyhez alkalmas
  • Egyedi, réz színű kivitelezés
  • A serpenyők tartós felülete egységes megjelenést és könnyű karbantartást biztosít
  • A Tescoma AMBER serpenyő mosogatógépben mosható
  • A serpenyő átmérője 26 cm

Paraméterek

Típus
Klasszikus Kész!

Típus

Típus
Klasszikus Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TESCOMA Serpenyő AMBER átmérő 26 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tescoma Pánev AMBER 26cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TESCOMA Pánev AMBER priemer 26 cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMBER TESCOMA Bratpfanne 26 cm Durchmesser. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMBER TESCOMA Bratpfanne 26 cm Durchmesser.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ