AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Tescoma DELÍCIA Hőálló üvegedény 40 cm

Termékkatalógus
Tescoma DELÍCIA Hőálló üvegedény 40 cm
- hőálló boroszilikát üveg, minőségi szilikon tartólábak, bármilyen sütőhöz, hűtőszekrényhez, mosogatógéphez használható
Kód:  ETS140i Termékszám:  629080.00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tescoma DELÍCIA Hőálló üvegedény 40 cm

A Tescoma DELÍCIA üvegedény nélkülözhetetlen segítség a konyhában. Ezzel a praktikus termékkel a sültek elkészítése egyszerűbb lesz, mint valaha - az okos kis részleteknek köszönhetően, amelyek nagyban megkönnyítik és felgyorsítják az ételkészítési folyamatot.

A 3,7 l-es edény vastag falú, hőálló boroszilikát üvegből készült, amelynek nagyszerű fizikai jellemzői vannak; kiemelkedő a hőálló képessége. A Tescoma DELÍCIA üvegedény hőálló szilikon tartólábakkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy az elkészült ételt azonnal tálalja anélkül, hogy a forró üveg kárt okozna a konyhapultban vagy az étkezőasztalban. Bármilyen típusú sütőben használható, mosogatógépben tisztítható. 3 év garancia.

Műszaki adatok:

Anyag:
boroszilikát üveg/hőálló szilikon

Űrtartalom:
3,7 l

Méret:
26 x 40 x 6,5 cm

Garancia:
3 év

 



 

 

 

Paraméterek

Tepsi anyaga
Üveg Kész!
Tulajdonságok
Mosogatógépben mosható Kész!

Anyag

Tepsi anyaga
Üveg Kész!

Terméktulajdonságok és tartozékok

Tulajdonságok
Mosogatógépben mosható Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tescoma DELÍCIA Hőálló üvegedény 40 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tescoma Pekáč nízký DELÍCIA Glass 40cm 629080.00. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tescoma Pekáč nízky DELÍCIA Glass 40 cm 629080.00. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tescoma niedriger Bräter DELÍCIA Glass 40 cm 629080.00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tescoma niedriger Bräter DELÍCIA Glass 40 cm 629080.00.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ