Akvizice ApF HU Shop roku

TESLA AirCook Q30 fehér

Termékkatalógus
TESLA AirCook Q30 fehér
4,7 14 értékelés
Airfryer - sütés forró levegővel, 1300 W teljesítmény, edény térfogata: 3,8 l, edény anyaga: tapadásmentes felület, 1 fritőz kosár, , mosogatógépben mosható, időzítő, termosztát, kijelző, auto kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, kivehető edény és automatikus programok 200 °C max. hőmérséklet, 40 °C min. hőmérséklet,
Kód:  TESFR475 Termékszám:  8594163277475

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TESLA AirCook Q30 fehér

A TESLA AirCook Q30 egy jól kidolgozott forrólevegős sütő, amely lehetővé teszi az olajban, mégis egészséges módon történő sütést. A Heat2Flow forrólevegő technológiának köszönhetően ízletes és egészséges ételeket készíthetsz minimális zsiradék felhasználásával. A digitális érintőkijelző biztosítja az olajsütő egyszerű vezérlését, ráadásul 8 előre beállított program közül választhatsz. A TESLA AirCook Q30 forrólevegős sütő kompakt méretekkel rendelkezik, így szinte bárhol elhelyezheted. Kis méretei ellenére a készülék edénye 3,8 l-es, így segítségével nagyobb mennyiségű alapanyagot is egyszerűen elkészíthetsz.

A TESLA AirCook Q30 forrólevegős olajsütő legfontosabb jellemzői

  • Digitális érintőkijelző az egyszerű vezérlésért
  • Kivehető edény 3,8 literes űrtartalommal
  • A TESLA AirCook Q30 forrólevegős olajsütő 8 előre beállított programmal rendelkezik
  • Praktikus időzítő az automatikus kikapcsoláshoz
  • Heat2Flow forrólevegős technológia az ízletes és egészséges ételekért
  • A TESLA AirCook Q30 olajsütő tartálya mosogatógépben is tisztítható
  • A TESLA AirCook Q30 forrólevegős olajsütő kompakt méretekkel rendelkezik

A Heat2Flow technológia egészséges ételkészítést tesz lehetővé

A TESLA AirCook Q30 forrólevegős olajsütő Heat2Flow forrólevegős technológiával büszkélkedhet, amellyel ínycsiklandó ételeket készíthetsz egészséges formában, minimális zsiradék felhasználásával. Akár rántott húst, akár sült krumplit szeretnél készíteni, kedvenc ételeid mindig tökéletesen ropogósak lesznek és nem fognak tocsogni az olajban.

A TESLA AirCook Q30 kompakt kivitelezéssel és tágas belső edénnyel rendelkezik

A TESLA AirCook Q30 olajsütő le fog venni a lábadról kompakt méreteivel, mivel nagyon kevés helyet foglal. Kis mérete ellenére, azonban, tágas, 3,8 l-es belső edénnyel rendelkezik, amellyel könnyedén készíthetsz el akár nagyobb mennyiségű ételt is. A belső edény tapadásmentes és egészségre ártalmatlan anyagból (BPA MENTES) készült, kivehető és mosogatógépben mosható.

A TESLA AirCook Q30 olajsütő érintőkijelzője egyszerű vezérlést tesz lehetővé

Az egyszerű vezérlés érdekében a TESLA AirCook Q30 digitális érintőkijelzővel van ellátva. Ez lehetővé teszi a sütési hőmérséklet, az idő és a 8 előre beállított program egyikének beállítását, amelyek például halak, krumpli vagy pulyka készítésére is alkalmasak. A praktikus időzítőnek köszönhetően a TESLA AirCook Q30 olajsütő a sütési idő letelte után automatikusan kikapcsolódik.


Paraméterek

Szín
Fehér Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, USA, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Mélység
33 cm Kész!
Szélesség
27 cm Kész!
Magasság
35 cm Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, USA, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Méret & súly

Mélység
33 cm Kész!
Szélesség
27 cm Kész!
Magasság
35 cm Kész!
Tömeg
4,4 kg Kész!

Sütés típusa

Típusa
Forrólevegős sütő Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
3,8 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet szabályozás, Automatikus programok Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
1 300 W Kész!
Fritőz kosarak száma
1 Kész!
Minimális hőmérséklet
40 °C Kész!
Maximális hőmérséklet
200 °C Kész!
Programok száma
8 Kész!
Vezérlés
Digitális Kész!
Tulajdonságok
Tapadásmentes felület, Kijelző, Termosztát, Mosogatógépben mosható Kész!
Felszerelés
Kivehető edény Kész!
Több paraméter

A TESLA egy cseh márka, amely több mint 70 éve fenntartja népszerűségét a fogyasztók körében. A TESLA termékek között robotporszívókat, multifunkcionális edényeket, set-top boxokat, adathordozókat és más termékeket is találsz, amelyeket minőségük, előnyös áruk és modern kialakításuk jellemez. Támogasd te is a cseh TESLA márkát.

Megjegyzés:
» Böngéssz teljes forrólevegős fritőz kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TESLA AirCook Q30 fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TESLA AirCook Q30 bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TESLA AirCook Q30 biela. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TESLA AirCook Q30 - weiß.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ