Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

Tesla Hair Curling Comb

Termékkatalógus
Tesla Hair Curling Comb
5 1 értékelés
Hajsütővas - kúpos, anyaga: alumínium, 210 °C max. hőmérséklet, funkciók és kiegészítők: automatikus kikapcsolás és lcd kijelző, 6 hőmérséklet fokozat, 180 s bemelegedési idő, 55 W teljesítmény, spirálos feltét, 2,4 m hosszú kábel, rózsaszín és világosszürke színű
30 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TESkl78 Termékszám:  TSL-BT-HCC
Tesla Hair Curling Comb 30 190 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Tesla Hair Curling Comb

Hajsötővas a természetes hatású hullámos frizurákhoz

Természetes hatású hullámokat és fürtöket hozhatsz létre pillanatok alatt. A Tesla hajsütővas 5 tartozékkal könnyíti meg a hajformázást, akár munkába, iskolába vagy buliba mész. A 110 és 210 °C közötti hőmérséklet-tartomány 6 különböző közvetlen hőmérséklet-beállítással alkalmas a különböző frizurákhoz és hajtípusokhoz. A biztonságos használatot a mellékelt hőálló kesztyű, valamint az automatikus kikapcsolási funkció biztosítja 60 perc inaktivitás után, illetve a hajsütővas lezárása, ha 3 másodpercen belül nem történik aktivitás. A Tesla hajsütővassal való formázást a 2,4 méter hosszú, 360°-ban forgatható kábel teszi egyszerűvé.

A Tesla hajsütővas legfontosabb jellemzői

  • 6 hőmérséklet-beállítás 110 és 210 °C között
  • Gyors felmelegedés 3 perc alatt
  • Automatikus kikapcsolási funkció 60 perc inaktivitás után
  • Zár 3 másodperc után, ha a hajsütővas nincs használatban
  • 5 hajformázó tartozékot tartalmaz
  • 110 és 210 °C között
  • A Tesla hajsütővas 360°-ban forgatható, hurokkal ellátott kábellel rendelkezik, amely teljesen leválasztható a készülékről
  • LCD kijelző, amely a kiválasztott hőmérsékletet mutatja
  • Hőálló kesztyű a biztonságos használathoz

Hajsütővas 6 hőmérséklet-beállítással

Minden haj más és más, és az optimális ápoláshoz és formázáshoz meghatározott hőmérsékletre van szüksége. A finom és száraz hajat alacsonyabb hőmérsékleten kell kezelni, míg a zsíros, vastag és erős hajat magasabb hőmérsékleten lehet megszelídíteni. A Tesla hajsütővassal 6 hőmérséklet közül választhatsz 110 és 210 °C között. A csomag összesen 5 tartozékot tartalmaz a különböző hosszúságú hajak formázásához. Tehát nem számít, hogy rövid vagy derékig érő hajad van. A Tesla hajsütővas 55 wattos kimeneti teljesítménnyel rendelkezik, így pillanatok alatt felmelegszik. Ezután csak tekerj egy tincset a hajformázó feje köré, hagyd állni 5-8 másodpercig, és már kész is vagy.

Természetes hullámos haj létrehozása a Tesla hajsütővassal

A Tesla hajsütővas hegye fokozatosan elvékonyodik, így könnyebbé teszi a természetes hatású hullámok elérését. Extra lezserek és tartósak lesznek. A biztonságos formázás érdekében a hajsütővashoz hőálló kesztyű tartozik, amely megakadályozza a véletlen égési sérüléseket.

Az automatikus kikapcsolás energiát takarít meg, és meghosszabbítja a hajsütővas élettartamát

Előfordulhat, hogy elfelejted kikapcsolni a hajsütővasat a hajformázás után. Ha ez megtörténik, 60 perc inaktivitás után a készülék automatikusan kikapcsol. A Tesla hajsütővas akkor is kikapcsol, ha az indítástól számított 3 másodpercen belül nem történik aktivitás. A kényelmes használatot és tárolást a 360°-ban forgatható kábel biztosítja, amely praktikus hurokkal rendelkezik a fürdőszobai fogasra való felakasztáshoz. A kábel teljesen leválasztható a Tesla hajsütővasról, így könnyen tárolható a fiókban.

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Kúpos Kész!
Anyag
Alumínium Kész!
Bemelegedési idő
180 s Kész!
Teljesítményfelvétel
55 W Kész!
Hőmérséklet fokozatok száma
6 Kész!

Típus

Típus
Kúpos Kész!

Tulajdonságok

Anyag
Alumínium Kész!
Bemelegedési idő
180 s Kész!
Teljesítményfelvétel
55 W Kész!
Hőmérséklet fokozatok száma
6 Kész!
Max. hőmérséklet
210 °C Kész!
Kábel hosszúsága
2,4 m Kész!

Működés és kiegészítők

Tartozék típusa
Spirálos Kész!
Működés és kiegészítők
Automatikus kikapcsolás, LCD kijelző Kész!

Szín

Szín
Rózsaszín, Világosszürke Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajsütővas kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tesla Hair Curling Comb Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tesla Hair Curling Comb. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tesla Smart Hair Curling Comb. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tesla Hair Curling Comb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tesla Hair Curling Comb.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ