AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Tesla HEVC mérőműszer

Termékkatalógus
Tesla HEVC mérőműszer
Jelerősség mérő - a DVB-S2/S/T/T2/C méréséhez, H.265 HEVC, Fastscan, konstellációs diagram, spektrális analizátor, csomagellenőrzés, kamerák beállítása + hálózati tápellátásuk, tévénézés, RJ 45, tok pánttal, tápegység + autós töltő
Kód:  IS32a Termékszám:  SAMPRTSHE1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tesla HEVC mérőműszer

Ezzel a műholdakhoz, a földi antennákhoz és a kábelvezetékekhez tervezett, félprofesszionális, kombinált jelerősségmérővel egyszerűen megkaphatja az adatokat egy adott helyről, és így jobb betekintést nyerhet abba, hogy milyen antennát vagy műholdat telepítsen. Képes mérni a DVB-S, a DVB-S2, a DVB-T, a DVB-T2 és a DVB-C jeleket. A vevő spektrális analizátor funkcióval van ellátva. Képes megjeleníteni a jel borítékját. Nem csak a kiválasztott csatornák jelszintjét, hanem a teljes frekvenciatartományt is.

A Tesla HEVC mérőműszer főbb jellemzői

  • Hordozható, kombinált, félprofesszionális mérőműszer
  • Méri a földi, a műholdas és a kábeles eloszlást
  • Precíz mérési technológia a pontos adatok érdekében
  • Mérések dBuV-ben vagy dBm-ben
  • Cseh OSD menü 5"-os LCD kijelzőn
  • Az összes mért adat rögzíthető USB eszközre

Felhasználóbarát működés

A Tesla HEVC mérőműszer áttekinthető, 5"-os kijelzővel és cseh nyelvű, felhasználói OSD menüvel van ellátva. Ezenkívül az összes mért adat elmenthető USB eszközre, vagy fordítva, az AVI fájlok lejátszhatóak az USB memóriából. A készülék LAN porttal és HDMI csatlakozóval is rendelkezik, amelynek a segítségével csatlakoztatható a televízióhoz is.

A Tesla HEVC mérő paraméterei

  • Eredeti EN használati utasítás
  • AC 230 V/ DC 15 V/ 2,5 A hálózati adapter
  • 12-24 V autós töltő
  • Tok a készülékhez, amely pántokkal és minden saroknál rögzítéssel van ellátva a könnyű szállítás érdekében munka közben
  • Adapter az analóg AV jel csatlakoztatásához
 
 

A TESLA egy cseh márka, amely több mint 70 éve fenntartja népszerűségét a fogyasztók körében. A TESLA termékek között robotporszívókat, multifunkcionális edényeket, set-top boxokat, adathordozókat és más termékeket is találsz, amelyeket minőségük, előnyös áruk és modern kialakításuk jellemez. Támogasd te is a cseh TESLA márkát.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tesla HEVC mérőműszer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tesla HEVC meter. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tesla HEVC meter. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tesla HEVC meter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tesla HEVC meter.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ