Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TESLA MediaBox X900 Pro - 8K HDR

Termékkatalógus
TESLA MediaBox X900 Pro - 8K HDR
4,2 57 értékelés
Médialejátszó - támogatás: 8K Ultra HD, 32 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 4 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, digitális optikai kimenet, ethernet LAN, HDMI, HDMI 2.1, optikai kimenet, USB 2.0 és USB 3.0, Google Play Store, HBO Go, Kodi, O2 TV, Skylink Live TV, Voyo és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
Kód:  TESm01a3 Termékszám:  8594163276737

TESLA MediaBox X900 Pro - 8K HDR

Korszerű multimédiás központ Ultra HD 8K támogatással

A nagyteljesítményű TESLA MediaBox X900 Pro multimédia központ egy modern multifunkcionális eszköz videó, zene vagy fénykép megtekintéséhez. A MediaBox X900 8K HDR tartalom lejátszásával büszkélkedhet, ez egy igazán egyedi paraméter. Támogatást nyújt az USB-eszközök vagy vezeték nélküli kapcsolat csatlakoztatásához otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül. A kényelmes működést egy AirMouse távirányító biztosítja,amely giroszkópot használ a kézmozgás másolásához a TV-képernyőn.


A TESLA MediaBox X900 Pro legfontosabb jellemzői

  • Ultra HD 8K lejátszó
  • 4 GB memória
  • 32 GB belső memória
  • AirMouse távirányító giroszkóppal
  • HDR10 +, HDR10, HLG, Technicolor HDR és VP9
  • USB 3.0 + HDMI 2.1
  • DualBand WiFi + Gigabites LAN
  • Wifi csatlakozási pont
  • Optikai digitális audio kimenet
  • Android 9.0 Pie


Gazdag alkalmazás- és video-online ajánlat

Az Android 9.0 Pie szolgáltatással elérheted a Google Play szolgáltatást, és olyan alkalmazások gazdag választékát találhatod meg, mint például a Google Play. Google Chrome böngésző, MS Office, fotószerkesztők, zene- és filmlejátszók, valamint hozzáférés a kedvenc Youtube, Voyo, iVcasting, O2TV, TV listákhoz és még sok máshoz.


Kiemelkedő teljesítmény

A gyors futtatáshoz és a nagy felbontású video lejátszáshoz a legmodernebb négymagos 64 bites ARM Cortex A-55 processzor és egy gyors Mali-G31MP2 grafikus processzor van felszerelve, amely 4 GB memóriával működik. 32 GB belső memóriája lesz az alkalmazások és multimédia fájlok tárolására.


Támogatja az Ultra HD 8K tartalmat

A TESLA MediaBox X900 Pro támogatja a fejlett HDR / HDR10 + (a valósághűbb színvisszaadást) és a HLD (hibrid log-gamma) képtechnológiákat. Ezzel a piacon első eszközként képes nagyfelbontású Ultra HD 8K VP9 képeket kezelni akár 24 kép / mp sebességgel, és minden részletet lenyűgöző képminőségben képes megjeleníteni.


Sokoldalú felhasználás

A TESLA MediaBox X900 Pro támogatja a gyors USB 3.0 csatlakoztatást a külső meghajtó, a kettős WiFi, a Wifi csatlakozási pont vagy a GiGabyte hálózati kártya számára. Egy sokoldalú multimédiás központot kapsz vagy egy csendes, energiatakarékos otthoni operációs rendszert az Android operációs rendszerrel. A Google Playből könnyedén telepítheted a Google Chrome, az MS Office, az Adobe Photoshop és még sok más hasznos alkalmazást.


Gyorsabb és stabilabb streaming

A nagy teljesítményű, mindenirányú Wi-Fi antenna és a 802.11ac kétsávos Wi-Fi támogatás támogatja a jobb minőségű vezeték nélküli jelet minimális interferenciával. A TESLA mediaBox X900 pro új funkciója a Wi-Fi HotSpot létrehozásának lehetősége, miután az eszközt LAN-kábellel csatlakoztattad a hálózathoz.


Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Támogatott felbontás
8K Ultra HD, 4K Ultra HD, Full HD, HD Ready Kész!
Operációs rendszer
Android OS Kész!
Tárhely kapacitás
32 GB Kész!
RAM memória
4 GB Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Alapvető paraméterek

Támogatott felbontás
8K Ultra HD, 4K Ultra HD, Full HD, HD Ready Kész!
Operációs rendszer
Android OS Kész!
Tárhely kapacitás
32 GB Kész!
RAM memória
4 GB Kész!

Csatlakozás és lejátszás

Interfész
Digitális optikai kimenet, Ethernet LAN, HDMI, HDMI 2.1, Optikai kimenet, USB 2.0, USB 3.0 Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth, Wi-Fi Kész!
USB portok száma
2 × Kész!
Támogatott audio formátumok
AAC, FLAC, MP3, OGG, WMA Kész!
Támogatott videó formátumok
AVI, H.264, MP4, WMV, MPG Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Alkalmazás
Google Play Store, HBO Go, Kodi, O2 TV, Skylink Live TV, Voyo, YouTube Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító, Adapter Kész!
Több paraméter

A TESLA egy cseh márka, amely több mint 70 éve fenntartja népszerűségét a fogyasztók körében. A TESLA termékek között robotporszívókat, multifunkcionális edényeket, set-top boxokat, adathordozókat és más termékeket is találsz, amelyeket minőségük, előnyös áruk és modern kialakításuk jellemez. Támogasd te is a cseh TESLA márkát.

Megjegyzés:
» Összes médialejátszó
» Összes TV okosító
» Összes videólejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TESLA MediaBox X900 Pro - 8K HDR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TESLA MediaBox X900 Pro - 8K HDR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TESLA MediaBox X900 Pro – 8K HDR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TESLA MediaBox X900 Pro - 8K HDR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TESLA MediaBox X900 Pro - 8K HDR.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ