A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

TESLA MediaBox XA400

Termékkatalógus
TESLA MediaBox XA400
4,5 136 értékelés
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI és USB 2.0, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Disney+, Facebook, Google Play Store, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, Skylink Live TV, Skype, Spotify, Steam Link, Twitter, Voyo, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
30 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  TESV082 Termékszám:  8595689802530
TESLA MediaBox XA400 30 390 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

TESLA MediaBox XA400

Ez a csodás médialejátszó élvezetessé varázsolja a tévézést. Segítségével egy helyen nézheted a filmeket, hallgathatod a zenét vagy vehetsz igénybe egyéb szolgáltatásokat. A vezeték nélküli csatlakozást bluetooth és wi-fi biztosítja. A(z) TESLA MediaBox XA400 media box 4K Ultra HD felbontással kitűnő választás az olyan igényes nézők számára, akik szeretik a részleteket. Továbbá lehetővé teszi, hogy különböző szolgáltatásokkal és pl. Amazon Prime Video, Disney+, Facebook, Google Play Store, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, Skylink Live TV, Skype, Spotify, Steam Link, Twitter, Voyo, Webböngésző és YouTube alkalmazásokkal bővítsd a tévédet. A(z) TESLA MediaBox XA400 lejátszó egyik legnagyobb előnye a hang-, ill. mobiltelefon-vezérlés funkció. Rendkívül boldoggá fogja tenni az intelligens elektronika szerelmeseit az tény, hogy konkrétan ez a media box hangsegéd Google Assistant kompatibilis. A(z) Tesla electronics Médialejátszó Android OS operációs rendszerrel dolgozik együtt. A kiváló hardver teljesítményt a(z) 2 GB RAM biztosítja. A csomagolásban a média lejátszón kívül távirányító és adapter is található.

A(z) TESLA MediaBox XA400 médialejátszó legfontosabb tulajdonságai

  • Támogatott felbontás: 4K Ultra HD
  • A(z) Tesla electronics multimédiás lejátszója az alábbi vezeték nélküli csatlakoztatással rendelkezik: Bluetooth és Wi-Fi
  • 2 GB RAM memóriával bír
  • A(z) TESLA MediaBox XA400 Android OS operációs rendszerrel dolgozik
  • Amazon Prime Video, Disney+, Facebook, Google Play Store, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, Skylink Live TV, Skype, Spotify, Steam Link, Twitter, Voyo, Webböngésző és YouTube alkalmazás támogatás
  • A(z) 8 GB bőséges tárhelyet kínál
  • A doboz tartalma: távirányító és adapter
  • Korszerű hangasszisztens funkcióval
  • Miracast vezeték nélküli átvitel
  • Portok: HDMI és USB 2.0

Paraméterek

Összehasonlít
Támogatott felbontás
4K Ultra HD Kész!
Operációs rendszer
Android OS Kész!
Tárhely kapacitás
8 GB Kész!
RAM memória
2 GB Kész!
ROM memória
8 GB Kész!

Alapvető paraméterek

Támogatott felbontás
4K Ultra HD Kész!
Operációs rendszer
Android OS Kész!
Tárhely kapacitás
8 GB Kész!
RAM memória
2 GB Kész!
ROM memória
8 GB Kész!

Csatlakozás és lejátszás

Interfész
HDMI, USB 2.0 Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth, Wi-Fi Kész!
USB portok száma
2 × Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Google Asszisztens, Miracast, Hangvezérlés, Mobil vezérlés Kész!
Alkalmazás
Amazon Prime Video, Disney+, Facebook, Google Play Store, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, Skylink Live TV, Skype, Spotify, Steam Link, Twitter, Voyo, Webböngésző, YouTube Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító, Adapter Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A TESLA egy cseh márka, amely több mint 70 éve népszerű a fogyasztók körében. A TESLA termékek között ma már robotporszívók, multifunkciós edények, set-top boxok, médiaboxok és más termékek is megtalálhatók, amelyeket a minőség, a versenyképes ár és a cseh címkékkel és kezelőpanelekkel ellátott modern design jellemez. Támogasd a cseh TESLA márkát

Megjegyzés:
» Összes médialejátszó
» Összes TV okosító
» Összes videólejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Érdeklődnék, hogy az HBOmax és a Disney+ működik-e rajta. Az ismertetőben mintha lenne, de a képernyőfotókon, youtubon található ismetetőn nem látni egyiket sem.

Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék, hogy van-e rajta LAN csatlakozás? A képeken látni, a leírásba nincs bent. A másik pedig hogy állítható-e magyarra a menü? Válaszát előre is köszönöm!

Üdvözlöm a netflix milyen felbontásban nézhető támogatja a 4k?

Kérdések és válaszok: TESLA MediaBox XA400
Kiegészítők: TESLA MediaBox XA400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TESLA MediaBox XA400 multimediální přehrávač s Android TV. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TESLA MediaBox XA400 multimediálny prehrávač s Android TV. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TESLA MediaBox XA400 Multimedia-Player mit Android TV. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TESLA MediaBox XA400 Multimedia-Player mit Android TV.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ