Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

TESLA RoboStar W700 WiFi

Termékkatalógus
TESLA RoboStar W700 WiFi
3,5 2 értékelés
Ablaktisztító robot - kettős vízpermettel, hálózati tápellátás, alkalmazás és távirányító, giroszkópos navigáció, vízszintes és függőleges mozgásirány, Wi-Fi és Bluetooth, biztonsági kötél és UPS akkumulátor, kábel hossza 4,5 m, ablakkeret-érzékelő funkció, mikroszálas tisztítókendő mellékelve, üzemidő 15 perc, súly 1,5 kg, méretek 10,5 × 24,5 × 24,5 cm (Ma×Szé×Mé)
113 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TESrc53 Termékszám:  8595689803353
TESLA RoboStar W700 WiFi 113 790 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

TESLA RoboStar W700 WiFi


Ablaktisztító robot kettős vízpermettel

A TESLA RoboStar W700 ablaktisztító robottal könnyedén tisztíthatók az ablakok és más, 70 × 50 cm-nél nagyobb felületek. A készülék kettős automatikus vízpermettel rendelkezik az alapos mosás érdekében. Ezt egy mikroszálas kendő is segíti. Egyszerűen nedvesítsd be vízzel, rögzítsd az ablaktisztító robot aljára, dugd be a kábelt egy elektromos aljzatba, és helyezd a TESLA RoboStar W700-at az ablakra. A fejlett giroszkópos navigációnak köszönhetően intelligensen megtervezi a mozgását. Ha az ablaktisztító robot hibát követ el, biztonsági hang- és vizuális jelzést ad. Kényelmesen vezérelheted a mellékelt távirányítóval amely szintén a csomag részét képezi. A TESLA RoboStar W700 robotporszívó megtisztítja helyetted az ablakokat.

A TESLA RoboStar W700 ablakmosó robot legfontosabb jellemzői

  • Automatikus kettős vízpermetezés
  • Fejlett giroszkópos navigáció a robottisztító mozgásának intelligens megtervezéséhez
  • Automatikus üzemmódot, távirányítós üzemmódot és a tisztítási terület méretének megfelelő üzemmódokat kínál
  • A TESLA RoboStar W700 biztonságosan mozog az alján lévő érzékelőknek köszönhetően
  • Vezérlés mobilalkalmazáson keresztül iOS/Android számára
  • Keretes és keret nélküli ablakokon vagy más felületeken, például tükrökön vagy zuhanykabinokon is használható
  • Folyamatosan csatlakoztatható egy konnektorhoz
  • Áramkimaradás esetén a beépített tartalék akkumulátor automatikusan aktiválódik
  • A TESLA RoboStar W700 nagy teljesítményű, szénkefe nélküli elektromos motorral működik
  • Az aljára egy mikroszálas tisztító kendő van helyezve

A csomag tartalmazza:TESLA RoboStar W700 WiFi, 3× mikroszálas tisztítókendő, távirányító,  230V-os tápegység, hálózati hosszabbító kábel, szórófejes flakon, pipettás tartály a víztartályok feltöltéséhez, biztonsági kábel, felhasználói kézikönyv

A TESLA RoboStar W700 giroszkópos navigációt használ

A TESLA ablaktisztító robotja a legújabb intelligens giroszkópos navigációt kapta, amely lehetővé teszi számára, hogy intelligensen tervezze meg mozgását.Választhatsz az automatikus üzemmód, a távirányítós üzemmód, a mobiltelefonos vezérlés a telepített alkalmazással, vagy a tisztítandó terület méretétől függően bármelyik üzemmód közül. Az N alakú tisztítási mód magas ablakokhoz, míg a Z alakú tisztítási mód széles ablakokhoz alkalmas. Újdonság, hogy a TESLA RoboStar W700 ablaktisztító robot rendelkezik egy kombinált NZ üzemmóddal, amely egyesíti a két korábbi üzemmód legjobb tulajdonságait.

A TESLA ablaktisztító robot univerzális használata

A TESLA RoboStar W700 alul érzékelőkkel rendelkezik, így simán és biztonságosan mozog a tisztítandó felület felett. Így keretezett ablakokon és keret nélküli ablakokon egyaránt képes dolgozni. A TESLA robottisztító más, 70 × 50 cm-nél nagyobb felületeket, például tükröket vagy zuhanykabinokat is képes tisztítani.

Az ablaktisztító robot biztonságos üzemeltetése

Az ablaktisztító egy hálózati kábellel csatlakozik az elektromos konnektorhoz. Áramkimaradás esetén a beépített tartalék akkumulátor automatikusan aktiválódik. Ezáltal a TESLA RoboStar W700 teljesen biztonságosan használható. Ezt segíti a karabinerrel ellátott tartós biztonsági kábel is, amely egy tapadókorong segítségével ablakhoz vagy más felülethez rögzíthető.

A TESLA RoboStar W700 mikroszálas tisztítókendőt használ

A kiváló vízfelvételű mikroszálas tisztítókendő biztosítja az ablakok alapos tisztítását. Ezáltal az ablakok egyszerre lesznek gyönyörűen tiszták és fényesek. A tisztítókendők moshatók és újra felhasználhatók. A TESLA RoboStar W00 ablaktisztító robothoz összesen 3 tisztítókendő is tartozik.


Paraméterek

Szín

Szín
Fehér, Fekete Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Távirányítóval, Mobil alkalmazással Kész!
Kábel hosszúsága
4,5 m Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi, Bluetooth Kész!
Mozgásirány
Vízszintes, Függőleges Kész!
Tulajdonságok
Biztonsági kötél, Ráma nélküli felületekre, UPS pótakkumulátor Kész!

Funkciók

Funkciók
Ablakkeret érzékelő Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Igen Kész!

Méret & súly

Magasság
10,5 cm Kész!
Szélesség
24,5 cm Kész!
Mélység
24,5 cm Kész!
Súly
1,5 kg Kész!
Biztosítókötél hossza
4,5 m Kész!
Több paraméter

A TESLA egy cseh márka, amely több mint 70 éve népszerű a fogyasztók körében. A TESLA termékek között ma már robotporszívók, multifunkciós edények, set-top boxok, médiaboxok és más termékek is megtalálhatók, amelyeket a minőség, a versenyképes ár és a cseh címkékkel és kezelőpanelekkel ellátott modern design jellemez. Támogasd a cseh TESLA márkát

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TESLA RoboStar W700 WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TESLA RoboStar W700 WiFi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TESLA RoboStar W700 WiFi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TESLA RoboStar W700 WiFi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TESLA RoboStar W700 WiFi.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ