A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

TESLA SlowCook S700 - Lassú főzőedény

Termékkatalógus
TESLA SlowCook S700 - Lassú főzőedény
5 1 értékelés
Lassúfőző - űrtartalma: 6,5 l, anyaga: teflon, funkciók: mosogatógépben mosható, időzítő, hőmérséklet megtartása, termosztát, kijelző, hőmérséklet szabályozás, kivehető edény és késleltetett indítás, 300 W teljesítmény
Kód:  TESPH017 Termékszám:  8594163277017

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TESLA SlowCook S700 - Lassú főzőedény

Készíts teljes és ízletes fogást, amely megőrzi a benne található vitaminokat és ásványi anyagokat a TESLA SlowCook S700 elektromos főzőedénnyel, amely mindent elvégez helyetted. A stílusos és ellenálló rozsdamentes acél edény üveg fedéllel érkezik. A TESLA SlowCook S700 ideális segítőtárs minden háztartásban, hiszen megfőzi a levest, a szószokat, a csodásan lédús húst vagy akár az édes desszerteket is. Ehhez csak annyi a dolgod, hogy minden hozzávalót behelyezel az edénybe, majd pedig beállítod a hőmérsékletet és a főzési időt. Minden mást elvégez helyetted afőzőedény. A 6,5 literes belső edényt még a sütőben is használhatod a sütéshez. 3 különböző üzemmód áll a rendelkezésedre a tökéletesen ízletes fogások elkészítéséhez neked és a családodnak. Nem szükséges az étel kevergetése főzés közben, így rengeteg időt tölthetsz a vendégeiddel és a szeretteiddel. A praktikus termosztát melegen tartja az ételt, így azt akkor fogyaszthatod el, amikor szeretnéd. A TESLA SlowCook S700 elektromos főzőedény remek választás az otthonodba.


A TESLA SlowCook S700 elektromos főzőedény főbb jellemzői

  • TESLA S700 elektromos főzőedény hőmérsékletmegőrzés funkcióval
  • Az edény használata könnyű
  • Elegáns rozsdamentes acél kivitel és üveg fedél
  • Ideális térfogattal legfeljebb 7 ember számára
  • Az edény 3 módot kínál (alacsony és magas hőmérséklet, melegen tartás)
  • A megerősített üvegből készült fedél és a kivehető belső edény moshatók a mosogatógépben
  • Dupla tapadásmentes bevonattal
  • A belső edényt behelyezheted a sütőbe
  • A TESLA SlowCook S700 belső edénye 6,5 literes
  • Főzés közben nem kell kevergetni az ételt
  • A főzési idő beállítása 30 perctől 24 óráig
  • A késletetett indítás lehetősége
  • A csomag tartalmaz egy színes szakácskönyvet receptekkel

TESLA S700 főzőedény hőmérsékletmegőrzés funkcióval

A TESLA SlowCook S700 elektromos főzőedény nagyszerű segítséget jelent minden háztartásban. Segítségével ugyanis nemcsak lenyűgöző fogásokat készíthetsz el, hanem a vendégség vagy családi ünnepségek alkalmával melegen is tartja számodra az elkészült ételt. Megfőzheted a fogásokat néhány órával korábban, és mindennel időben készen leszel felesleges idegeskedés nélkül. A hőmérsékletmegőrzés funkciónak köszönhetően mindig melegen fogyaszthatod el az ételt a TESLA SlowCook S700 elektromos főzőedénnyel.

TESLA S700 főzőedény számos funkcióval és egyszerű használattal

A TESLA SlowCook S700 elektromos főzőedény egyik legnagyobb előnye a könnyű és intuitív működése. Az edény 3 üzemmódot kínál a tökéletes fogás elkészítéséhez számodra és a családod számára. Két üzemmódon (alacsony és magas hőmérséklet) szabályozhatod a főzés hőmérsékletét, míg a harmadik üzemmód az elkészült étel hőmérsékletének megőrzését szolgálja. Mindent kényelmesen beállíthatsz a kék háttérvilágítású nagy méretű LCD digitális kijelzőn, amely megjeleníti a hátramaradt főzési időt is. Az okos Digitális Időzítő funkcióval előre is beütemezheted a főzést. Főzés utána TESLA S700 automatikusan hőmérsékletmegőrzés funkcióba kapcsol.

Gyors és kényelmes karbantartás 

A TESLA SlowCook S700 főzőedény tisztítása még soha nem volt ilyen könnyű. Az eltávolítható belső edényt és a megerősített üveg fedelet nyugodtan rábízhatod a mosogatógépre. Ezáltal sok időt takaríthatsz meg, amelyet a mosogatás helyett tölthetsz a családoddal vagy a barátokkal.

A belső edényt használhatod a sütőben is

A TESLA SlowCook S700 elektromos főzőedény belső részét akár a klasszikus sütőben is használhatod az ételek sütésekor. Azonban mindig győződj meg arról, hogy a sütő hőmérséklete nem haladja meg a 180°C-ot. A készletben találsz egy színes receptkönyvet számos érdekes tanáccsal és receptekkel minden napra.

Késleltetett indítás az ételek egyszerű elkészítéséhez

A TESLA SlowCook S700 edénye továbbá késleltetett indítás funkcióval is büszkélkedhet. Ehhez csak annyi a dolgod, hogy az összes szükséges hozzávalót behelyezed az edénybe, beállítod a késleltetett indítást, amikor szeretnéd, hogy az edény bekapcsoljon, és máris készen vagy. Minden másról az edény gondoskodik önállóan. Az LCD kijelzőn a készülék megjeleníti a hátramaradt főzési időt. Így mindennel pont időben készen lehetsz.



Paraméterek

Típus
Lassú főző Kész!
Űrtartalom
6,5 l Kész!
Funkciók
Mosogatógépben mosható, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Kijelző, Hőmérséklet szabályozás, Kivehető edény, Késleltetett indítás Kész!
Teljesítményfelvétel
300 W Kész!
Lábas anyaga
Teflon Kész!

Típus

Típus
Lassú főző Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
6,5 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Mosogatógépben mosható, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Kijelző, Hőmérséklet szabályozás, Kivehető edény, Késleltetett indítás Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
300 W Kész!
Lábas anyaga
Teflon Kész!
Űrtartalom
6,5 l Kész!
Több paraméter

A TESLA egy cseh márka, amely több mint 70 éve fenntartja népszerűségét a fogyasztók körében. A TESLA termékek között robotporszívókat, multifunkcionális edényeket, set-top boxokat, adathordozókat és más termékeket is találsz, amelyeket minőségük, előnyös áruk és modern kialakításuk jellemez. Támogasd te is a cseh TESLA márkát.

Megjegyzés:
» Nézz körül lassú főző kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TESLA SlowCook S700 - Lassú főzőedény Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TESLA SlowCook S700. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TESLA SlowCook S700 – pomalý hrniec. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TESLA SlowCook S700 - Slow Cooker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TESLA SlowCook S700 - Slow Cooker.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ