30 dnů na vrácení Shop roku

Tesla Smart Air Purifier Pro M

Termékkatalógus
Tesla Smart Air Purifier Pro M
4,5 33 értékelés
Légtisztító - 210 m³/h légtisztító teljesítmény, 20 W teljesítményfelvétel, 25 m² max. ajánlott szobaméret, 20 - 54 dB(A) zajszint, részecskeszűrő, UV lámpa, titán dioxid, HEPA, karbon, katalitikus porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, UV lámpa, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 53,5 × 34,7 × 17,5 cm (Ma×Sz×Mé)
49 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TESCV020 Termékszám:  TSL-AC-AP2006
Tesla Smart Air Purifier Pro M 49 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Tesla Smart Air Purifier Pro M

Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Pro M ...

A minőségi Tesla Smart légtisztító friss levegőt szavatol az allergiában, asztmában vagy más légzési nehézségekben szenvedőknek. Ez a fantasztikus, hordozható eszköz tökéletesen megfelel az akár 25 m2 nagyságú helyiségekbe. A lenyűgöző megbízhatóságáról a légtisztító teljesítmény árulkodik – ez az eszköz akár 210 m3/óra sebességre is képes. A levegőt elsőként megszűri a nagyobb szennyeződésektől az alumínium előszűrő használatával. A katalitikus szűrő tökéletes az olyan ártalmas anyagok megszűrésére, mint az ammónia, a formaldehid vagy a benzol. A népszerű Tesla Smart levegőtisztító fő eleme a HEPA filter, amely hatékonyan kiszűri a levegőből a baktériumok és allergének közel 100%-át. A nemkívánatos szagok és a konyhában keletkező pára eltávolításához a szénszűrő szolgál. Az UV lámpa még a legellenállóbb baktériumokat is likvidálja és steril környezetet szavatol. A folyamat végén az eszköz negatív ionokat bocsát ki a levegőbe, ami nem csak a fizikai, hanem a szellemi állapotra is jó hatással van. Mérete: 34,7 × 53,5 × 17,5 cm.

Tesla Smart Air Purifier Pro M légtisztító fő jellemzői

  • A közismert Tesla Smart légtisztító 25 m2 nagyságú helyiségmérethez ajánlott
  • A HEPA szűrő eltávolítja a levegőből a baktériumok és allergének 99%-át
  • A szén szűrő eltávolítja a levegőből a konyhai gőzöket, a különböző füstöket, gőzöket és a járművek által kibocsátott káros anyagokat
  • Az előszűrő megszűri a levegőt a hajszálaktól, az állatszőrtől, vagyis a nagyobb szennyeződésektől
  • A katalitikus szűrő eltávolítja a toxikus anyagokat
  • Maximális zajszint: 54 dB(A), minimális zajszint: 20 dB(A)
  • A légtisztító teljesítménye 210 m3/óra
  • Tesla Smart levegőtisztítójának mérete: 34,7 × 53,5 × 17,5 cm
Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Pro M Jellemzők/technológia
Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Pro M Jellemzők/technológia

Tesla Smart Air Purifier Pro M légtisztító előnyei

A nagyszerű Tesla Smart légtisztító folyamatosan elemzi a levegő aktuális állapotát és ennek megfelelően számolja ki, hogy szükséges-e a megszűrése. Ez a lenyűgöző légtisztító időzítő funkcióval is bír, melynek segítségével saját igényeidnek megfelelően válaszhatod meg a működési időt. A teljesítményt kényelmesen megválaszthatjuk, ezzel az energiafogyasztást és a zajterhelést is. Mindemellett automata üzemmódban is használható, vagyis a készülék maga a levegő minőségének analizálása alapján állítja be a teljesítményszintet. A ki-bekapcsolás egyedi telefonos alkalmazással is lehetséges. A digitális kijelző és az érintőképernyő hasznos kiegészítő, mely gyors és egyszerű kezelést tesz lehetővé. Mindemellett, gyermekzárral is büszkélkedhet, ami kifejezetten hasznos, ha csintalan gyermekek vannak a közelben. A levegő minőségét intelligens porérzékelők követik szemmel, amelyek szennyeződés esetén automatikusan növelik a tisztítás teljesítményét. A közismert Tesla Smart légtisztító pozitívuma a Wi-Fi technológia. Valamint, ötvözi a vonzó, kompakt kialakítást és a modern kezelhetőséget.

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
20 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
210 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
25 m2 Kész!
Maximális zajszint
54 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
20 dB(A) Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
20 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
210 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
25 m2 Kész!
Maximális zajszint
54 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
20 dB(A) Kész!
Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Por, Katalitikus, UV sugárzás, Részecskeszűrő, TiO2 Kész!

Méret & súly

Szélesség
34,7 cm Kész!
Mélység
17,5 cm Kész!
Magasság
53,5 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tesla Smart Air Purifier Pro M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tesla Smart Air Purifier Pro M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tesla Smart Air Purifier Pro M.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ