Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

Tesla Smart Air Purifier Pro M

Termékkatalógus
Tesla Smart Air Purifier Pro M
4,5 36 értékelés
Légtisztító - 210 m³/h légtisztító teljesítmény, 20 W teljesítményfelvétel, 25 m² max. ajánlott szobaméret, 20 - 54 dB(A) zajszint, részecskeszűrő, UV lámpa, titán dioxid, HEPA, karbon, katalitikus porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, UV lámpa, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 53,5 × 34,7 × 17,5 cm (Ma×Sz×Mé)
47 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TESCV020 Termékszám:  TSL-AC-AP2006
Tesla Smart Air Purifier Pro M 47 490 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Tesla Smart Air Purifier Pro M

Tesla Smart Air Purifier Pro M egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Úgy érzed, hogy nem megfelelően kapsz otthon levegőt? Akkor nagyszerű választás számodra egy ilyen Tesla Smart Air Purifier Pro M levegő tisztító. Segítségével könnyedén megszabadulhatsz a levegőben lévő portól, pollenektől, atkáktól, penésztől és baktériumoktól, amelyek szennyezik a levegőt. Ez a légtisztító allergiásoknak eltávolítja a szennyeződéseket és a levegőben lévő összes allergént. Jelentősen javítja a levegő minőségét, ugyanakkor csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. Az innovatív technológia és a hatékony részecskeszűrő, UV-lámpás szűrő, titán-dioxid szűrő, HEPA, katalitikus, por, szén szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvétellel tiszta és friss levegőt szívhass be. Teljesítményének köszönhetően 25 alapterületű helyiségekbe megfelelő. Stílusos kialakításán kívül olyan modern funkciókat nyújt, mint automatikus üzemmód, időzítő, levegő ionizálás és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Pro M Lifestyle
Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Pro M Jellemzők/technológia

Tesla Smart Air Purifier Pro M légtisztító készülék leglényegesebb tulajdonságai

  • Eme Tesla Smart levegő tisztító hatékonyan semlegesíti a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, poratkákat, penészt és baktériumokat
  • Megszabadulhatsz vele a levegőben lévő allergénektől is
  • Filter típusa: HEPA, szén, por, katalitikus, UV sugárzás, részecskeszűrő és TiO2
  • 25 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására megfelelő
  • 210 m³/h teljesítménnyel rendelkezik
  • Az ionizációs funkció hatékonyabbá teszi a tisztítási folyamatot
  • Lehetséges szabályozni a teljesítményét
  • Beépített időzítő a tisztítási idő beállításához
  • UV sterilizáló lámpával rendelkezik
  • A szűrőt könnyen kimoshatjuk
  • A légtisztító könnyen vezérelhető mobilalkalmazáson keresztül
  • Olyan technológiákhoz optimalizálva, mint Wi-Fi
  • A kijelző minden szükséges információt megad nekünk
  • Érintéssel irányítható vezérlőpanel
  • Levegőminőség-szenzorral felszerelve
  • A porszemcsék koncentrációját porérzékelő figyeli
  • Ezen Tesla Smart levegő tisztító teljesítménye 20 W
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 20 dB(A), és ez az érték legfeljebb 54 dB(A)

Adj egy esélyt ennek a nagy teljesítményű légtisztítónak a méltán neves Tesla Smart gyártótól

Egy ilyen praktikus Tesla Smart légtisztító készülék számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapokat. Hatékony szűrési rendszerének köszönhetően tökéletesen képes az allergének kiszűrésére és eltávolítására a levegőből. Nem hiányozhat egyetlen olyan háztartásból sem, ahol allergiások élnek. A levegő tisztító optimális teljesítményét az automatikus üzemmód a levegőminőségnek megfelelően állítja be. Minden automatikusan, a beavatkozásunk nélkül történik, így nem kell aggódnunk semmilyen beállítás miatt. A teljesítmény beállítása magától értetődik, így kiválaszthatod az aktuális szükségleteidnek megfelelő tisztítási szintet. A légtisztító praktikus időzítővel van felszerelve, amely lehetővé teszi az aktivitási intervallumok egyéni preferenciáinknak megfelelő beállítását. Pontosan azonosítja az aktuális levegőminőséget, majd jelzi, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód aktiválásának.

Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Pro M ...
Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Pro M Hátoldal

Könnyű használat és fejlett technológia

Egy ilyen praktikus Tesla Smart légtisztító nem csak a nagyon felhasználóbarát működése miatt fog tetszeni, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, így ritkábban kell port törölni. A légtisztító vezérlése egyszerű a mobilalkalmazáson keresztül, amivel bekapcsoljuk és kiválasztjuk a kívánt módot. Olyan technológiákhoz optimalizálva, mint Wi-Fi. A könnyen leolvasható kijelzőn a legfrissebb információk jelennek meg. Az érintős kezelőpanellel minden funkció ellenőrzése egyszerű és kényelmes. A gyermekzár funkcióval nem kell aggódnunk, hogy véletlenül módosítjuk a beállításokat vagy kikapcsoljuk a készüléket. A porszemcsék koncentrációját a porérzékelő figyeli, amely ezután optimalizálja a légtisztító teljesítményét a hatékony kiszűrés és légtisztítás érdekében. A szűrő tisztításához egyszerűen mossuk le vízzel, hogy megszabaduljunk minden szennyeződéstől. A légtisztító UV-sterilizáló lámpával rendelkezik, amely hatékonyan képes eltávolítani az összes gyakori vírust, baktériumot és szerves szennyeződést.

Egy ilyen praktikus Tesla Smart levegőtisztító elkápráztat innovatív funkcióival

Egy ilyen Tesla Smart levegő tisztító gép segítségével friss környezetben élvezhetjük a kellemes otthoni klímát. A levegő ionizálás funkcióval biztosítja a negatív ionok jelenlétét, amelyek aktívan eltávolítják az allergéneket. Növeli a szűrési hatékonyságot azáltal, hogy hozzájárul a porszemcsék összecsomósodásának felgyorsításához. Az ionizátor célja tehát, hogy az egész folyamatot hatékonyabbá tegye, és még azokat a részecskéket is eltávolítsa, amelyek egyébként szabadon lebegnének a levegőben.

Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Pro M Jellemzők/technológia
Légtisztító Tesla Smart Air Purifier Pro M Oldalnézet

Egy kivételes szűrőrendszer gondoskodik az összes szennyeződés kiszűréséről

Eme Tesla Smart légtisztító beszívja a levegőt, amely aztán áthalad a szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. A HEPA-szűrő nagy hatékonysága biztosítja, hogy minden szilárd részecskét, baktériumot, vírust, penészt, atkát és allergént hatékonyan felfogjon és kiszűrjön. A szénszűrő a szagok megszüntetésére és a mérgező füst, például a kén-dioxid eltávolítására lett kifejlesztve. A porszűrő könnyedén kiszűri a nagyobb részecskéket, beleértve a port, a hajat és a háziállatok szőrét. A katalitikus szűrő megbízhatóan semlegesíti az ammóniát, a benzolt és más veszélyes vegyi anyagokat. A részecskeszűrő megbízhatóan felfogja és semlegesíti a szilárd részecskéket, például a port, a pollent, a mikroorganizmusokat és más szennyeződéseket. A TiO₂-szűrő a szűrőrendszer egyedi eleme, amely a titán-dioxid előnyeit kihasználva csökkenti a nemkívánatos anyagokat és fokozza a levegő tisztaságát. A készülék teljesítménye kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen praktikus Tesla Smart levegőtisztító 210 m³/h kapacitással rendelkezik. A háztartási légtisztítót úgy tervezték, hogy működése ne zavarjon minket. A legalacsonyabb zajszint értéke 20 dB(A), és ez az érték legfeljebb 54 dB(A).

Méretei:

53,5 × 34,7 × 17,5 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
20 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
210 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
25 m2 Kész!
Maximális zajszint
54 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
20 dB(A) Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
20 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
210 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
25 m2 Kész!
Maximális zajszint
54 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
20 dB(A) Kész!
Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Por, Katalitikus, UV sugárzás, Részecskeszűrő, TiO2 Kész!

Méret & súly

Szélesség
34,7 cm Kész!
Mélység
17,5 cm Kész!
Magasság
53,5 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Kapcsolódás

Kompatibilis alkalmazások
Gyártó saját alkalmazása Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tesla Smart Air Purifier Pro M
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ