Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Teslasuit

Termékkatalógus
Teslasuit
Ruhaszett - a test mozgásának követésére a virtuális valóságban, érzékelésen alapuló,, hőmérsékletváltozások, offline animáció, 14 mozgásérzékelő
Kód:  TSsuit01

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Teslasuit

Teslasuit öltözet, a virtuális valóság új szintje

A CES 2018 egyik nagy dobása egy teljes testű intelligens Teslasuit öltözék bevezetése volt. Ez a futurisztikus termék teljes mértékben az érzékelésen alapuló választ ad, és nem csak érintést vagy súlyt, hanem termikus érzéseket is szimulál. Az eredmény a játékos testének pontos áthelyezése a VR-hez.

Maximális mozgásátadás

Az öltözék felszínén 46 érintési pont van, amelyek változatos visszajelzést adnak a testnek. Ugyanakkor beépülnek a transzkután elektromos idegingerlés (TENS) és az izmok elektromos stimulálása (EMS) egységei. Ezeket a ingerelési módszereket rendszeresen a legmagasabb sportágakban vagy fizioterápiában használják, különösen a rehabilitációs folyamatban és a gyógyulási folyamatokban, ahol gyakori elektromos impulzusokkal több izomcsoportot aktiválnak vagy bocsátanak ki egyidejűleg.

A Teslasuit teljesen megváltoztatja az érzelmek észlelését

A Teslasuit öltözet legérdekesebb tulajdonsága a különféle érzések észlelésének hű szimulációja. A nyomás és a fájdalom mellett a hideg és a hő is megkülönböztethető.Mindez egy kifinomult hőszabályozó rendszernek köszönhetően, amely képes átadni a hőmérséklet változásokat a virtuális világból a testünk egyes részeire. El tudod képzelni, hogy nézne ki egy ilyen ruha a Mount Everesten? Vagy játék közben?


Oblek Teslasuit

A Teslasuit öltözet legfontosabb jellemzői

  • Abszolút innováció a virtuális valóságban
  • Haptikus, azaz érzékelésen alapuló érzékelők és hőszabályozó réteg
  • Teljesen vezeték nélküli használat
  • Kompatibilis a standard VR-készletekkel
  • A Kickstarter crowdfunding platformján jelen lévő V rajongók társaságának támogatásával

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Teslasuit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Teslasuit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Teslasuit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Teslasuit.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ