30 dnů na vrácení Shop roku

Teyeleec TA77-RGB LED

Termékkatalógus
Teyeleec TA77-RGB LED
4,5 2 értékelés
Stúdió lámpa - LED, 18 W, információs kijelző
Kód:  TeyTA77 Termékszám:  TA77 Gyártó honlapja:

Teyeleec TA77-RGB LED

Négyzet alakú

LED RGB stúdióvilágítás

Minőségi világítástechnikát keresel? A Teyeleec TA77 stúdióvilágítás nem csak megkönnyíti a helyszín megvilágítását, hanem lehetővé teszi a sötét terek teljes megvilágítását is. A hagyományos tányérforma maximális teljesítményt, valamint minden irányú és korrigált fényszórással rendelkezik. A Teyeleec TA77 fotólámpa négyzet alakú, 77 LED-del rendelkezik. Akár 500 lumen fényerőt is elérhet. Alkalmas fényképezéshez, filmezéshez, videokonferencia-hívásokhoz, élő közvetítéshez és így tovább. A fotólámpa nagy szilárdságú alumíniumból készült, eloxált kopásgátló felülettel. Ez a lámpa Cold Shoe foglalattal (vaku szán) felszerelt fényképezőgépekhez, videokamerákhoz készült. A fotólámpa beépített Li-polimer akkumulátorral rendelkezik, amelynek kapacitása 2 800 mAh. Az akkumulátor USB-kábelen keresztül 1 órán belül feltölthető. Támogatja a Quick Charge 3.0, 2.0 töltést. A feltöltött fotólámpa power bankként is működik, használhatod például mobiltelefon töltésére. A csomag egy mini állványt is tartalmaz.

Teyeleec TA77-RGB LED

AKKUMULÁTOR

2 800 mAh

USB PORT

USB-C

MÉRTEK

97 × 87 × 20 mm

Teyeleec TA77-RGB LED

Könnyű és kompakt Teyeleec TA77

Kompakt méreteinek köszönhetően a Teyeleec TA77 készüléket úgy tervezték, hogy könnyen hordozható legyen. Ehhez hozzájárul a 167 grammos, elhanyagolható súlya is. A Teyeleec fényforrása gazdaságos, mégis nagy teljesítményű LED.

Az intenzitás beállítása

A Teyeleec TA77 intenzitását a +/- gomb segítségével könnyen beállíthatod. 0-100% között mozgatható. A színhőmérséklet 3 000 és 5 000 K között mozog. A maximális megvilágítás 1 méteres távolságban eléri a 350 luxot. A stúdióvilágítás a könnyen leolvasható LED-kijelzőn minden szükséges információt megjelenít. Az akkumulátor állapotának, a színhőmérsékletnek, a hátralévő üzemidőnek és más szükséges ikonoknakvan helye. A Teyeleec lámpa praktikus előnye az alsó részén elhelyezett mágnes, így bármilyen fém tárgyhoz rögzíthető.

Teyeleec TA77-RGB LED
Teyeleec TA77-RGB LED

Főbb jellemzői a
Teyeleec TA77 stúdióvilágításnak

  • A Teyeleec TA77 hagyományos lemezformával rendelkezik
  • A mini LED lámpák közé tartozik
  • Fém anyagból készül
  • A Teyeleec TA77 fényképezőgépekhez és videokamerákhoz készült
  • A beépített Li-polimer akkumulátor kapacitása 2 800 mAh
  • Powerbankként is funkcionál
  • Nagyon könnyű és kompakt méretű
  • A fényforrás LED
  • A fényerősség 0 és 100% között állítható
  • A színhőmérséklet 3.000 és 5.500 K között változik
  • A lámpa alján lévő praktikus mágnest értékelni fogod

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Teyeleec TA77-RGB LED Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Teyeleec TA77-RGB LED. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Teyeleec TA77-RGB LED. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Teyeleec TA77-RGB LED. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Teyeleec TA77-RGB LED.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ