Alzaboxy Q1 Stellar Blade

The Elder Scrolls

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A The Elder Scrolls egy fantasy sorozat, amely a valaha volt leghitelesebb RPG-világokkal büszkélkedhet. Ezeknek saját nyelvük, írásmódjuk és történelmük van. A játékban könyveket olvashatsz és a The Elder Scrolls világának eredeti zenéjét hallgathatod. Olvass többet a sorozathoz tartozó játékcímek és gyűjtemények kínálatáról.

Tovább

Miről is szól a The Elder Scrolls játéksorozat?

A The Elder Scrolls a Bethesda Game Studios által fejlesztett és a Bethesda Softworks által kiadott akció-szerepjátékok sorozata. A játék ismert a nyitott világú játékmenetéről, amelyben a játékosok szabadon felfedezhetik a játék környezetét, és saját tempójukban interakcióba léphetnek vele. A Tamriel fiktív univerzumában játszódó sorozat Dragonborn karakterének történetét követi, akinek feladata, hogy megállítsa a világát fenyegető próféciát.

A The Elder Scrolls sorozat egyes játékcímei

A The Elder Scrolls világa összesen öt fő történetalapú játékcímet kínál, amelyeket a játékosok az évek során egyre mélyebben fedezhettek fel. A legnépszerűbb cím a legutóbb megjelent The Elder Scrolls V: Skyrim volt. De mi volt előtte?

The Elder Scrolls szerepjáték

A The Elder Scrolls (Skyrim) sorozat legújabb címében visszatér a mitikus sárkányölő, valamint a birodalmi és a lázadó seregek közötti küzdelem.

The Elder Scrolls: Arena - Bevezetés Tamriel világának szépségébe

A sorozat első játéka, a The Elder Scrolls: Arena 1994-ben jelent meg. A Tamriel kontinensén játszódik, és egy nem lineáris nyílt világot kínál, amelyben a játékosok saját tempójukban fedezhetik fel és teljesíthetik a küldetéseket. A játék a megjelenéskor nagyon pozitív kritikákat kapott, és megalapozta a sorozatot.

The Elder Scrolls II: Daggerfall - a nagyszerű játék folytatása

Az 1996-ban megjelent The Elder Scrolls II: Daggerfall a Hammerfell és High Rock tartományokban játszódik. A játék egy hatalmas nyílt világot kínál, amely még az Arénánál is nagyobb és több mint 15 000 várost, falut, falut és dungeont tartalmaz, amelyeket felfedezhetünk. Ez a rész bevezette a különböző fajokkal és karakterekkel való játék lehetőségét, valamint a különböző frakciókhoz való csatlakozás lehetőségét.

The Elder Scrolls III: Morrowind - Mágia és varázslás a színpadon

A The Elder Scrolls III: Morrowind harmadik része (2002) Morrowind tartományban, Vvardenfell szigetén játszódik. A játék az elődöknél részletesebb és realisztikusabb nyitott világot kínál, változatos terepviszonyokkal, valamint a nappal és az éjszaka ciklusával. Emellett olyan játékmenettel rendelkezik, amely először teszi lehetővé a mágia használatát és az egyéni varázslatok létrehozását.

The Elder Scrolls IV: Oblivion - korának legendája

A 2006-ban megjelent The Elder Scrolls IV: Oblivion Cyrodiil tartományban játszódik, és a játék világa ismét nagyobb és részletesebb, mint a Morrowindé volt. Ez a rész bevezette a helyszínek közötti gyors utazás lehetőségét, és egy újonnan átdolgozott harcrendszert tartalmaz. A 4. rész széleskörű elismerést kapott, és a játékipar fénykorában minden idők egyik legjobb játékteljesítményének tartották.

The Elder Scrolls V: Skyrim - egy divatos sárkányölős kalandjáték

Végül az eddigi legcsiszoltabb rész, a The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) helyszíne Skyrim, és egy hatalmas, hegyekkel, erdőkkel és dungeonokkal teli világot kínál felfedezésre, ami a hatalmas mennyiségű játéktartalom miatt sok időt vehet igénybe. Az 5. részben részesülhetsz a fegyverek és a mágia kétkezes irányításában, illetve a veszélyes sárkányok elleni harc dinamikus rendszerében. Elődjéhez hasonlóan a Skyrim is széleskörű elismerést kapott.

i

A legutóbbi rész, a The Elder Scrolls V: Skyrim olyan népszerű volt, és olyan sok új játékost vonzott a franchise-hoz a megjelenése idején, hogy a The Elder Scrolls-t még mindig gyakran "Skyrim"-ként emlegetik. Meglátjuk, hogy ez megváltozik-e, ha a következő résznek is eljön az ideje.

És hogy áll a folytatás, a The Elder Scrolls VI?

A folytatást a The Elder Scrolls VI formájában nagyjából 2018 közepe óta megerősítették, de ennél többet egyelőre nem tudunk róla. Jelenleg egy meglehetősen rövid teaser van, ami alapján néhány rajongó kitalálta, hogy az új rész története Hammerfell Tamriel tartományában fog játszódni.

The Elder Scrolls Online - A Bethesda felpattan az MMORPG szekérre

A The Elder Scrolls Online egy Tamriel világában játszódó MMORPG, amelyben a sorozat eddigi legtöbb helyszínét fedezhetjük fel egyetlen játékban. Akárhogy is, ez egy online játék, ahol a karakterünket és a környezetünket látjuk, mondjuk a 3D-s platformerekre jellemző stílusban. Így biztosan nem fogod tudni olyan részletességgel felfedezni Tamriel helyszíneit, mint az offline TES sorozatban.

i

A fő The Elder Scrolls-sorozat és az online adaptáció mellett olyan kiegészítő címek is készültek, mint az An Elder Scrolls Legend: Battlespire és a The Elder Scrolls: Legends and Blades.

The Elder Scrolls rajongói merch-ek

A játékcímek mellett The Elder Scrolls-témájú rajongói mercheket is kínálunk. Szerezz be például egy Dragonborn-figurát, egy Tamriel-tájkép puzzle-t vagy egy stílusos The Elder Scrolls játékszéket a gyűjteményedbe vagy ajándékba valakinek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
7 termék
3,0
The Elder Scrolls Skyrim Legendary Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és RPG
7 120 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005626
The Elder Scrolls Online Blackwood - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
28 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1793
The Elder Scrolls Online Blackwood Upgrade - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
16 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1792
The Elder Scrolls Online Blackwood Collectors Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
37 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1791
The Elder Scrolls Online Blackwood Collectors Edition Upgrade - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
22 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1790
4,9
Noblechairs HERO The Elder Scrolls Online Edition
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, zárral deréktámasz és fejtámla, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, forgó és fém szerkezet, fém lábak, fekete és arany kivitel, terhelhetősége 150 kg
182 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: NBC036a
4,9
The Elder Scrolls V: Skyrim - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - A több mint 200 díjat nyert Skyrim Special Edition játék elképesztő részletgazdagsággal kelti életre az epikus fantasyt. A különleges kiadás tartalmazza a kritikusok által elismert játékot és játékbővítést, valamint számos új funkciót, mint például a felújított grafika és effektusok, az új világítás, a láthatóság mélysége, a tükröződések és még sok más.
20 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW026

The Elder Scrolls

A The Elder Scrolls kategóriában összesen 7 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó the Elder Scrolls Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább the Elder Scrolls A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb the Elder Scrolls A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: the Elder Scrolls vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ