30 dnů na vrácení Slevy s AP+

Therapia Supermax 7992 szürke / fekete

Termékkatalógus
Therapia Supermax 7992 szürke / fekete
Irodai szék az egészséges ül egy számítógép, amely alkalmas a karakter: 170-190 cm / max. 130 kg, 4D karfa, krómozott fémburkolat 110 t. ot. AX62 / AX60, egy nagy párna - kényelem puha, kerekek kemény felületre
Kód:  KZT094a

Therapia Supermax 7992 szürke / fekete

Több mint tíz éve design kialakítása együttműködési gyógytornász létrehozott egy ergonomikus széket hosszabb ülés. Vissza Támogatást kidolgozott jelentős támogatást karaj és folyamatosan ülő helyére. Nagy ülés egy beépített rugók az ülésen részt és a sajátosan alakú elülső rész lehetővé teszi, hogy az idősebb felhasználók vagy felhasználói Doubtfire jól érzik magukat. Az elülső széle több könnyű és ezzel támogatja vér- és nyirokkeringést. Erőteljes szinkron mechanizmus extrém tartományban ellensúly, ezért alkalmas mind a felhasználók alacsony testsúly és robusztus jellegét.

legfontosabb jellemzői

  • Ergonomikus szék magassága 170-190 cm, súlya akár 130 kg
  • állítható fejtámasz
  • Alakú háttámla deréktámasszal
  • Négy irányban állítható karfa 4D
  • Kényelmes, rugós ülés, állítható ülésmélység
  • Könnyű, élenjáró elősegíti a vérkeringést és nyirokmasszázs
  • Független beállítása a szög nagy párna
  • Alumínium bázis és króm váz
  • Gyengéd terhelés borító
  • Görgők kemény padlóhoz

BIOZONE

A függőleges érintkezési zóna enyhe nyomást aktiválja a hátizmok, és elősegíti a függőleges testhelyzet, ha hátradől. Nyitott mellkas elősegíti az egészséges és mély légzés miatt elegendő oxigénellátást nem fáradtság. A vízszintes érintkező terület ideális módon segíti az ágyéki gerinc és megakadályozza a hátfájás a hosszú ülés.

Az emelt ülősarok zsebre rugók védi a gerinc alatt elkötelezettség és hosszantartó ülés, lehetővé teszi a kiegyenlítő oldalirányban megfelelő háttámlával. Speciálisan kialakított kiemelkedés a középső ülés megakadályozza a nem megfelelő szélén ült a székben, és állítsa be a lábát a helyes ergonómiai helyzetbe. Jelentős súlyt le az elülső él megakadályozza kellemetlen nyomás és aktívan támogatja a vér- és nyirokkeringést.

Paraméterek

Ülőke
Anatómiailag formázott Kész!
Szék/fotel tömege
26 kg Kész!

Konstrukció

Ülőke
Anatómiailag formázott Kész!

Méret & Tömeg

Szék/fotel tömege
26 kg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Therapia Supermax 7992 szürke / fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Therapia SUPERMAXI 7992 šedá / černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Therapia SuperMax 7992 sivá / čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Therapia Supermax 7992 grau / schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Therapia Supermax 7992 grau / schwarz.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ