Shop roku Akvizice ApF HU

Thermaltake Coolant C1000 - zöld

Termékkatalógus
Thermaltake Coolant C1000 - zöld
Hűtőfolyadék
Kód:  TTWC0004 Termékszám:  CL-W114-OS00GR-A
Thermaltake Coolant C1000 - zöld Megszűnt

Thermaltake Coolant C1000 - zöld

A legújabb C1000 átlátszatlan, zöld Thermaltake Coolant hűtőfolyadékot vízhűtéses számítógépekben használható korrózióellenes folyadékként és hőátadó közegként. A Thermaltake C1000 egy nem átlátszó gyakorlatilag szagtalan, nem gyúlékony és nagy teljesítményű hűtőfolyadék, amely kiváló védelmet nyújt a réz, nikkel, sárgaréz és alumínium alkatrészeknek. A termék Tt LCS Certification tanúsítvánnyal rendelkezik, amely garantálja az első osztályú teljesítményt és kiváló tulajdonságokat. A Tt LCS Certification szigorú követelményeknek felel meg, amely maximális biztonságot és kompatibilitást garantál az extrém vízhűtéshez is, így még a megszállott felhasználók igényeinek is megfelel.

A Thermaltake C1000 hűtőfolyadék főbb jellemzői

  • Zöld színű Thermaltake C1000 hűtőfolyadék
  • Vízhűtéses számítógépekhez ajánlott
  • Megfelel a biztonsági és hatékonysági szabványoknak
  • Kiváló termikus hatásfok

Hatékonyság és alacsony hőmérséklet

A Thermaltake C1000 átlátszatlan hűtőfolyadékot speciálisan vízhűtéses számítógépekhez fejlesztették ki. Fagyálló, korróziógátló és vízA nemrznoucímu, korróziógátló tulajdonságainak köszönhetően kiváló termikus hatékonyságot biztosít, és tovább csökkenti a rendszer hőmérsékletét.

A Thermaltake hűtőfolyadék megfelel a biztonsági előírásoknak

A folyadék Tt LCS Certification tanúsítvánnyal büszkélkedik, amely első osztályú teljesítményt és a legjobb terméktulajdonságokat jelzi. A Tt LCS Certification szigorú követelményeknek felel meg, amely megfelel a szigorú szabvány, amely maximális biztonságot és kompatibilitást garantál az extrém vízhűtéshez is, így még a megszállott felhasználók igényeinek is megfelel.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thermaltake Coolant C1000 - zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Thermaltake Coolant C1000 – zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thermaltake Coolant C1000 - grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thermaltake Coolant C1000 - grün.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ