Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Thomson CP300T

Termékkatalógus
Thomson CP300T
5 1 értékelés
Rádiós ébresztőóra digitális FM / MW tuner projektor piros, fehér LCD kijelző, 3-szor riasztás / heti módban egy 3,5 mm-es jack
Kód:  WK750a2a Termékszám:  3760102754528

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Thomson CP300T

Egy rádiós óra digitális FM / MW tuner, akkor egyértelműen kelni minden reggel és ébredjen egy új nap lesz kellemes. Nézzük felébreszteni a klasszikus csengő riasztás, vagy egy szép zenét kedvenc rádióállomás.elegáns órás rádió   Vannak piros projektor, amelyekkel a projekt a kép az idő a mennyezetre vagy a falra. Ez a vörös lézer különösen hasznos éjszaka, amikor nézi a falat könnyen megtudja, mennyi az idő. Óra Rádió is kínál egyéb kényelmi funkciók, köszönhetően a belső hőmérővel mérheti szobahőmérsékleten, részletes naptár megjeleníti az aktuális dátum, nap, hónap és év.

legfontosabb jellemzői

  • Digitális FM / MW tuner
  • fehér LCD kijelző
  • Piros állítható projektor
  • ébresztés vagy rádiós
  • 3-szor a riasztási funkció hétvégén
  • Szundi funkció - Szundi
  • naptár és hőmérő szoba
  • mentési beállítások
  • 3,5 mm-es jack
  • AC adapter (tartozék)

hasznos funkciók

A karcsú, fekete rádiós óra LCD kijelző fehér háttérvilágítással illeszkedik bármilyen környezetbe. Ébresztőóra segítségével egyszerre akár 3 állítható riasztási időtartam beleértve a hétvégi üzemmódban ajánlatok ébred egyszer vagy nap lehetőséget köszönhetően ismételt szundi, amely segítségével aludni egy kicsit hosszabb, és biztosítják, hogy a nezaspíte. Van is egy 3,5 mm-es jack csatlakozó MP3 lejátszó, amely lehetővé teszi, hogy hallgatni kedvenc zenéit.Design, praktikus és megbízható asszisztens.

További információk:

méretek:
21 x 9,2 x 10,4 cm

súly:
0,69 kg

Szín:
fekete

áramellátás:
Tápfeszültség 230 V

Paraméterek

Szélesség
210 mm Kész!
Magasság
92 mm Kész!
Mélység
104 mm Kész!
Tömeg
0,69 kg Kész!

Méret & súly

Szélesség
210 mm Kész!
Magasság
92 mm Kész!
Mélység
104 mm Kész!
Tömeg
0,69 kg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Thomson CP300T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thomson CP300T. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Thomson CP300T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thomson CP300T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thomson CP300T.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ