Thomson CP301T

Termékkatalógus
Thomson CP301T
Rádiós ébresztőóra - digitális FM/MW tuner, állítható piros projektor, fehér LCD kijelző, 3-féle időbeállítás ébresztésre/heti rendszeres ébresztési mód, 3,5 mm-es jack csatlakozó
Kód:  WK750a3a Termékszám:  3760102754771

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Thomson CP301T

Ezzel a digitális FM / MW tuneres rádiós ébresztőórával kellemes lesz a reggeli ébredés, és jó lesz felkelni egy új napra. Ébredj klasszikus ébresztőhangra vagy egy jó kis zenére a kedvenc rádióállomásodról. Ezt az elegáns rádiós órát egy piros projektorral is felszerelték, amellyel az időt a mennyezetre vagy a falra vetítheted ki. Ez a vörös lézer kivetítés különösen hasznos éjszaka, mivel a falról  könnyen le tudod olvasni, hogy mennyi az idő. A készülék további hasznos funkciókkal rendelkezik, a beépített hőmérőnek köszönhetően a szoba hőmérsékletét is képes mérni, míg a praktikus naptár megjeleníti az aktuális dátumot, napot, hónapot és évet.

Legfontosabb jellemzői

  • Digitális FM / MW tuner
  • Fehér LCD kijelző
  • Piros, állítható projektor
  • Ébresztés jelzőhanggal vagy rádióval
  • 3 ébresztési időpont, "hétvége" mód
  • Szundi funkció
  • Naptár és szobai hőmérő
  • Beállítások mentése
  • 3,5 mm-es jack
  • AC adapter (tartozék)

Hasznos funkciók

Ez az elegáns fehér rádiós óra fehér háttérvilágítású LCD kijelzőjével bármilyen környezetbe beleillik. A rádiós ébresztőóra lehetővé teszi egyszerre 3 ébresztési időpont és hétvégi üzemmód beállítását, ébreszthet egyszer vagy többször is köszönhetően a szundi funkciónak, amely segítségével egy kicsit tovább alhatsz, de biztosítja, hogy mégse aludj el. Ezen kívül egy 3,5 mm-es jack csatlakozó, amelyen keresztül az MP3 lejátszódat csatlakoztathatod, így a kedvenc zenéidet bármikor hallgathatod. Designos, praktikus és megbízható asszisztens.

További információk:

Méretek:
21 x 9,2 x 10,4 cm

Tömeg:
0,69 kg

Szín:
Fehér / fekete

Áramellátás:
Tápfeszültség: 230 V

 
 

Paraméterek

Szélesség
210 mm Kész!
Magasság
92 mm Kész!
Mélység
104 mm Kész!
Tömeg
0,69 kg Kész!

Méret & súly

Szélesség
210 mm Kész!
Magasság
92 mm Kész!
Mélység
104 mm Kész!
Tömeg
0,69 kg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Thomson CP301T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thomson CP301T. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Thomson CP301T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thomson CP301T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thomson CP301T.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ