Shop roku 30 dnů na vrácení

Thomson DS500

Termékkatalógus
Thomson DS500
Mini hifi - 2.1 hangszóró rendszer, 300 W RMS, CD-lejátszó, PLL FM rádió, Bluetooth, NFC, USB, AUX Jack 3,5 mm-es, elsötétíthető OLED kijelző, tartó okostelefon vagy táblagép számára, távirányító
Kód:  WK790a2 Termékszám:  3499550331585

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Thomson DS500

Ez a figyelemre méltó multimédia központ meglepően sok funkciót kínál,  300W a teljesítménye, innovatív dizájnja pedig gyönyörűség a szemnek. Ez a berendezés kezeskedik arról, hogy minden helyiségben megfelelőy hangerővel és megfelelő minőségben szóljon a zene, és minden igényesen kialakított helyiség díszévé válik ívelt formájával. Mihelyt megszólal a 2.1-es hangfal-konfiguráció, semmi kétség sem marad afelől, hogy a zenei ínyencek számára is tartogat meglepetéseket. 

Fontosabb termékjellemzők

  • Elegáns, még nagyobb terekben is elég hangerőt biztosító lejátszó (300W teljesítmény)
  • Minőségi hangvisszaadás minden műfajban (torzulásmentes hangzás a magas és a mély frekvenciatartományban is a 2.1-es konfigurációnak köszönhetően)
  • Vezetéknélküli lejátszás  (Bluetooth), egyérintéses csatlakozás (NFC), tartó okostelefon vagy táblagép számára
  • USB bemenet lejátszáshoz és USB töltő
  • Bármilyen audio kimenetes készülék csatlakoztatható hozzá (AUX 3,5 mm vonali bemenet)
  • Kényelmes vezérlés (jól olvasható, elsötétíthető, fehér OLED kijelző + távirányító)

Modern rendszer a modern elektronikához

A vezeték nélküli Bluetooth technológiának köszönhetően az azt támogató bármely eszközön lejátszható a zene. Az eszkök csatlakoztatását még egyszerűbbé teszi az NFC. Ennek köszönhetően ugyanis elegendő megérinteni a berendezést egy kompatibilis eszközzel. A hangfalban rejlik egy ügyesen kialakított tartó is, amely okostelefon és táblagép számára is megfelelő. Egyetlen érintéssel elénk tárul. 

Zene minden forrásból

Az aktív hangfalnak két USB portja megfelelő eszköz csatlakoztatásával tárolásra, illetve töltésre is használható. Slot-in CD-lejátszóval büszkélkedhet, azaz a felhasználónak nem kell többé bajlódnia a lejátszó szerkezetével, hanem elegendő bedugni a nyílásba a lemezt. A rendszer rugalmasaságát fokozza, hogy bármely, AUX audio kimeneű eszköz csatalkoztahtató a 3,5mmes jack bemenetbe. Gyakorlatilag korlátlanul lehet csatlakoztatni hozzá eszközöket. A hangfalban található még PLL FM rádió, amelyen 20 kedvenc csatornánkat állíthatjuk be.  

Paraméterek és specifikációk:

Teljesítmény:
300W

Lejátszás:
CD lejátszó
Bluetooth/NFC
USB bemenet lejátszáshoz (+ USB töltő)
PLL FM rádió (20 programozható állomás)
AUX bemenet és 3,5mm-es vonali bemenet

Egyéb jellemzők:
Tartó okostelefon vagy táblagép számára
Hangszínszabályozó
Alvás mód, óra
Elsötétíthető, fehér OLED kijelző
Távirányító

Méret:
30,5 × 116,8 × 26 cm

Megjegyzés:
» Összes CD lejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Thomson DS500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thomson DS500. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Thomson DS500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thomson DS500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thomson DS500.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ