A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

Thule Perspektiv "S"

Termékkatalógus
Thule Perspektiv "S"
Fotós hátizsák - nylon anyagból, külső méretei 50x26.9x22.6cm, belső méretei 24.1x29x15cm
Kód:  THU0991a Termékszám:  TL-TPDP101 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Thule Perspektiv "S"

A Thule kifinomult fotós hátizsák több szempontból is ideális választás, praktikus kialakításával egyszerű hozzáférést biztosít a tárolt felszerelésének, emellett pedig megfelelő védelmet is garantál az értékes tárgyaknak a kedvezőtlen időjárási viszonyok ellen. Azonnali hozzáférés a lényeges fotós eszközeihez megfelelő időt biztosít Önnek, hogy felkészülhessen a tökéletes felvétel elkészítésére a reggeli napsütésben, és a maradék helynek köszönhetően még egy extra réteg ruha is elfér a táskában, ha esetleg az időjárás elromlana.

A Cloudburst kialakítás gondoskodik a legfontosabb varratok és hegesztéséről és ragasztásáról, a DWR felületű kidolgozásról és a YKK RCPU cipzárról, ami elsősorban az időjárás elleni védelemben nyújt előnyöket. A rejtett integrált esővédő a lezárt varratokkal tökéletes védelmet nyújt az esővel szemben. A SafeZone levehető rész az olyan törékeny tárgyaknak, mint a kamera és a személyes felszerelések magas fokú védelmről gondoskodik, amely rész könnyen eltávolítható, így nyugodtan tárolhataja azt akár a hotel széfjében is.

A táska alkalmas a digitális tükörreflexes, nagylátószögű objektívvel rendelkező kamera tárolására. Az állítható tároló egy vagy két, 70-200 mm-es objektív és vaku elhelyezésére ideális. Az ergonomikus kialakítás tökéletesen merev, párnázott és légáteresztő táskát eredményez, így a felszerelése a legjobb helyen lesz, Ön pedig kényelmesen utazhat. A táskarendező három SD kártya és 2 elem tárolására alkalmas, valamint egyéb személyes tárgyakra, mint a telefon, személyes iratok, kabát és napszemüveg.

A két vízálló zseb olyan tételeknek lett kifejlesztve, mint a kézi fűtő, vaku, vagy csere lencsevédő. A teher kényelmes hordozására a táska légáteresztő pántokkal és összehajtható derékövvel rendelkezik. A kontrasztos belső bélés segít, hogy könnyedén megtalálja a kisebb méretű kiegészítőket (SD kártya, fedelek vagy mikroszálas kendő).

Műszaki adatok:
Szín: Fekete
Anyaga: nylon
Külső méretei: 50 x 26,9 x 22,6 cm (magasság x szélesség x magasság)
Belső méret: 24,1 x 29 x 15 cm (H x Sz x M)
Súly: 1,3 kg

Paraméterek

Külső magasság
50 cm Kész!
Külső mélység
22,6 cm Kész!
Külső szélesség
26,9 cm Kész!
Tömeg
1,3 kg Kész!
Belső magasság
24,1 cm Kész!

Külső méretek

Külső magasság
50 cm Kész!
Külső mélység
22,6 cm Kész!
Külső szélesség
26,9 cm Kész!
Tömeg
1,3 kg Kész!

Belső méretek

Belső magasság
24,1 cm Kész!
Belső szélesség
29 cm Kész!
Belső mélység
15 cm Kész!

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok
Esőáló, Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb., Derékheveder Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Thule Perspektiv "S" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thule Perspektiv malý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Thule Perspektív malý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thule wenig Perspektiven. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thule wenig Perspektiven.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ