Shop roku AlzaBoxy Q1

Thync

Termékkatalógus
Thync
Fejhallgató - az érzések megváltoztatásához
Kód:  CES9a005

Thync

Változtass érzéseiden, és minden megváltozik. A Thync fejhallgatót bármikor hordhatod ékszerként vagy kiegészítőként. A Thnyc az első olyan elektronikai eszköz, amely megváltoztatja érzéseidet. A Thync biztonságos alacsony intenztiású energiajeleket küld az idegpályákra, így stimulál bizonyos agyi területeket. Így néhány perc alatt megszabadulhatsz a stressztől, lazíthatsz és mentálisan éberebb leszel.


A Thync a neurológiai tudományos ismereteket a modern technológiával ötvözi, és új, eddig felderítetlen területeket tár fel. A Thync elnyerte a Digitális trendek 2015 díját technikai kategóriában. A Thync felmentést kapott az FDA egészségügyi szabályozásának szigorú és összetett engedélyeztetési folyamata alól, és életmódjavító termék besorolást kapott.

Békés energia

A Calm Vibe használói nyugodtabbak, összeszedettebbek, jobban figyelnek légzésükre és szívverésükre, kerülik a stresszes gondolatokat. Ezért kevésbé fognak érzelmesen reagálni, de bizonyos esetekben enyhe eufóriát is érezhetnek. A Calm Vibe segít abban, hogy ellazulj és leküzdd a pillanatnyi feszültséget. Lazíts egy hosszú nap után, engedd el magad lefekvés előtt!

Éber energia

Az Energy Vibe használói mentálisan éberebbek. Meleget éreznek a mellkasukban, és az izgatott motiváció érzésével próbálják elérni céljukat. Pár perces energiaátvitel és a csúcsteljesítmény órákig tart. Napod induljon motiváltan! Hasonló a masszázs ellazízító érzéséhez, vagy ahhoz, amikor hideg vizet locsolsz az arcodba. Egy második csésze kávé helyett inkább próbáld ki a Thyncet!

Legfontosabb tulajdonságai

  • A Thync egyesíti a neurológia tudományos ismereteit és a modern technológiát
  • Életmódjavító termék
  • Pár perc használat után a Thync hatását több órán át érzed
  • A Thync a testtel és a lélekkel közösen pozitív reakciót vált ki
  • A Thync okostelefononnal is vezérelhető
  • Az érintkező felületeket a hajas fejbőrön kívül, tiszta, bekrémezett bőrre kell helyezni
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thync . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Thync. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thync. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thync.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ