AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

A takarítás mítoszait romboló Rowenta porszívók

Termékkatalógus

Több évtizednyi kutatás és vizsgálat tette a Rowenta porszívókat a takarítás terén a legnagyobb mítoszrombolóvá a világon. Zsebre tették a porszívók méretéről, zajszintjéről és a hatékonyságáról terjesztett féligazságokat és tökéletes tulajdonságaikkal elkápráztatták még a legigényesebb vásárlókat is. Miben egyediek és kiknek nem hiányozhat a háztartásából?

Vysavače Rowenta

A Rowenta a minőségre és a tartósságra esküszik

A Rowenta társaság több mint 40 éve igyekszik tökéletesre hangolni a porszívóit. Figyelembe veszi a vásárlók igényeit, és különös figyelmet fordít berendezéseinek minőségére és tartósságára. Erre bizonyíték az új porszívó modellek 10 éves intenzív használatnak megfelelő megalkuvást nem ismerő szigorú tesztelése, amely nélkül a Rowenta egy új porszívót sem dob a piacra.

A cég többek között először vezetett be egy olyan porszívót, aminek nem számít, mit porszívózol. Egy szívófejjel képes elérni a legjobb értékelést a szőnyegek és a kemény felületű padlók porszívózásának hatékonyságában

Porzsákos vagy porzsák nélküli porszívót szeretnél?

A Mercedest keresed a porszívók között? Ha a motorháztetőn a Rowenta márkajelzése lesz, akkor nem számít, hogy porzsák nélküli vagy porzsákosat választasz.

Rowenta porzsák nélküli porszívó

A Rowenta porzsák nélküli porszívókat a kivételes teljesítmény, a maximálisan csendes működés és a hosszú élettartam jellemzi. Erős és hatékony szívófejekkel rendelkeznek, hogy alkalmazkodni tudjanak a különféle felszínekhez, és el tudják távolítani a mély szennyeződéseket is.

Porzsákkal felszerelt Rowenta porszívó

A porzsákkal felszerelt Rowenta porszívók a kivételes teljesítménnyel, csendes működéssel és rendkívül hatékony szűréssel rendelkeznek, így tökéletes segédek lehetnek azokban a háztartásokban, ahol allergiás megbetegedésben szenvedők vagy állatbarátok is laknak. Ezen túlmenően, az új szabadalmaztatott Higiene+ zacskók rendkívül hatékony szűrést biztosítanak, mint az A minősítés.

Rowenta rúdporszívók

Rowenta porzsák nélküli rúdporszívók előnye leginkább a kábel nélküli működés. Ezekkel nem kell a legközelebbi fali dugaljat keresgélni és magad után húzni a vezetéket. Az porszívóban elhelyezett akkumulátor gyors, kötöttség nélküli használatot és a ciklon technológiának köszönhetően rendkívül mély tisztítást biztosít.

Hallod? A Rowenta porszívók rendkívül csendesek

Általában azt szokták mondani, hogy minél hangosabb egy porszívó, annál jobban szív. Tény, hogy ez nemrég még nem volt messze az igazságtól. A Rowenta szakértői csoportja azonban egy alapvető újítást vezetett be. Rendkívül csendes porszívót fejlesztettek ki amelyeknek a zajszintje ugyanakkora teljesítmény mellett a felére esett vissza.

A Rowenta csapata azonban ezzel sem elégedett meg és világra hozták a csendes rezsimű porszívózással ellátott Silence Force sorozatú porszívókat, amelyek zajszintjét egy beszélgetés zajszintjéhez lehet hasonlítani. Ez lehetővé teszi, hogy akár éjfélkor is porszívózhass anélkül, hogy zavarnád a szomszédokat.

Vysavače Rowenta Silence Force

A Rowenta porszívók porszívÁÁÁÁsa rendkívül hatékony

Egy ideje már a Rowenta porszívók DNS-ében csupa A jelzés van kódolva, vagyis legjobb minőségű osztályzatot kapták a saját osztályukban.

  • A – a kemény felületek porszívózásának hatékonyságáért
  • A – a szőnyegek porszívózásának hatékonyságáért
  • A – a porszívóból kijutó por mennyiségéért
  • A – az energiatakarékossági osztályzatért

Ezért a Rowenta AAAA porszívók az egyik legjobb porszívók a piacon.

Sáčkový vysavač Rowenta

Maxi és mini turbókefe elbánik a hajjal és állatszőrökkel

A kemény próba elé állítja a porszívókat az állatbarátok háztartása. Ha van egy macskád vagy egy kutyád otthon, válaszd a Rowenta porszívót és fegyverezd fel egy maxi és egy mini turbókefével. A maxi turbókefe a szőnyeghez/padlószőnyeghez és az állatszőrhöz hasznos, a mini turbókefe a bútorszövetek mélyreható tisztítása alkalmas az allergiás tünetek csökkentése érdekében. A Rowenta porszívó ténykedése után a négylábú kedvenced rá sem ismer majd a szobára. Ezen túlmenően, a porszívók több fokozatú szűréssel rendelkeznek, beleértve a HEPA szűrőt is, amely 99,99%-os hatékonysággal távolítja el az allergén anyagokat, mint amilyen a por, a pollenek, az atkák, amelyek egyébként visszajutnának a levegőbe a porszívóból. Ezen kívül, ha az eredeti Higiene+ porzsákot használod, a HEPA szűrő az élettartama korlátlan így az nem jelent extra költséget.

Nagyon egyszerűen a Rowenta porszívóknak helyük van minden olyan háztatásban, ahol a minőség, a hatékonyság és az egészség az első helyen van. Ne engedd, hogy a készülék korlátozzon abban, hogy mikor fogsz takarítani. Takaríthatsz a kedvenc sorozatod nézése vagy telefonálás közben. A csendes Rowenta porszívó nem fog zavarni.

Válassz Rowenta porszívót
Nyomtatás
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ