A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

Tiffen 77 mm kerek SLIM

Termékkatalógus
Tiffen 77 mm kerek SLIM
Polárszűrő
Kód:  OT509h2 Termékszám:  77WIDCP

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tiffen 77 mm kerek SLIM

Tiffen 77 mm egy polarizátor, amely növekedés a szín és a kontraszt. Visszavert fény leggyakrabban jelenik meg fehér telített, rontva a színes kép. Polarizált szabályozza ezt a jelenséget jelentősen húzza a mélység a kék ég. Ugyanakkor azt eltávolítja fényét fémes felületek, mint például a Windows vagy a víz. Az alapvető jellemzője a kiigazítás a színtelítettséget, különösen a kültéri környezetben. Cirkuláris polarizátor, vagy ha a kör alakú ugyanaz a hatása, mint a lineáris polarizátor és fel lehet használni a kamera fut fénymérési rendszer kiegészítő lámpák, általánosan használt SLR autofókuszos kamarák. Különleges hatások, használjon polarizátor más szűrőkkel. Ötvözi polarizers 25 Red tapasztalható hihetetlen fekete-fehér fényképek a táj. Ez a modell a nagy látószögű objektívek végrehajtásában SLIM.

Tipp:

Hogyan lehet a legjobban polarizálja az ég körkörös polarizátor:
Mutasd meg mutatóujjával a napot. Thumb bővíteni derékszögben és forog a tengelye a mutatóujjával. Inch szalag jelzi a legmélyebb kék horizonton.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tiffen 77 mm kerek SLIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TIFFEN 77mm SLIM cirkulární. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TIFFEN 77mm SLIM cirkulárny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tiffen 77 mm SLIM Circular. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tiffen 77 mm SLIM Circular.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ