30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

TIM HOOVER EU 2500 011

Termékkatalógus
TIM HOOVER EU 2500 011
Vasaló - 2500W, folyamatos gőzkibocsátás 35 g/perc, gőzfúvás 140 g/perc, kerámia vasalótalp, öntisztító, mérete 13,5x12,5x29,9 cm
Kód:  xxCANZE001 Termékszám:  39600188 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TIM HOOVER EU 2500 011

A HOOVER vasaló kényelmes vasalást biztosít, ami ráadásul szórakoztató is. Fő előnye a kerámia talp, amely megkönnyíti és gyorsítja a textíliák lágyulását és a gyűrődések eltávolítását. A vasaló 35g gőzt bocsát ki percenként, a turbó fokozaton ez 140g/perc sebességre nő. Számos hasznos funkcióval rendelkezik, beleértve a biztonsági automatikus leállítást.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi anyagból készült
  • Vízkőmentesítés és öntisztító funkció
  • Biztonsági automatikus kikapcsolás
  • Kerámia talp

Funkciói

A vasaló automatikus kikapcsolással van felszerelve, ami maximalizálja a biztonságot a vasalás során. Ha nem használod, néhány másodperc elteltével vízszintes helyzetben vagy pár perc után függőleges helyzetben kikapcsol. Az egyéb funkciók közé tartozik a vízkőmentesítő rendszer, amely megakadályozza a vízkőképződést, lehetővé téve a vasaló feltöltését egyszerű csapvízzel. Öntisztítóval is rendelkezik, amely megkönnyíti a gőzkamra és a szellőzőnyílások takarítását. Javasoljuk, hogy ezt a funkciót a mosogató felett próbáld ki...

 

Paraméterek

Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!
Teljesítmény
2 500 W Kész!
Gőzkibocsátás
35 g/perc Kész!

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 500 W Kész!
Gőzkibocsátás
35 g/perc Kész!
Gőzlövet
140 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Kerámia Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TIM HOOVER EU 2500 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER TIM 2500 EU 011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER TIM 2500 EÚ 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER TIM 2500 EU 011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER TIM 2500 EU 011.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ