Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

TIMEX T5K630

Termékkatalógus
TIMEX T5K630
Férfi karóra
Kód:  KHO2284 Termékszám:  753048465651

TIMEX T5K630

T5K630 Timex sportos férfi karóra azért kiváló, mert nemcsak megbízható, hanem magas a funkcionalitása. A digitális óra egy műanyag dobozban van és a szíj is ugyanabból az anyagból készült. Különösen hasznos azok számára, akik szeretnék megőrizni az egészségüket, sportolnak és rögzíti az eredményeket, és ellenőrzik a súlyúkat. Az óra rendelkezik minden alapvető funkcióval és rengeteg funkcióval, amely hasznos a sportolók és az  egészséges életmód szerelmeseinek. Elemmel működik és vízálló, így nem kell félni, hogy használhatja az esőben, a vízi sportoknál és a nyáron a vízben is. Élvezze ezt a minőségi órát, kiváló adottságokkal!

típus:
digitális

Jellemzők:
USB csatlakozás, GPS SiRFstar IV technológiával, 15 memória képzési naplók - 100 kört minden log, intervallum edzés használatával HRM - lépésszám övezetek, illetve nyomkövető ütemben, Hands-Free funkciók - AutoStart, AutoStop AutoSplit, AutoResume, riasztási határértékeket - Tempo , sebesség, távolság, továbbá jelző, a csatlakoztatott ANT + érzékelők - pulzusszám, lépésszám üteme, sebessége, a mértékegységek - angol, metrikus nyelvek - angol, feltöltési adatok - Timex Online Log Powered - Képzés Peaks asztali kapcsolatok - Timex Device Agent PC és Mac, képes kapcsolódni érzékelők - Pulzus, Foot Pod
 

  • Kényelmes funkciók futásnál - ütem, távolság, pulzus és a magasság valós időben, még a memória további adatfeldolgozás
  • Speciális funkciók képzés - Időzített és monitoring üteme
  • Nagy, könnyen olvasható kijelző állítható kijelző adatai
  • SiRFstarIV technológia a gyors és pontos GPS-adatok
  • ANT + kompatibilis - csatlakozó érzékelők HRM és footpod
  • Képes Peaks szoftver adatokat írni a Timex Ironman online képzési naplóval
  • USB-kapcsolat a beállításokhoz, az  óra akkumulátorának töltéséhez és adatletöltésekért
  • Memória 15 edzés naplók (mindegyik legfeljebb 100Lap kelt)
  • Időzített konfigurációs lehetőségek minden intervallum alapján Tempo Futó lépésszám vagy heartrate
  • Hands-Free Kezelés - alapuló korrekciókkal távolság és idő (pl. automatikus beállítás rekord kör minden 1 km, 10 km, 10 percenként, 60 perc. stb.)
  • ANT vezeték nélküli technológia, HRM és a Bike-érzékelő

Chrono mód - ha csatlakozunk a GPS-jelet, nyomja meg a START / SPLIT, hogy elindítsa a felvételt a teljesítmény és a pálya az adatokat valós időben.

Nyomja meg a START / SPLIT értesítés Lap vagy részidő, vagy állítsa Hands-Free automatikus adat naplózás. Akkor úgy módosítja a beállításokat megjelenítő akár 16 adatok vonalak 3-4.

Programozható riasztás őrzik a feltöltési energia és folyadékok.

Interval Timer Mode - lehetővé teszi, hogy konfigurálja a riasztásokat az egyes meghatározott időközönként sebesség, szív vagy lépésszám. Kiváló használatát a sportolók, akik a képzés szerint egyedileg beállított határértékek.

Timer Mode - egyszerű programozható időzítő Stop, Ismétlés vagy Start Chrono. Grófok ciklusok és a riasztás funkció felében a beállított időpontban.

Recovery Mode - a csatlakoztatott érzékelő pulzusmérő óra méri az időt, amíg a pulzusszám edzés után visszatért a normális értékre. Ez az érték azt jelzi, fizikai állóképesség. Watch rögzített kezdeti és végső pulzusszám mellett a delta értékek. Automatikusan fut megszűnése után / megszakítása gyakorlat vagy manuálisan.

Vélemény Mode - feljegyzések kerülnek tárolásra a dátum és idő akár 15 naplók, egyenként legfeljebb 100 Split / köridőket. Ezután automatikusan törlésre legrégebbi rekordot. Az értékek további feldolgozása ingyenes online alkalmazás

Állítsa Mode - használt beállítás és testreszabás órák egyéni igények szerint. Beállítás audio / vizuális jelzések tartása választott tempó vagy sebességfokozat ANT + érzékelők adatokat fogadni a mellkasi öv vagy Foot Podu. Alert beállítások elérése a cél távolság vagy magasságot. Beállítás kiszámítása kalóriát. Felvétel frekvencia optimalizálás és a GPS adatokat. A kijelző kontrasztjának beállítása.

Riasztás mód - beállításához használt 5 riasztás módban Napi / Hétköznapi / hétvégi és heti önálló elnevezése.

PC szoftverek és online - beállítani az órát, és az adatok kezelése a számítógépen keresztül a Timex Device Agent. Ez lehetővé teszi a letöltött rögzített adatokat a számítógépbe, és további feldolgozása a Timex Trainer számla alapján képzési Peaks. Az adatok letöltése után a képzési Peaks az eredmények megjelennek a térképen, grafikonok és elemzések.

Flex Tech Heart Rate Sensor - dolgozik 2,4 GHz ANT + technológia kiküszöböli az interferenciát más adatátviteli eszközök HRM - Kényelmes öv pulzusmérő könnyen cserélhető elem (lehet megvásárolni, mint egy teljes T5K575 Timex Ironman Run Trainer GPS vagy külön-külön)

üveg:
Plast

Ház:
Plast

kijelző:
27 x 25 mm-es (4/3 vonal)

szíj:
Plast

vízálló:
50 m

áramellátás:
Újratölthető lítium-ion akkumulátor (8 óra GPS módban, 2,5 hónap. Power-Off üzemmód)

méretek:
49 x 63 x 18 mm

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TIMEX T5K630
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TIMEX T5K630. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TIMEX T5K630.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ