AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

CLEAN IT HOUSEHOLD tisztító- és fényezőszer rozsdamentes acélra 300 ml

Termékkatalógus
CLEAN IT HOUSEHOLD tisztító- és fényezőszer rozsdamentes acélra 300 ml
5 4 értékelés
- rozsdamentes acélból készült felületek ápolására - mosogatók, hűtőgépek külseje, szagelszívók, vízforralók, kenyérpirítók, szemétkosarak. Eltávolítja a zsíros foltokat, a piszkot, a vízkövet és az ujjlenyomatokat
Kód:  JD792f Termékszám:  CL-46 Gyártó honlapja:
CLEAN IT HOUSEHOLD tisztító- és fényezőszer rozsdamentes acélra 300 ml Megszűnt

CLEAN IT HOUSEHOLD tisztító- és fényezőszer rozsdamentes acélra 300 ml

Minden háziasszony tudja, hogy a rozsdamentes acél felületek tisztítása gyakran emberfeletti teljesítmény. A víz önmagában nem elegendő a főzés utáni zsíros foltok eltávolítására. A CLEAN IT bemutat egy új segédet a tisztítására, amely nélkül többé nem boldogulsz. Az egyedülálló HOUSEHOLD spray kifejezetten a rozsdamentes acél felületek tisztítására és karbantartására készült, mint például a mosogatók, a hűtőgépek külseje, a szagelszívók, a vízforralók, a kenyérpirítók, a szemétkosarak. Nem elég, hogy könnyen elbánik a zsíros foltokkal és a szennyeződésekkel, de garantáltan megszabadít a vízkőtől, az ellenálló vízfoltoktól és az ujjlenyomatoktól. Polírozó összetevőjének köszönhetően konyhádat és a konyhai fogyasztókat szépen csillogóvá és ragyogóvá teszi. Ez az összetevő védi és ápolja a rozsdamentes acél felületeket.

Paraméterek

Darabszám
1 db Kész!
Tisztítószer típus
Spray Kész!
Rendeltetés
Mosogatóhoz és csaptelephez Kész!

Darabszám

Darabszám
1 db Kész!

Típus

Tisztítószer típus
Spray Kész!

Használat

Rendeltetés
Mosogatóhoz és csaptelephez Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CLEAN IT HOUSEHOLD tisztító- és fényezőszer rozsdamentes acélra 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLEAN IT HOUSEHOLD čistič a leštidlo na nerez 300ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CLEAN IT HOUSEHOLD čistič a leštidlo na antikorovú oceľ 300ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CLEAN IT HOUSEHOLD Putzmittel und Poliermittel für Edelstahl 300ml. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CLEAN IT HOUSEHOLD Putzmittel und Poliermittel für Edelstahl 300ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ