Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Takarítóeszközök

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A minőségi felmosórongyoktól kezdve a tisztítókendőkön át a különböző tisztítószerekig a tisztítóeszközök nélkülözhetetlen társai minden tiszta, jól karbantartott otthonnak. Ezek a takarítóeszközök megfelelő kiválasztása biztosítja, hogy otthonod ragyogni fog a tisztaságtól és a frissességtől. Mire van szükséged a tisztításhoz? Milyen takarítóeszközök segíthetnek leegyszerűsíteni a folyamatot és nagyszerű állapotban tartani a környezetedet? Olvass tovább, inspirálódj, és alakítsd a rutinszerű takarítást hatékony és kielégítő tevékenységgé.

Tovább

Fedezd fel a legjobb tisztítóeszközöket az egész háztartásba

Friss, gondozott otthonra vágysz? Akkor nem maradhatnak ki a minőségi takarítóeszközök, amelyek megkönnyítik az otthonod söprögetését, és hatékonyabbá teszik a küzdelem eredményét. A megfelelő felszereléssel a takarítás szórakoztatóvá válik. Milyen takarítóeszközök a legfontosabb elemei az otthoni rutinszerű takarításnak?

Háztartási takarítóeszközök

Alapfelszerelés a padlótisztításhoz

A padló rendszeres ápolást és tisztítást igényel, hogy megőrizze kinézetét és tisztaságát, megfelelő takarítóeszközök beszerzésére lesz szükséged. A hatékony padlótisztításhoz elengedhetetlenek a minőségi padlótisztító kellékek, amelyek közé elsősorban a felmosók és a különböző vödrök tartoznak. A tisztítómop segítségével könnyen és gyorsan eltávolítható a szennyeződés és a rászáradt foltok, a vödrök pedig ideálisak a felmosáshoz. A padlótisztító berendezések megfelelő kiválasztása biztosítja, hogy a tisztítás kevésbé legyen fáradságos, és a padló tökéletesen nézzen ki.

A tavaszi nagytakarítás magában foglalja az ablaktisztítást is? Az ablakmosó kellékek megkönnyítik és felgyorsítják a folyamatot. Próbáld ki a professzionális lehúzókat, porszívókat, robottisztítókat vagy mikroszálas kendőket, és oldd meg gyorsan és egyszerűen az ablaktisztítást.

Hulladékgyűjtők és zsákok - minden, ami az otthon takarításához szükséges

A takarítóeszközök beszerézése után ne feledd, hogy a szemetesek a rendezett otthon alapját is jelentik, mind a konyhában, mind a fürdőszobában, mind az egyes helyiségekben. Az érintésmentes opciók praktikus kiegészítői a konyhának, és nem hiányozhatnak otthon a válogatott hulladék tárolására szolgáló tartályok. Végül ne feledkezz meg a megfelelő terjedelmes és erős szemeteszsákokról sem. Egy helyen mindent megkapsz, amire otthonod tisztításához szükséged van, és megkönnyítheted a napi karbantartást.

i

Konyhai tisztító- és mosogatóeszközök

Szivacsok, kefék, konyharuhák, törlőkendők - ezek a tisztítóeszközök és még sok más megtalálható az Edénymosó kellékek kategóriában.

Tisztítószerek a hatékony mosáshoz

Még a mosást sem lehet elvégezni praktikus takarítóeszközök nélkül, amelyek minden háztartás tisztításához nélkülözhetetlen felszerelésnek számítanak. Nézd meg, mely elemeket nem szabad kihagynod a mosás és szárítás során, és mire figyelj a kiválasztásukkor, hogy az egész mosási folyamat egyszerű és pihentető legyen számodra.

  • Ruháskosarak a mosási folyamat elengedhetetlen kellékei, és mind a piszkos, mind a tiszta ruhákra használhatók. Fontos a megfelelő méret és térfogat kiválasztása, attól függően, hogy mennyi szennyest kell a kosárba helyezni, és hogy hová helyezzük el. Azonban figyelembe kell venni a tisztálkodási segédeszköz egyéb jellemzőit is, mint például a fedelet, a fogantyúkat vagy a szennyes rendezéséhez szükséges külön helyet.
  • A mosószerek hatékonyan eltávolítják a szennyeződéseket és foltokat a ruhákról anélkül, hogy károsítanák azokat. A piacon széles választék áll rendelkezésre, beleértve a fehér, sötét vagy színes ruhákhoz való mosószereket, valamint az érzékeny és gyermekbőrre kifejlesztett speciális készítményeket. Mosóporok, folyékony gélek, kapszulák és textilpuhítók, válaszd ki a megfelelőt.
  • A ruhaszárítók nagyon népszerű berendezések a mosott ruhák szárítására, különösen azokban a háztartásokban, ahol nincs hely a szárítónak. Többféle formában és méretben kaphatók. Egyes ruhaszárítók szabadon állóak, mások függőlegesek, míg más típusok kültéri szárításra is kialakíthatók.
  • A vasalódeszkák a kényelmes és biztonságos vasalást szolgálják. Elég nagy felületet kell biztosítaniuk a kényelmes vasaláshoz, és stabil lábakkal kell rendelkezniük. További bónusz az állítható magasságú, vasaló állvány, a szennyestartó polcok és a prémium minőségű, tartós és sima kárpitozás.

Tartsd a ruháidat jó állapotban, szerezz be egy ruhatisztító hengert. Ezek a professzionális tisztítóeszközök különösen a négylábú háziállatok tulajdonosainak alkamasak. A hengerek a szőnyegek vagy a kárpitozott bútorok karbantartásában is nagyszerű segítők.

Minden a tisztításhoz: Szabadulj meg hatékonyan a szennyeződésektől és baktériumoktól

Vegyél fel tartós és kényelmes takarító kesztyűt és vedd fel a harcot a por, a szennyeződések, a baktériumok és más szennyeződések ellen. A fürdőszoba és a konyha tisztításakor nem szabad kihagyni a különböző törlőkendőket, a porral hatékonyan elbánnak a portörlők. Az univerzális tisztítókendők, amelyek fertőtlenítő tulajdonságokkal is rendelkezhetnek, szintén nélkülözhetetlen takarítóeszközök különböző esetekben. A praktikus papírtörlők egy háztartásból sem hiányozhatnak.

Hogyan válasszunk profi tisztítószereket néhány forintért?

A legjobb tisztítószereknek nem kell mindig a legdrágábbaknak lenniük. Fedezd fel az olcsó tisztítószereket otthonod minden helyének tisztításához és karbantartásához. A termék kiválasztásakor ne csak a hatékonyságra, hanem a biztonságra és a környezetbarátságra is összpontosíts.

i

Környezetbarát tisztítóeszközök

Törődsz a körülötted lévő világgal, figyelsz az ökológiai lábnyomodra és törődsz a környezettel? Akkor az öko takarítóeszközök a megfelelő választás. Válaszhatsz a praktikus, környezetbarát takarítóeszközök közül, mint például a papírtörlők vagy az újrahasznosítható szemeteszsákok, és járulj hozzá egy jobb környezethez.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 233 termék
4,8 28×
Rotho Szemetes swing 25 l TWIST - fekete
Szemetes - űrtartalma 25 l, anyaga műanyag, fekete kivitel, manuális nyitás, 1 tartály, méretek 47,6 x 25,2 × 33,3 cm (H×Sz×Mé)
5 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROTOK391
4,6
TESCOMA PURO mosogató szett
Szett - mosogatáshoz, a következőket tartalmazza: PURO mosogatószer-adagoló - 400 ml, tartó szivacskendőre és PURO szivacsra, PURO tárolóedény, a csúszásgátló aljjal ellátott tál áttekinthető tárolást tesz lehetővé, tartós műanyag
8 190 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESSE013
ZEWA Premium Jumbo - Konyhai papírtörlő
Típusok
4,8 45×
ZEWA Premium Jumbo
Konyhai papírtörlő háromrétegű
1 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UBR070
4,2 12×
LEIFHEIT Window Slider 51523 40cm teleszkópos nyéllel
Ablaklehúzó - ablaklehúzó teleszkópos nyéllel, alkalmas üveg, tükör és hasonlók tisztítására, hullámvonalban való lehúzás lehetősége, törlési szélesség 40 cm
7 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: LEIFZAT714
4,9 99×
ASAP Púdermentes nitril kesztyű 100 db S
Egyszer használatos kesztyű - eldobható, hangsúlyt fektetve a kényelemre és a biztonságra - 19,90 Ft/db
1 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL254
4,7 37×
VILEDA Ultramax XL Turbo
Felmosó téglalap alakú XL méretű, minden kemény padlótípushoz, pedálos forgó rendszerrel
18 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL274
ZEWA Premium (2 db) - Konyhai papírtörlő
Típusok
4,8 52×
ZEWA Premium (2 db)
Konyhai papírtörlő kétrétegű - 345 Ft/tekercs
690 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UBR067
4,7 31×
Brabantia szemeteszsák 30 l (G) - 40 db
Szemeteszsák - összehúzható és megerősített (ellenállóbb), - 117,25 Ft/tasak
4 690 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAB036
4,9 49×
TENTO Kitchen 2db
Konyhai papírtörlő háromrétegű - 445 Ft/tekercs
890 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KU004
5,0
VILEDA Actifibre Soft Micro mikroszálas törlőkendő 1 db
Törlőkendő - ajánlott rozsdamentes acél, kerámia és üveg felületekre
790 Ft
1 db
Szállításra kész > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL1158
5,0
ZEWA Wisch and Weg Original - 4db
Konyhai papírtörlő kétrétegű - 347,50 Ft/role
1 390 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOPA469
4,8 46×
VILEDA Pur Active közepes szivacs 2 db
Szivacs - - 295 Ft/db
590 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DOMA1005
4,5
LEIFHEIT Combi M felmosó teleszkópos nyéllel
Felmosó - lapos, csempe- és kőfelületek nedves felmosásához, teleszkópos rúd 110 - 150 cm, 34 cm kinyúlás, Click System, mozgatható csukló, speciális mikroszálakból készült cserélhető huzat, COMBI csavarkanálhoz alkalmas
9 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LEIMO119
VILEDA Colors - mikroszálas, 4db - Törlőkendő Típusok
4,9 112×
VILEDA Colors - mikroszálas, 4db
Törlőkendő - ajánlott rozsdamentes acél, fa, kerámia és üveg felületekre - 347,50 Ft/db
1 390 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL112
4,8 34×
LEIFHEIT Klasszikus seprű lapáttal 41401
Partvis - kefe lapáttal, a kefe sörtéi tartós műszálból készültek, a lapát gumi éllel rendelkezik
3 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN8515a
4,6 51×
BIG SOFT Classic 2 db
Konyhai papírtörlő kétrétegű - 245 Ft/tekercs
490 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UBR218
4,9 98×
VILEDA Rainbow szivacs 9+1 db
Mosogatószivacs otthoni használatra, mindennapi használatra - 59 Ft/db
590 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL208
4,9 86×
TENTO Universal XXL
Konyhai papírtörlő kétrétegű
1 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KU003
4,5 95×
LINTEO nedves törlőkendők szemüvegre (50 db)
Nedves törlőkendő - szemüveg tisztítására, gyorsan száradó, antisztatikus, praktikus kézitáskában is elférő csomagolás, egyenként becsomagolt kendők, kamerák és fényképezőgépek lencséinek tisztítására is alkalmasak - 21,80 Ft/törlőkendő
1 090 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UBR065
4,8 126×
LINTEO CLASSIC XXL (1 db)
Konyhai papírtörlő kétrétegű
890 Ft
1 db
Szállításra kész > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KU015
4,8 44×
ASAP Púderes latex kesztyű 100 db M
Egyszer használatos kesztyű - eldobható, hangsúlyt fektetve a kényelemre és a biztonságra - 21,90 Ft/db
2 190 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL251
4,4 108×
Siguro Cozy Home szennyestartó kosár 27 l, 24,5 x 33,5 x 33,5 cm
Ruháskosár - anyaga textil, ruhakosár és szennyestartó kosár, űrtartalma 27 l, mosható, szögletes, rekeszek száma 1, nem zárható, felszerelés része fogantyú, szellőzőnyílások, mérete 24,5 × 33,5 × 33,5 cm (Ma×Sz×Mé), szürke kivitel
Szuper ár
5 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_LH_B527Y
4,7 45×
Orion, kézi
Poroló - kicsi, nagyon könnyen eltávolítja, gyorsan és kavargó por nélkül a bútorokon, lámpatesteken, televíziókon, redőnyökön, parapeteken, kereteken,. Antisztatikus - tökéletesen vonzza a port és mágnesként tartja. Anyag: műanyag, poliészter. Akasztás lehetősége. A porszívó könnyen tisztítható langyos vízben, amely mosóport vagy mosogatószert tartalmaz. Méretek: hossza 55 cm, tisztítófelület hossza 35 cm.
1 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIPR583
5,0
Brabantia PerfectFit zsák - 10-12 L (X) - 40 db
Szemeteszsák - összehúzható, háztartási hulladék - 72,25 Ft/tasak
2 890 Ft
1 csomag
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAPO041

Takarítóeszközök

Takarítóeszközök

A Takarítóeszközök kategóriában összesen 1232 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó takarítóeszközök Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább takarítóeszközök A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb takarítóeszközök A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: takarítóeszközök vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ