30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Takarítóeszközök

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A minőségi felmosórongyoktól kezdve a tisztítókendőkön át a különböző tisztítószerekig a tisztítóeszközök nélkülözhetetlen társai minden tiszta, jól karbantartott otthonnak. Ezek a takarítóeszközök megfelelő kiválasztása biztosítja, hogy otthonod ragyogni fog a tisztaságtól és a frissességtől. Mire van szükséged a tisztításhoz? Milyen takarítóeszközök segíthetnek leegyszerűsíteni a folyamatot és nagyszerű állapotban tartani a környezetedet? Olvass tovább, inspirálódj, és alakítsd a rutinszerű takarítást hatékony és kielégítő tevékenységgé.

Tovább

Fedezd fel a legjobb tisztítóeszközöket az egész háztartásba

Friss, gondozott otthonra vágysz? Akkor nem maradhatnak ki a minőségi takarítóeszközök, amelyek megkönnyítik az otthonod söprögetését, és hatékonyabbá teszik a küzdelem eredményét. A megfelelő felszereléssel a takarítás szórakoztatóvá válik. Milyen takarítóeszközök a legfontosabb elemei az otthoni rutinszerű takarításnak?

Háztartási takarítóeszközök

Alapfelszerelés a padlótisztításhoz

A padló rendszeres ápolást és tisztítást igényel, hogy megőrizze kinézetét és tisztaságát, megfelelő takarítóeszközök beszerzésére lesz szükséged. A hatékony padlótisztításhoz elengedhetetlenek a minőségi padlótisztító kellékek, amelyek közé elsősorban a felmosók és a különböző vödrök tartoznak. A tisztítómop segítségével könnyen és gyorsan eltávolítható a szennyeződés és a rászáradt foltok, a vödrök pedig ideálisak a felmosáshoz. A padlótisztító berendezések megfelelő kiválasztása biztosítja, hogy a tisztítás kevésbé legyen fáradságos, és a padló tökéletesen nézzen ki.

A tavaszi nagytakarítás magában foglalja az ablaktisztítást is? Az ablakmosó kellékek megkönnyítik és felgyorsítják a folyamatot. Próbáld ki a professzionális lehúzókat, porszívókat, robottisztítókat vagy mikroszálas kendőket, és oldd meg gyorsan és egyszerűen az ablaktisztítást.

Hulladékgyűjtők és zsákok - minden, ami az otthon takarításához szükséges

A takarítóeszközök beszerézése után ne feledd, hogy a szemetesek a rendezett otthon alapját is jelentik, mind a konyhában, mind a fürdőszobában, mind az egyes helyiségekben. Az érintésmentes opciók praktikus kiegészítői a konyhának, és nem hiányozhatnak otthon a válogatott hulladék tárolására szolgáló tartályok. Végül ne feledkezz meg a megfelelő terjedelmes és erős szemeteszsákokról sem. Egy helyen mindent megkapsz, amire otthonod tisztításához szükséged van, és megkönnyítheted a napi karbantartást.

i

Konyhai tisztító- és mosogatóeszközök

Szivacsok, kefék, konyharuhák, törlőkendők - ezek a tisztítóeszközök és még sok más megtalálható az Edénymosó kellékek kategóriában.

Tisztítószerek a hatékony mosáshoz

Még a mosást sem lehet elvégezni praktikus takarítóeszközök nélkül, amelyek minden háztartás tisztításához nélkülözhetetlen felszerelésnek számítanak. Nézd meg, mely elemeket nem szabad kihagynod a mosás és szárítás során, és mire figyelj a kiválasztásukkor, hogy az egész mosási folyamat egyszerű és pihentető legyen számodra.

  • Ruháskosarak a mosási folyamat elengedhetetlen kellékei, és mind a piszkos, mind a tiszta ruhákra használhatók. Fontos a megfelelő méret és térfogat kiválasztása, attól függően, hogy mennyi szennyest kell a kosárba helyezni, és hogy hová helyezzük el. Azonban figyelembe kell venni a tisztálkodási segédeszköz egyéb jellemzőit is, mint például a fedelet, a fogantyúkat vagy a szennyes rendezéséhez szükséges külön helyet.
  • A mosószerek hatékonyan eltávolítják a szennyeződéseket és foltokat a ruhákról anélkül, hogy károsítanák azokat. A piacon széles választék áll rendelkezésre, beleértve a fehér, sötét vagy színes ruhákhoz való mosószereket, valamint az érzékeny és gyermekbőrre kifejlesztett speciális készítményeket. Mosóporok, folyékony gélek, kapszulák és textilpuhítók, válaszd ki a megfelelőt.
  • A ruhaszárítók nagyon népszerű berendezések a mosott ruhák szárítására, különösen azokban a háztartásokban, ahol nincs hely a szárítónak. Többféle formában és méretben kaphatók. Egyes ruhaszárítók szabadon állóak, mások függőlegesek, míg más típusok kültéri szárításra is kialakíthatók.
  • A vasalódeszkák a kényelmes és biztonságos vasalást szolgálják. Elég nagy felületet kell biztosítaniuk a kényelmes vasaláshoz, és stabil lábakkal kell rendelkezniük. További bónusz az állítható magasságú, vasaló állvány, a szennyestartó polcok és a prémium minőségű, tartós és sima kárpitozás.

Tartsd a ruháidat jó állapotban, szerezz be egy ruhatisztító hengert. Ezek a professzionális tisztítóeszközök különösen a négylábú háziállatok tulajdonosainak alkamasak. A hengerek a szőnyegek vagy a kárpitozott bútorok karbantartásában is nagyszerű segítők.

Minden a tisztításhoz: Szabadulj meg hatékonyan a szennyeződésektől és baktériumoktól

Vegyél fel tartós és kényelmes takarító kesztyűt és vedd fel a harcot a por, a szennyeződések, a baktériumok és más szennyeződések ellen. A fürdőszoba és a konyha tisztításakor nem szabad kihagyni a különböző törlőkendőket, a porral hatékonyan elbánnak a portörlők. Az univerzális tisztítókendők, amelyek fertőtlenítő tulajdonságokkal is rendelkezhetnek, szintén nélkülözhetetlen takarítóeszközök különböző esetekben. A praktikus papírtörlők egy háztartásból sem hiányozhatnak.

Hogyan válasszunk profi tisztítószereket néhány forintért?

A legjobb tisztítószereknek nem kell mindig a legdrágábbaknak lenniük. Fedezd fel az olcsó tisztítószereket otthonod minden helyének tisztításához és karbantartásához. A termék kiválasztásakor ne csak a hatékonyságra, hanem a biztonságra és a környezetbarátságra is összpontosíts.

i

Környezetbarát tisztítóeszközök

Törődsz a körülötted lévő világgal, figyelsz az ökológiai lábnyomodra és törődsz a környezettel? Akkor az öko takarítóeszközök a megfelelő választás. Válaszhatsz a praktikus, környezetbarát takarítóeszközök közül, mint például a papírtörlők vagy az újrahasznosítható szemeteszsákok, és járulj hozzá egy jobb környezethez.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Felmosó - Swiffer Sweeper induló készlet nedves és száraz takarításhoz, tartalma: egy felmosó, nyolc kendő száraz takarításhoz, három kendő nedves takarításhoz
6 090 Ft

2.
VILEDA Turbo Szállításra kész > 5 db
Felmosó - csavaró kosár
14 790 Ft

3.
SWIFFER Sweeper Tisztítókendő 20 db Szállításra kész > 10 db
Felmosó fej - Fresh citrus illatával, a gyors és egyszerű takarításhoz, 20× törlőkendő - 114,50 Ft/db
2 290 Ft

Még több
1 239 termék
Siguro SGR-WB-I228SU Smart2Sort, 2 különálló hulladékgyűjtő tartállyal, 2 x 14 l - Szemetes Típusok
4,9 12×
Siguro SGR-WB-I228SU Smart2Sort, 2 különálló hulladékgyűjtő tartállyal, 2 x 14 l
Szemetes - térfogata 2×14 l, különálló, ideális hulladék szelektáláshoz, 2 kivehető műanyag tartály, modern rozsdamentes acél kivitel, ujjlenyomat-álló matt felület, pedállal nyitható, Soft Close rendszer a fedél sima és csendes zárásához, Auto Hold funkció a fedél felső állásban történő nyitásához, lyukak a hulladékzsákok biztonságos rögzítéséhez, oldalsó fogantyúk, csúszásmentes talp, a 7 darab szelektáló matrica a csomag tartozéka, méretek 42,4 × 47 × 38 cm, tömege 6,33 kg.
Szuper ár
34 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_WB_I228SU
4,7 144×
SWIFFER Sweeper induló készlet padlóápoláshoz: 1 nyél, 8 darab Dry, 3 darab nedves törlőkendő
Felmosó - Swiffer Sweeper induló készlet nedves és száraz takarításhoz, tartalma: egy felmosó, nyolc kendő száraz takarításhoz, három kendő nedves takarításhoz
6 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL621
4,8 187×
VILEDA Turbo
Felmosó - csavaró kosár
14 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL043
4,8 190×
SWIFFER Sweeper Wet tisztítókendő 40 db
Felmosó fej - a Sweeper nyéllel együtt használható a szennyeződések, por és hajszálak bármilyen típusú padlóról történő összegyűjtéséhez - 989,75 Ft/db
39 590 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS2119
4,7 247×
VILEDA Easy Wring and Clean
Felmosó - szálas
12 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL007
TENTO Family Big - Konyhai papírtörlő
Típusok
4,8 16×
TENTO Family Big
Konyhai papírtörlő kétrétegű
1 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOPA475
4,3 28×
VILEDA 1.2 Spray Max felsmosó
Felmosó - kétoldalú felmosófejjel, szórófejjel és nagy tartállyal a gyors és hatékony takarításért
8 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: UKL786
4,7 109×
VILEDA Ultramax XL szett Box Microfiber 2in1
Felmosó téglalap alakú XL méret, minden típusú kemény padlóhoz, csavarókosárral ellátott vödörrel
Szuper ár
12 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL272
4,7 30×
SWIFFER Duster szett XXL (1 nyél + 2 poroló)
Poroló - Swiffer nyéllel használandó, por, hajszálak és poratkák okozta allergének felfogására, valamint macska- és kutyaszőr felszínekről való felszedésére
25 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL626
4,7 24×
LAMART LT8045 58L SENSOR L
Érintésmentes szemetes - űrtartalma 58 l, anyaga műanyag, érintés nélküli nyitás (touchless opening), méretek 38cm × 67cm × 33,5cm
28 890 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Termékkód: LAMLT419
VILEDA Turbo 3 az 1-ben - Felmosó
Típusok
4,7 103×
VILEDA Turbo 3 az 1-ben
Felmosó - rojtos, forgó, mikroszálas, gyorsan és hatékonyan tisztítja a padlót
16 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL780
4,6 31×
YORK mechanikus seprőgép Katie
Seprű - szőnyeg és kemény padló, mechanikus, magassága: 94 cm,
8 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL970
LINTEO ZZ Economy szürke 4000, 200 db - Kéztörlő papír
Típusok
4,6 20×
LINTEO ZZ Economy szürke 4000, 200 db
Kéztörlő papír - egyrétegű - 1,82 Ft/db
7 290 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UBR294
SWIFFER Duster tartalék portörlő 20 db - Poroló
Típusok
4,8 279×
SWIFFER Duster tartalék portörlő 20 db
Poroló - a Swiffer nyéllel használható, a por, a hajszálak és a poratkákból származó allergének, valamint a macska- és kutyaszőr felületekről történő begyűjtésére - 1 879,50 Ft/db
37 590 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS2120
TENTO Finest - Konyhai papírtörlő
Típusok
4,8 16×
TENTO Finest
Konyhai papírtörlő háromrétegű
1 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOPA474
4,5 221×
LAMART Sensor LT8022 érintés nélküli szemétkosár - 42L
Érintésmentes szemetes - űrtartalma 42 l, anyaga műanyag, érintés nélküli nyitás (touchless opening), edények száma 1, méretek 34cm × 64cm × 25cm
24 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LAMOK008
SWIFFER Sweeper Dry tisztítókendő 18 db - Felmosó fej
Típusok
4,9 86×
SWIFFER Sweeper Dry tisztítókendő 18 db
Felmosó fej - akár 3-szor több port, szennyeződést és hajszálat gyűjt össze, mint egy hagyományos seprű, 18× portörlő - 82,78 Ft/db
1 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL622
4,8 29×
Leifheit Set Rotation Disc Mop (EVO)
Felmosó - a készlet tartalmazza a pamutrojtos felmosó mopot, vödröt csavaró feltéttel, a nyélben lévő forgó rendszert, a cserélhető fejet
11 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEIMO130
4,9 12×
LEIFHEIT profi XL Szett + Static Plus póthuzat INGYEN 55167
Felmosó - padlófelmosó szett póthuzattal
21 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEIMO672
SWIFFER Porolók 10 db - Poroló
Típusok
4,8 279×
SWIFFER Porolók 10 db
Poroló - akár 3× több port, hajszálat és szőrt felfog, mint a hagyományos porolók, 10× poroló - 279 Ft/db
2 790 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL629
4,0 143×
Alza Screen and Surface Wipes
Tisztítókendő - nedves törlőkendő képernyők és felületek tisztítására, 100 db
Szuper ár
1 990 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ALZOF006
4,8 111×
TENTO Strong 2db
Konyhai papírtörlő háromrétegű - 445 Ft/tekercs
890 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KU005
SWIFFER Sweeper Dry tisztítókendő 36 db - Felmosó fej Típusok
4,9 86×
SWIFFER Sweeper Dry tisztítókendő 36 db
Felmosó fej - akár 3-szor több port, szennyeződést és hajszálat gyűjt össze, mint egy hagyományos seprű, 36× portörlő - 80,28 Ft/db
2 890 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: UKL624
4,3 11×
LINTEO PK MAXI fehér 6 db
Kéztörlő papír - kétrétegű - Ár több darab vásárlása esetén 1 219,40 Ft/db
7 320 Ft -tól
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PRU010

Takarítóeszközök

takarításMilyen Elletipi beépíthető szemetest vegyek? Ha éppen egy beépíthető szemetes vásárlását fontolgatod, van számodra egy remek tippünk. Az Elletipi olasz lakberendezési termékeket gyártó cég már egy ideje olyan beépíthető szemeteskosarak innovatív kialakítására összpontosít, amelyek a modern háztartások magas...
A központi egység, más szóval a smarthome távirányító, minden okosotthon szíve. Választhatsz a szabványosak közül, amelyeket közvetlenül az okosotthonok gyártói állítanak elő, de szétnézhetsz a számos hangasszisztens között is, amelyek lehetővé teszik az okosotthonba...
A házi időjárás állomás egy igazán hasznos eszköz – és még csak nem is kell megszállott időjárás-elemzőnek lenned ahhoz, hogy figyelemmel kísérd az időjárást. A hőmérsékletre, páratartalomra, légnyomásra és még az időjárás-előrejelzésre vonatkozó információk is...

Takarítóeszközök

A Takarítóeszközök kategóriában összesen 1239 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó takarítóeszközök Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább takarítóeszközök A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb takarítóeszközök A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: takarítóeszközök vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ