A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Siguro kuchyňský robot

Multicookerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Űrtartalom
0,6 l
17 l
-
Ételkészítési funkciók
Gőzölés
(38)
Párolás
(35)
Sütés
(32)
Főzés nyomás alatt
(23)
Olajban sütés
(23)
Programok száma
1
60
-
Teljesítményfelvétel
300 W
1800 W
-
Lábas anyaga
Zománcozott
(3)
Rozsdamentes acél
(17)
Kerámia
(2)
Teflon
(10)
Alumínium
(8)
Műanyag
(6)
Funkciók
Időzítő
(51)
Kijelző
(49)
Automatikus programok
(48)
Hőmérséklet megtartása
(44)
Kivehető edény
(38)

A multicookerek segítenek a legbonyolultabb ételek elkészítésében is. Ezek az elektromos edények sok munkát végeznek el helyetted, és helyettesítik a különféle speciális készülékeket, így gyakorlatilag bármit el lehet készíteni bennük. Mit tudnak, hogyan készülnek el bennük az ételek, és mire érdemes figyelni a kiválasztásukkor? Olvasd el a legfontosabb információk összefoglalóját.

Tovább

5 előny, amelyeket a multicookerek hoznak a konyhádba

Multicooker, okos edény, multifunkciós edény vagy instant pot. Mindezek a kifejezések erre a programozható edényre utalnak, amely egy sokoldalú segítőtárs a modern háztartásban. Képzelj el egy olyan eszközt, amely Téged is lenyűgözhet.


  • Mindenre képes - főzés, sütés, pirítás, grillezés (a rendelkezésre álló programoktól függően).
  • Időt takarít meg - előkészíted az összetevőket, beállítod a programot, majd amíg elkészül az étel, mással is foglalkozhatsz
  • A multifunkciós edény a kijelzővel könnyen kezelhető, és nem kell folyamatosan felügyelni.
  • Főzés közben takarékoskodhatsz az energiával a környezeted szempontjából is - kevesebb edényt kell mosnod és kevesebb energiát használsz fel.
  • Nem tudod, mit főznél? Az okos edény receptjeivel mindig inspirálódhatsz.

A multicooker tucatnyi ételkészítési programot kínál

Ki mondta, hogy az okos edényt csak főzésre lehet használni? Ugyanolyan jól süt, pirít, párol és grillez is (a kiválasztható programoktól függően), és az okos edényt grillezéshez is felhasználhatod a kertben tartott partikon. Természetesen minden a kivitelétől függ. Hány programot szeretnél, és milyen ételkészítési módszereket kell azoknak tartalmaznia? Ezeket és egyéb paramétereket a bal oldali menüben állíthatod be.

A multcooker helyettesíthet sok más készüléket

Talán arra gondoszl, hogy meg kell vásárolnod egy lassú főzésű edényt az egészséges főzéshez, vagy egy nyomásfőzőt a bonyolult ételek gyorsabb elkészítéséhez. Egy megfelelő számú programmal rendelkező multicooker mindkettőt helyettesíti. Ezzel a konyhádban helyet takaríthatsz meg, amit a főzésre használhatsz fel. A multicooker könnyen elkészíti a recepteket, amelyeket a sütőedényekhez, sütőkhöz vagy grillsütőkhöz is hozzárendelhetsz.

Hogyan válaszd ki a legjobb multicookert? A vásárlók véleményei segítenek Neked.

Mekkora multicookerre van szükséged?

A multifunkciós edény méretének meg kell felelnie háztartásának méretének.

  • Egy vagy két embenek legfeljebb 3 literes űrtartalmú edény elegendő lesz.
  • Egy átlagos család számára legalább 5 literes űrtartalmú edény szükséges.
  • Ha gyakran készítesz ételt nagyobb vendégsereg számára, akkor a nagyobb űrtartalmú edény jobban megéri.

A multicookerek praktikusak a hozzáadott funkcióknak köszönhetően

A multifunkciós edények sokoldalúságban felülmúlják a hagyományos tűzhelyeket. Számos további funkciót is kínálnak, mint például az automatikus kikapcsolást, a túlmelegedés elleni védelmet vagy az időzítő funkciót. Kézi beállítással magas vagy alacsony nyomást állíthatsz be, vagy bekapcsolhatod a hőmérséklet-szabályzót, hogy az étel állandó hőmérsékleten maradjon.

i

A multicooker teljesen önállóan működik, csak csatlakoztatnod kell az elektromos aljzathoz.

A multicookernek a teljes konstrukciójával is meg kell felelnie

Az okos edényt olyan módon állították össze, hogy helyettesítse a konyhai készülékek sokféle típusát, könnyen kezelhető és karbantartható legyen. A termék készletében mindig megtalálod a tartozékokat és a konyhai eszközöket. Íme néhány tipp, amit az edény konstrukciójától elvárhatsz:

  1. A vezérlőpanelen található gombok segítségével vezérelheted, de választhatsz olyan okos edényt is, amelyik rendelkezik kijelzővel.
  2. Ha mosogatógépbe szeretnéd tenni, válassz olyan okos edényt, amelyhez mosogatógépbe helyezhető tartozékok tartoznak.
  3. Ha párolni szeretnél, akkor szükséged lesz egy önálló pároló adapterre.
  4. Az kivehető tál a könnyű tisztítás érdekében elengedhetetlen, de megkönnyíti az étel felszolgálását is.

i

Amikor okos multicookert választasz, ne feledkezz meg a technikai paraméterekről sem, mint például a teljesítmény. Minél nagyobb a teljesítmény, annál gyorsabb és hatékonyabb lesz a főzés, de ezáltal nő az energiafogyasztás is. Az arany középút a körülbelül 1 300 W-os teljesítmény.

A fritőz: praktikus segítő a háztartásban

A fritőz, más néven olajsütő, további kiegészítő lehetőség a konyhában, amely megkönnyíti a sütést. Választhatsz olajos fritőzt vagy az egészségesebb változatot, a forró levegős fritőzt. Ezeknek a konyhai készülékeknek számos funkciójuk van, mint például időzítő és túlmelegedés elleni védelem.


Fritőz

A fritőz nagyon praktikus és jól használható a konyhában.

Rizsfőzővel könnyebb az élet

A rizsfőző egy kedvelt konyhai edény a rizsfőzéshez, amely önállóan és egészségesen készíti el ezt az ételt. Meghatározza, hogy mennyi ideig kell főzni a rizst, és nem hagyja hogy leégjen vagy elfakadjon. A Keep Warm funkció segítségével az étel hőmérsékletét akár 6 órán keresztül is megőrzi. Emellett rendelkezik időzítő és túlmelegedés elleni védelemmel is.


Rizsfőző

A rizsfőző ideális rizs készítéséhez.

Milyen recepteket kínál a multicooker?

Amikor multifunkciós edényt vásárolsz, a receptek gyakran részét képezik a csomagnak. A receptek nemcsak az összetevők felsorolását tartalmazzák, hanem azt is, hogy mennyi ideig és milyen programon kell elkészíteni az ételt. Az egyes főzési módok között tetszés szerint válthatsz, és elkészíthetsz például gulyást, omlettet vagy rizottót is. Különösen a kezdőknek ajánlott a multifunkciós edény receptekkel rendelkező változata.

Korlátozott a költségvetésed és nem igényelsz vadonatúj multifunkciós edényt? Az Outlet oldalunk kínál használt, felbontott vagy újszerű darabokat, amelyek szintén jó szolgálatot tehetnek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tefal RK745800 SpheriCook Multicooker 16in1 Szállításra kész > 5 db
Multifunkciós főzőedény elektromos, teljesítmény: 820 W, térfogat: 5 l, 16 főzési mód, LED kezelőpanel, Meleg tartás funkció, késleltetett indítás, önbeállítási mód, időzítő, kivehető tál, edényvastagság 2 mm, tálrétegek száma 6, kerámia tapadásmentes felület, gőzkosár , eltávolítható mosogatógépben mosható alkatrészek, 15 év javíthatósági garancia
41 490 Ft

2.
Siguro MP-S600SS Multi Chef kukta Szállításra kész > 5 db
Multifunkciós főzőedény - kukta, elektromos, teljesítmény: 1000 W, űrtartalom: 6 l, programok száma: 24 (lassú párolás, sütés, nyomásos főzés, lekvárfőzés, süteménykészítés, ételmelegítés, párolás, stb.), rozsdamentes acél belső edény, digitális kijelző, levehető tápkábel 1,2 m, levehető fedél, párolóbetét, késleltetett indítás, automatikus kikapcsolás, 24 órán át tartó ételhőmérséklet fenntartás, biztonsági biztosíték, fényjelző, csúszásmentes lábak, szakácskönyv, 3 év garancia
34 990 Ft

3.
Rizsfőző - 0,6 l-es űrtartalom, max. 450 g nyers rizs megfőzésére alkalmas, 4 tagú család számára ideális, digitális kijelző, tapadásmentes felületű alumínium edény, 6 program, melegen tartás funkcióval (akár 24 óra), automatikus kikapcsolás 24 óra után, a csomagban: rizskanál, mérőedény, gőzölőkosár, kompakt méretek: 21 × 22 × 21 cm, tömeg: 1,8 kg, kábelhossz: 1,2 m, 3 év garancia
21 390 Ft

Még több
64 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,0 70×
Siguro MP-S600SS Multi Chef kukta
Multifunkciós főzőedény - kukta, elektromos, teljesítmény: 1000 W, űrtartalom: 6 l, programok száma: 24 (lassú párolás, sütés, nyomásos főzés, lekvárfőzés, süteménykészítés, ételmelegítés, párolás, stb.), rozsdamentes acél belső edény, digitális kijelző, levehető tápkábel 1,2 m, levehető fedél, párolóbetét, késleltetett indítás, automatikus kikapcsolás, 24 órán át tartó ételhőmérséklet fenntartás, biztonsági biztosíték, fényjelző, csúszásmentes lábak, szakácskönyv, 3 év garancia
Szuper ár
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_MP_S600SU
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 37×
Tefal RK745800 SpheriCook Multicooker 16in1
Multifunkciós főzőedény elektromos, teljesítmény: 820 W, térfogat: 5 l, 16 főzési mód, LED kezelőpanel, Meleg tartás funkció, késleltetett indítás, önbeállítási mód, időzítő, kivehető tál, edényvastagság 2 mm, tálrétegek száma 6, kerámia tapadásmentes felület, gőzkosár , eltávolítható mosogatógépben mosható alkatrészek, 15 év javíthatósági garancia
41 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFMH868
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Tefal CY754830 Turbo Cuisine - Multifunkciós főzőedény Típusok
4,7 37×
Tefal CY754830 Turbo Cuisine
Multifunkciós főzőedény - elektromos, teljesítmény 1090 W, edény kapacitása 4,8 l, LCD kijelző, nagy sebességű kukta technológia, 10 automatikus program - gőzölés, leves, sütés, párolás, sütés, sous-vide és lassú főzés, rizs, zabkása, joghurt és fermentálás, állítható Chef üzemmód, késleltetett indítás funkció 12 óráig, hőmérséklet tartása funkció 24 óráig, újramelegítés funkció, gömb alakú főzőedény a jobb hőeloszlás és hőáramlás érdekében, tapadásmentes felülettel, 12 biztonsági funkció, beleértve a nyomáscsökkentést, könnyű használat, gőzölőkosár, mérőpohár, rizskanál és merőkanál tartozék, mosogatógépben elmosható tartozékok, fekete szín, 15 év javítási garancia
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFMH153
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
CrockPot Turbo Express 5,6 l
Multifunkciós főzőedény - 1000 W teljesítmény, 5,6 l-es űrtartalom, 14 program, főzés nyomás alatt, gőzölés, pirítás, párolás és olajban sütés, időzítő, hőmérséklet megtartása, túlmelegedés elleni védelem, kijelző, auto kikapcsolás, késleltetett indítás és automatikus programok
74 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: CROMH979
5,0
Russell Hobbs Cook@Home Multi Cooker 21850-56
Multifunkciós főzőedény - 900 W teljesítmény, 5 l-es űrtartalom, 11 program, gőzölés, párolás, sütés és főzés, mosogatógépben mosható, időzítő, hőmérséklet megtartása, kijelző, kivehető edény és automatikus programok
Szuper ár
45 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RUHMH001
4,0 11×
Siguro MP-P400B Pro Chef
Multifunkciós főzőedény - elektromos, bemeneti teljesítmény 1500 W, 5 l belső térfogat, programok száma 10 (lassú párolás és főzés, rántás, lekvár előállítása, sütemények, az ételek melegítése, rizs főzése, gőzölés stb. ), kivehető zománcozott öntöttvas edény fedővel, digitális kijelző, levehető tápkábel hossza 0,8 m, késleltetett indítás, automatikus kikapcsolás, akár 12 órán keresztül is fenntartja az étel hőmérsékletét, biztonsági zár, fényjelző, csúszásgátló lábak, szilikon párna és szilikon fogantyúborítás mellékelve, 3 év garancia
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_MP_P400B
4,8 175×
Siguro RC-R300B Rice Master Digital, pároló kosárral
Rizsfőző - 0,6 l-es űrtartalom, max. 450 g nyers rizs megfőzésére alkalmas, 4 tagú család számára ideális, digitális kijelző, tapadásmentes felületű alumínium edény, 6 program, melegen tartás funkcióval (akár 24 óra), automatikus kikapcsolás 24 óra után, a csomagban: rizskanál, mérőedény, gőzölőkosár, kompakt méretek: 21 × 22 × 21 cm, tömeg: 1,8 kg, kábelhossz: 1,2 m, 3 év garancia
Szuper ár
21 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_RC_R300B
4,8 175×
Siguro RC-R900B Rice Master Digital + pároló
Rizsfőző - 2 l-es űrtartalom, max. 750 g nyers rizs megfőzésére alkalmas, 7-8 fő számára ideális, digitális kijelző, alumínium tartály tapadásmentes felülettel, 6 program, beleértve a hőmérséklet fenntartási funkciót (akár 24 óráig), a csomagban található rizses kanál, mérőpohár, párolókosár pároláshoz, kompakt méret 32,5 × 27,5 × 24,5 cm, tömeg 2,8 kg, kábel hossza 1,2 m, 3 év garancia
Szuper ár
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_RC_R900B
4,8 175×
Siguro RC-R700B Rice Master Digital, pároló kosárral
Rizsfőző - 1,5 l-es űrtartalom, max. 600 g nyers rizs megfőzésére alkalmas, 5-6 fő számára ideális, digitális kijelző, tapadásmentes felületű alumínium edény, 6 program, melegen tartás funkcióval (akár 24 óra), automatikus kikapcsolás, a csomagban: rizskanál, mérőedény, pároló kosár gőzben való főzéshez, kompakt méretek: 28 × 22 × 23 cm, tömeg: 2,2 kg, kábelhossz: 1,2 m, 3 év garancia
Szuper ár
24 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_RC_R700B
Ariete Vintage 2904/04 - zöld - Multifunkciós főzőedény Típusok
5,0
Ariete Vintage 2904/04 - zöld
Multifunkciós főzőedény - 700 W teljesítmény, 3 l-es űrtartalom, 5 program, gőzölés, sütés és lassú főzés, hőmérséklet megtartása, pároló kosár és kivehető edény
25 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARIMH478
4,0
Concept CK8001
Multifunkciós főzőedény - 1000 W teljesítmény, 5,6 l-es űrtartalom, főzés nyomás alatt, gőzölés, párolás és olajban sütés, időzítő, auto kikapcsolás, automatikus programok és WiFi
38 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONmlh21
4,7 54×
Tefal CY505E30 All In One Pot
Multifunkciós főzőedény - 1100 W teljesítmény, 6 l-es űrtartalom, 25 program, főzés nyomás alatt, párolás, pirítás, párolás és sütés, mosogatógépben mosható, időzítő, hőmérséklet megtartása, termosztát, kijelző, gőzkosár, hőmérséklet szabályozás, kivehető edény, késleltetett indítás és automatikus programok, 15 év javíthatósági garancia
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFEH961
4,5 12×
SENCOR SPR 7200SS Multifunkciós lassan főző készülék
Lassúfőző - 6 l-es űrtartalom, anyaga: alumínium, funkciók: időzítő, hőmérséklet megtartása, kijelző, zöldségpároló, kivehető edény, késleltetett indítás és automatikus programok, 1250 W teljesítmény
49 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENPH166
4,7 16×
Avair ELLA LUX 6 l
Kukta - térfogat: 6 l, 3 szelep, 1000 W teljesítmény, hőmérséklet megtartása, kijelző, hőmérséklet szabályozás, kivehető edény, késleltetett indítás és automatikus programok
51 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAZ7300
5,0
Tefal CY912831 Cook4me Touch WiFi
Multifunkciós főzőedény - WiFi kapcsolattal, több mint 100 előre programozott recept (mindig új), Tefal mobilalkalmazás a receptek frissítéséhez és a főzés nyomon követéséhez az okoseszközödről, 13 főzési mód, LCD kijelző, Keep Warm funkció, időzítő, késleltetett indítás, gyorsfőzés ellenőrzés szükségessége nélkül, kivehető edény 1,8 mm-es vastagsággal, 3 rétegű edény kerámia tapadásmentes felülettel, 6 l űrtartalmú edény, 4 l hasznos űrtartalom, biztosíték túlnyomás ellen, pároló kosár, mosogatógépben mosható tál és kiegészítők, fekete színű, 15 év javíthatósági garancia
220 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFMH690
4,6 10×
Tefal RK622130 Simply Cook Plus
Multifunkciós főzőedény elektromos, teljesítmény 750 W, tál űrtartalma 4 l, 12 automatikus program, gőzölés, sütése, tésztasütés, párolás/lassú főzés, leves, rizs/magvak, joghurt/élesztős tészta elkészítése, sütemények sütése, kása, felmelegítés, manuális üzemmód, késleltetett indítási funkció 24 óráig, melegen tartási funkció 24 óráig, kijelző, kivehető tartály tapadásmentes felülettel, mosogatógépben mosható, eltávolítható alkatrészek: párolókosár, kanál, merőkanál, mérőpohár, 15 év javíthatósági garancia
Szuper ár
40 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFMH304
4,7 56×
Tefal CY855830 Cook4me+ Connect black
Multifunkciós főzőedény - Bluetooth-kapcsolattal, 150 előre programozott recept, Tefal mobilalkalmazás, amellyel nyomon követheted a főzés előrehaladását az okoseszközről, és frissítheted a recepteket, 6 főzési mód, LCD kijelző, Keep Warm funkció, időzítő, késleltetett indítás, gyors főzés ellenőrzés nélkül, 1,8 mm vastagságú kivehető edény, 3 rétegű edény kerámia tapadásmentes felülettel, edény térfogata 6 l, Edény hasznos térfogata 4 l, biztonsági túlnyomás-mentesítők, gőzkosár, mosogatógépben mosható tartozékok, 15 év javíthatósági garancia
125 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFMH685
4,8 21×
Salente Ario, forró levegős edény
Multifunkciós főzőedény - 1500 W teljesítmény, 6 l-es űrtartalom, 42 program, főzés nyomás alatt, gőzölés, pirítás, párolás és sütés, mosogatógépben mosható, időzítő, hőmérséklet megtartása, termosztát, kijelző és késleltetett indítás
Szuper ár
69 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SALMH332
Tefal CY754130 Turbo Cuisine - Multifunkciós főzőedény Típusok
4,7 37×
Tefal CY754130 Turbo Cuisine
Multifunkciós főzőedény - elektromos, teljesítmény 1090 W, tál térfogata 4,8 l, LCD kijelzö, nagysebességű nyomásfőző technológia, 10 automatikus program - párolás, levesek, melegen tartás, gőzölés, sütés, sous-vide és lassú főzés, rizs, zabkása, joghurt és fermentálás, állítható Chef üzemmód, késleltetett indítási funkció 12 óráig, hőmérséklet-megtartási funkció 24 óráig, femelegítési funkció, gömb alakú főzőedény a jobb hőeloszlás és hőáramlás érdekében, tapadásmentes felülettel, 12 biztonsági funkció, beleértve a nyomáscsökkentést is, könnyen használható, csomag tartalma: gőzölőkosár, mérőpohár, kanál és merőkanál, mosogatógépben mosható tartozékok, fehér színű, 15 év javíthatósági garancia
49 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFMH870
4,4
Tefal RK812110 Fuzzy Spherical Pot Advanced 45in1
Multifunkciós főzőedény - elektromos teljesítmén 750 W, űrtartalom 5 l, 45 főzőprogram, LED-es vezérlőpanel, Keep Warm funkció, késleltetett indítás, egyéni beállítási mód, időzítő, kivehető tartály, edény vastagsága 2,5 mm, az edény rétegeinek száma 6, tapadásmentes felület, párolókosár,edény rizsfőzéshez, házi joghurtkészítési funkció, mosogatógépben mosható, eltávolítható alkatrészek, fehér és ezüst színű, 15 év javíthatósági garancia
62 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFMH871
4,7 13×
CATLER MC 8010
Multifunkciós főzőedény - 1400 W teljesítmény, 3 l-es űrtartalom, 14 program, párolás, sütés és olajban sütés, időzítő, hőmérséklet megtartása, termosztát, kijelző és hőmérséklet szabályozás
171 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATMC801
4,0
Salente Ario
Multifunkciós főzőedény - 1500 W teljesítmény, 6 l-es űrtartalom, 11 program, főzés nyomás alatt, párolás, sütés és olajban sütés, időzítő, termosztát és kijelző
79 590 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SALMH301
3,3
SENCOR SFR 9300BK
Fritőz - mechanikus vezérlés, kijelző, termosztát, mosogatógépben mosható részek, időzítő és automatikus programok, 18 program, kivehető edény a csomag része, 1800 W teljesítmény, 4,8 l-es űrtartalom, alumínium edény, 40 - 240 °C között szabályozható hőmérséklet, tömege 4 kg, mérete 30 × 34,5 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
52 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENFR155
4,4 15×
Crockpot CSC024X
Lassúfőző - 5,6 l-es űrtartalom, anyaga: alumínium, funkciók: mosogatógépben mosható, időzítő, hőmérséklet megtartása, termosztát, kijelző, auto kikapcsolás, zöldségpároló, kivehető edény és automatikus programok, 1100 W teljesítmény
67 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CROPH001
rizsfőzőModern főzés és kényelmes takarítás a Lauben segítségével Ha az egészséges életmód, a letisztult dizájn és az intuitív működés híve vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a Lauben új termékeit. Az otthoni takarítás mellett a vállalat olyan gasztrotermékekre is összpontosít, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az ételkészítést és...
Leteszteltük a Tefal Cook4me+ intelligens multifunkciós főzőedényt, amely funkcióinak köszönhetően tökéletesen beleilleszkedik minden modern otthonba.
A rizsfőzők igen népszerűek. De vajon azt tudod, hogy mire kell összpontosítani a rizsfőző kiválasztásakor, és mire kell vigyázni? Nem csak ezekre a kérdésekre kaphatsz választ cikkünkben.
értékelésCook4me+ multifunkciós elektromos főzőedény (ismertető) Kipróbáltuk a Tefal márka Cook4me+ multifunkciós elektromos főzőedényét. Használtuk a magasnyomású főzés, gőzölés és lassú főzés funkciókat a klasszikus mellett, még olajban sült ételeket is készítettünk. Mindezekre képes ez a főzőedény, sőt még ennél is többre. Győződj...
Egyszerű és kényelmes főzés felesleges megterhelés és mosogatás nélkül? Pontosan ezt kínálja a Tefal All In One POT multifunkciós elektromos kukta! Kipróbáltunk pár egyszerű receptet egészséges gabonapehely, firss dinnyés rizottó és szezonális szilvalekvár...
Az elektromos főzőedények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az elektromos edények széles választékából, többek között: univerzális és elektromos edények, lassú főzők, a különleges palacsintasütők.
További cikkek

Multicookerek

A Multicookerek kategóriában összesen 64 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó multicookerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább multicookerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb multicookerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: multicookerek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ