ApF HU Xiaomi 14

Töltetkapacitás - mosógép

A mosógép kapacitása az egy mosási ciklus alatt kimosható ruhák maximális tömegét adja meg. Általában egy adott programra és hőmérsékletre vonatkozik (pl. ECO 40-60 °C).

A mosógép kapacitása összefügg a mosógép dobjának térfogatával, és a mosógépbe egy mosási ciklus alatt tölthető ruha maximális tömegét fejezi ki. Általában a mosógép optimális kapacitását a háztartásban élők száma alapján számítják ki. Ha a háztartásban csak két személy él, akkor elegendő, ha a mosógép kapacitása maximum 5 kg, egy átlagos négytagú családnak egy maximum 8 kg kapacitású mosógép szükséges, az ennél nagyobb családoknak vagy gyakoribb mosás esetén egy 12 kg-ig terjedő kapacitású mosógép megfelelő.

Nyomtatás

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ