AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

TomTom Bandit Adventure Pack

Termékkatalógus
TomTom Bandit Adventure Pack
Digitális videókamera - Action kamera, 4K, lassított felvétel, integrált giroszkóp, magasságmérő, GPS, gyorsulásmérő, kezelés új alkalmazáson keresztül (iOS, Android), Bluetooth, Wi-Fi, Batt-Stick, 1900mAh, microSD, lencse búvárkodáshoz, védett mikrofon a szél ellen, tartók
Kód:  PP609a1 Termékszám:  1LB0.001.02 Gyártó honlapja:

TomTom Bandit Adventure Pack

A TomTom nem csak autós navigációt, hanem új és kiválóan felszerelt kültéri kamerákat is kínál. A TomTom Bandit már a legnagyobb versenytársak nyomába ér, így  a legmodernebb technológiát élvezheti a kompakt kialakítású vázban. Először is meg kell említeni, hogy az eszköz vízálló anélkül, hogy speciális tokokra lenne szükség, egyszerűen csak ki kell cserélni a lencsevédő sapkát. De az alap IPX7 kamera is megfelel a szabványnak, így nem kell aggódnod néhány csepp eső miatt sem. 

Legfontosabb jellemzők

  • Videó felbontása akár 4K és 16 megapixeles fotók
  • 3 óra folyamatos felvétel
  • A Bandit App segítégével azonnal szerkesztheted és megoszthatod a videókat
  • Go-Pro konzollal
  • MicroSD kártyaolvasó
  • Speciális Adventure Pack csomagolás

Kiegészítők kiválasztása különleges helyzetekre

Az Adventure Pack kiadást igazi kalandokhoz tervezték. Az akciókamerához tartozó kiegészítők speciálisan az extrém élmények  legnehezebb körülmények közötti közvetítésére lettek kiválasztva. A csomagban található egy nagyon praktikus tároló készlet, amely a lehetőségek egész tárházát kínálja. Nem csak a hegyekben fogod értékelni a mikrofon szélvédelmét. Ez biztosítja a tökéletes hangfelvételt, még rossz körülmények között is. Egy másik érdekes elem a felszerelések listájáról a búvár lencse. Ez a felszerelés lehetővé teszi, hogy lencsevégre kapd a lélegzetelállító vízalatti világot. 

Élvezd a nagy felbontású 4K  felvételeket

Az integrált CCD chip felbontása 16 megapixel, amely 4K felbontású videó készítésére képes, de kevesebb korlátozással és 15 képkocka másodpercenkénti sebességgel. Választhatod azonban a klasszikus 1080p felbontást 60 fps-sel, vagy a 720p felbontást 120 fps-sel. Minden nagy felbontású képeket azonnal megoszthatsz a barátaiddal a közösségi oldalakon.
A kis test sok hasznos funkciót rejt. A time-lapse funkcióval  fantasztikus pillanatokat örökíthetsz meg, mint például egy csodálatos naplemente vagy napkelte. Látni szeretnéd, hogy mennyire pontosan hajtottál végre egy trükköt kerékpározás vagy síelés közben? Egyszerűen használd a lassított felvételt, és emeld ki a legfontosabb pillanatot az egyenletes lassításból.

Válassza ki a legjobb felvételeket

Ez még nem minden. A többféle érzékelőnek köszönhetően -  giroszkóp, magasságmérő, GPS, gyorsulásmérő és a Bluetooth - az eszköz rögzít sebességet, magasságot és egyéb adatokat. A fényképezőgép ezután egy speciális algoritmus segítségével kiválasztja azokat a felvételeket, amelyeknek érdemes figyelmet szentelni. És bizonyára ezek azok a felvételek lesznek, amelyeken épp gyorsulsz, ugrasz, vagy épp fordulsz. Ha Bluetooth-szal egy mellkasi övhöz csatlakoztatod, akkor kiválasztja azokat a képeket, amelyek készítésekor a szívritmusod a leggyorsabb volt. Ha nem bízod magad pusztán a készülékre, akkor fotózhatsz magad is, és megjelölheted te a legizgalmasabb pillanatokat. 

Egyszerűen rázd és szerkeszd

A videó szerkesztés közvetlenül a terepen még soha nem volt ilyen egyszerű. Az iOS vagy Android okostelefonra letölthető alkalmazás lehetővé teszi, hogy profi szinten szerkeszd a videókat. Ha nem akarod kézileg vágni a videót, csak rázd meg a telefont, és a videók végleges formájáról a és zenéről az automata gondoskodik. A nagy előnye abban rejlik, hogy az összes ilyen kiigazítás a készülék memóriakártyáján zajlik, egészen addig, amíg át nem másolod a számítógépre.

Az akkumulátor

Az energiát egy cserélhető Batt-stick  akkumulátor szolgáltatja, melynek kapacitása 1900 mAh, és akár 3 órán keresztüli működést biztosít. Újdonságként a gyártó egy microSD kártyaolvasót és egy USB 3.0 csatlakozót épített be. Ez  azt jelenti, hogy az akkumulátort és a memóriakártyát egyszerűen eltávolíthatod a kamerából. Csak be kell illesztened a a számítógéped USB-portjába, és már indíthatod is a képek másolását a merevlemezre. Az akkumulátor a másolás ideje alatt is tölt.

A TomTom Bandit bármilyen adapterre ráerősíthető, akár egy konkurens gyártóéra is. A befogó rendszer célja az, hogy az eszközt meg lehessen forgatni a hossztengelye körül, és ezáltal szinte bármilyen szögből láthasson és gyorsan be lehessen állítani. Természetesen lehetőség van kiegészítők széles választékának megvásárlására is (szelfi bot, tartalék akkumulátorok, burkolatok, konzolok, stb).

Kiegészítő csomagok Adventure Pack-hez:

  • Batt-Stick 1900 mAh, fröccsenés-álló lencsevédő, objektív sapka búvárkodáshoz, GoPro adapter, tartó táska, asztali fogantyú elfordulás ellen, szélvédelem a mikrofonnak

 

Paraméterek

Érzékelő felbontása
16 Mpx Kész!
Optikai zoom
1 × Kész!
Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Strapabíró, Vízálló, Vezeték nélküli Kész!

Típus és működés

Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Strapabíró, Vízálló, Vezeték nélküli Kész!

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás
4K Kész!
Max. videófelbontás
Ultra HD (3840 × 2160) Kész!

Memória és tárhely

Kimenetek

Adat interfészek
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi, Bluetooth Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
1 900 mAh Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
3 óra Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
3,8 cm Kész!
Magasság
5,2 cm Kész!
Mélység
9,4 cm Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, Tartó, Objektív sapka Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TomTom Bandit Adventure Pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Bandit Adventure Pack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TomTom Bandit Adventure Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Bandit Adventure-Pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Bandit Adventure-Pack.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ