Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

TomTom GPS Fitness Watch Spark (L), fekete

Termékkatalógus
TomTom GPS Fitness Watch Spark (L), fekete
Sportóra - Monitoring tevékenység méri az időt, üteme, a távolság és az elégetett kalóriákat, automatikus figyelése alvó üzemmódban fut, kerékpár, úszás, torna és futópad, vízálló (5ATM) Szíj 143-206 mm
Kód:  PP596h Termékszám:  1RE0.002.01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TomTom GPS Fitness Watch Spark (L), fekete Megszűnt

TomTom GPS Fitness Watch Spark (L), fekete

Intelligens karóra márka TomTom Spark Fitness nagy segítség intézkedés, és javítja a sportélet. Csak tedd a csuklóján, és hagyjuk, hogy a munka a fejlett érzékelőkkel. Így kapsz egy komplett áttekintést lépések aktívan eltöltött időt és az elégetett kalóriákat.

legfontosabb jellemzői

  • Activity Monitor 7.24
  • Mode több sport - futás, kerékpározás, úszás, torna és futópad
  • pontos GPS
  • Figyelmeztetés rezgések vagy hangjelzés
  • vezeték nélküli szinkronizálás
  • Automatikus ellenőrző alvás
  • Méret L alkalmas csukló méret 134-206 mm

Jobb nézni a törekvő sportolók

TomTom Spark Fitness órák tökéletes minden nap viselni. A rendkívül kényelmes szíj egy karcsú profilja miatt őket, akkor nem is tudom. És ezért úgy érzem, és mérjük az alvás időtartama, amely követi a sport teljesítmény meglehetősen fontos.

Az óra szórakoztassam használni. Alatt minden tevékenység egy pillantással egy pillantással az összes fontos információt. Maximális kényelem is felelős a vezeték nélküli szinkronizálást a telefon vagy tabletta. Ez kiküszöböli a zavaró csatlakozóvezeték és přetahávání rekordokat. 

tökéletes kivitelezés

TomTom Spark Fitness órák vízálló 5 ATM (úszásra alkalmas, max. mélysége 1 m), és kész veletek minden időben. A kijelző rendkívül karcálló, elég nagy, és megtartja a jó olvashatóságot, közvetlen napfényben is.

Paraméterek

Tömeg
49 g Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
11 óra (0,46 nap) Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
49 g Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
11 óra (0,46 nap) Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom GPS hodinky Spark Fitness (L), černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TomTom Spark Fitness (L), čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Spark-Fitness (L) schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Spark-Fitness (L) schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ