AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

TomTom Runner 2 Cardio + Music (L), fekete / antracit

Termékkatalógus
TomTom Runner 2 Cardio + Music (L), fekete / antracit
4,5 4 értékelés
Sportóra - beépített szívritmus-figyelő, tevékenység nyomon követése, méri az időt, az ütemet, a távolságot és az elégetett kalóriát, automatikus alvásfigyelő üzemmód, futáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz, izomerősítéshez és futópadhoz, vízálló (5ATM), 3GB kapacitású zenei tárhely, a szíj 143-206 mm-es csuklókörmérethez alkalmas
60 230 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  PP594l2 Termékszám:  1RFM.001.08 Gyártó honlapja:
TomTom Runner 2 Cardio + Music (L), fekete / antracit 60 230 Ft Újszerű raktáron

TomTom Runner 2 Cardio + Music (L), fekete / antracit

TomTom Runner 2 Cardio + Music (L), fekete / antracit egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

A TomTom Runner Cardio 2 + Music okosóra nagy segítséget nyújthat a futás alatti javításában. Csak tegye fel a  csuklójára, és hagyja, hogy a fejlett érzékelők dolgozzanak. Így teljes képet kaphat a sebesség, az ütem és a távolság, valamint az elégetett kalóriák tekintetében.

Legfontosabb jellemzői

  • Non-stop tevékenységkövetés
  • Multisport üzemmód - futás, kerékpározás, úszás, izomerősítés és futópad
  • Racing és intervallum üzemmód
  • 3GB zenei tárhely
  • Integrált szívritmusfigyelő és pontos GPS
  • Rezgő vagy hangjelzéses figyelmeztetés
  • Vezeték nélküli szinkronizálás
  • Automatikus alvásfigyelő
  • L-es méret, amely alkalmas 143-206 mm-es csuklókörmérethez

Az óra nyomon követi edzését

A TomTom Runner Cardio 2 + Music óra tökéletes mindennapos viselet. A rendkívül kényelmes, vékony szíjnak köszönhetően szinte észre sem vesszük, hogy az óra a csuklónkon van. Alváskövető funkciójának köszönhetően az alvásidőt is méri, ami sportolás után nagyon fontos.

A futási teljesítmény javításakor nincs nagyobb jutalom, mint a korábbi, lassúbb időszakok leküzdése. Ezeknek az órák egy speciális "racing" üzemmóddal rendelkeznek, ahol kiválasztjat egy orábbi teljesítményt és így a korábbi teljesítményével virtuálisan  versenyezhet. Mindenképp próbálja ki az intervallum üzemmódot is, ahol a gyors szakaszokat váltogathatja a pihenési időszakokkal.

Az órát élvezet használni. Bármilyen tevékenység során csak egy pillantást kell rá vetni, és máris megtudhatunk minden fontos információt. A maximális kényelem érdekében az óra a telefonnal vagy tablettel vezeték nélkül is szinkronizálható, így nem lesz szükség csatlakozókábelekre, amelyek mindig csak gondot okoznak.

A teljesítmény maximalizálása

Watches TomTom Runner 2 Cardio + beépített szívritmuskövetővel is rendelkezik. A mérés közvetlenül a csuklóján történik, így nem szükséges kényelmetlen mellkaspántot viselni. A megfelelő pulzusszám kulcs a teljesítmény javításához és a zsírégetéshez.  Eddzen 5 pulzustartományban ahhoz, hogy elérje álmai eredményét.

Fusson zenehallgatás mellett

A futással párosuló fizikai fáradtság lelki megkönnyebbülést okoz. Mindezt fokozhatja azzal, hogy edzés alatt kedvenc zenéit hallgatja. Ehhez pedig nincs szüksége külön MP3 lejátszóra. TomTom Runner Cardio 2 + Music órák beépített 3GB zenei tárhellyel rendelkeznek, így tökéletesen elfér rajtuk több száz zeneszám. Ezek meghallgatásához azonban szüksége lesz egy vezeték nélküli fülhallgatóra és a Bluetooth technológiára.

Tökéletes kivitelezés

A TomTom Runner Cardio 2 + Music óra 5 ATM-ig vízálló (úszásra max. 1 méteres mélységig alkalmas), és bármilyen időjárási viszonyok között használható. A kijelző rendkívül karcálló, elég nagyméretű, és jól leolvashatók róla az adatok, még közvetlen napfényben is.

 

Az óra angol nyelvű kezelőfelülettel rendelkezik, de szükséges a hozzá tartozó szoftver frissítése - csak csatlakoztassa a számítógépre telepített szoftverhez internetkapcsolat mellett.

 

Paraméterek

Összehasonlít
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ