AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

TomTom Runner 3 GPS óra (S) rózsaszín-narancssárga

Termékkatalógus
TomTom Runner 3 GPS óra (S) rózsaszín-narancssárga
5 3 értékelés
Sportóra - 144x168 pixeles kijelző, valós idejű adatok a futásról, többféle sport mód, útvonalfelfedezés, tevékenység nyomon követése, vízálló (5ATM), Bluetooth, mozgásérzékelő, szíjméret: 125-172 mm
Kód:  PP595i11 Termékszám:  1RL0.001.02 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TomTom Runner 3 GPS óra (S) rózsaszín-narancssárga Megszűnt

TomTom Runner 3 GPS óra (S) rózsaszín-narancssárga

Az új TomTom GPS Runner 3 pink - narancs színű sport karóra S-es méretben segít, hogy sportteljesítményedről a statisztikákat pontosan mérhesd valós időben, különböző sportágakban.

Egy ilyen high-tech, nagy grafikus kijelzővel, 144 × 168 pixeles felbontással rendelkező sport óra beszerzésével, egy sor további izgalmas funkciót kapsz. Így például útvonal felfedezést, vagy a belső képzési rendet. A szíj mérete 125-172 mm.

Fő előnyei

  • Sporttevékenységek adatainak rögzítése valós időben
  • Alkalmas sokféle sporthoz
  • Összekapcsolható a kedvenc futó alkalmazásodhoz
  • Egyszerűen működik és tartós
  • Hosszú akkumulátor élettartam, GPS használata esetén is akár 11 órán keresztül!

Hosszú akkumulátor élettartam és kommunikációs technológia

Ezek az órák fejlett Bluetooth technológiát használnak a számítógépre való adatátvitelhez. Az órákon tárolt információkat átviheted a TomTom MySports alkalmazásba vagy bármelyik kedvenc futós alkalmazásba, így akár azonnal láthatod a javulást. A karóra használata egyszerűen, egyetlen gombbal történik.

A vékony és sima designjával az óra nagyon könnyű. Normál működés közben az óra egyetlen feltöltéssel körülbelül 3 hétig kitart. Ha bekapcsolja a GPS-t, az akkumulátor élettartama akár 11 órág eltart!

Okos edzés

Edzés közben több sporttevékenység és mód közül választhatsz. Ezek közé tartozik például a futás, kerékpározás, úszás, torna, freestyle, vagy futópadon. Használd a belső interval edzést, hogy javítsd a sebességet és fitnesst. Vagy válaszd a verseny módot, és próbáld legyőzni a korábbi rekordod.

Persze, napi vagy heti célokat is be lehet állítani, és megosztani az ismerősökkel egy közösségi hálón. Az automatikus alvás mérő is hozzájárul a lehető legjobb teljesítmény fenntartásához.

Milyen sportot szeret űzni? Az óra mindezt tudja mérni!

  • Futópad - méri sebességt, ütemet, távolságot, elégetett kalóriát és időtartamot
  • Teremkerékpározás - méri elégetett kalóriát és időtartamot (ritmust, sebességet, a tempót és a megtett távolságot - egy opcionális ütem érzékelőn át)
  • Futás - méri sebességet, ütemet, távolságot, elégetett kalóriát, időtartamot, és rendelkezik navigációval, előre telepített útvonalakkal
  • Fitness - méri az időtartamot, a pulzust és az elégetett kalóriákat
  • Kerékpározás - méri sebességet, ütemet, távolságot, elégetett kalóriát, időtartamot, és rendelkezik navigációval, előre telepített útvonalakkal (ütem- opcionális ütem érzékelőn át)
  • Freestyle - méri sebességet, ütemet, távolságot, elégetett kalóriát, időtartamot, és rendelkezik navigációval, előre telepített útvonalakkal
  • Úszás - méri a hosszokat, távolságot, sebességet, időtartamot, elégetett kalóriát, és ütemeket

Személyi edzés

A személyi edzéshez a funkciókat tökéletesen beállíthatod sporttevékenységed közvetlenül az órán. Ezzel a funkcióval pontosan be lehet állítani az intenzitást, ütemet, távolságot, időtartamot és mennyiség számát. Adj hozzá annyi szegmenst, amennyire szükség van a kifejezetten Te igényeidre szabott edzés létrehozásához. Több mint 50 egyedülálló futás és a kerékpározás edzésterv elérhető, mind a Te órádon.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
21 óra (0,88 nap) Kész!
Üveg
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kijelző

Üveg
Műanyag Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
47 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Intervallum edzés Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
21 óra (0,88 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
11 óra (0,46 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Runner 3 (S) růžovo-oranžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TomTom Runner 3 (S) ružovo-oranžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Runner 3 (S) rosa-orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Runner 3 (S) rosa-orange.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ