A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

TomTom Rider 420 EU motorkerékpárra Lifetime

Termékkatalógus
TomTom Rider 420 EU motorkerékpárra Lifetime
5 1 értékelés
GPS navigáció - motorkerékpárra Traffic szolgáltatásal, 4,3"-os érintőképernyő, MyDrive, kettős orientáció, kanyargós utak, dombos utak, körutazás tervezés, kihangosító, microSD kártya slot, Bluetooth, vízálló (IPX7), útvonaltervezés a számítógépen, hozzáférést biztosít a TomTom Traffic szolgáltatást az eszköz élettartama alatt, Lifetime térképek 48 országhoz
Kód:  PP583n02 Termékszám:  1GE0.002.26 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TomTom Rider 420 EU motorkerékpárra Lifetime

A motorozás szerelmese vagy, és szívesen indulsz hosszú túrákra? Akkor a TomTom Rider 420 EU GPS navigációt neked találták ki. Az IPX7 előírásnak megfelelően vízálló készülék 4,3"-os intelligens érintőképernyője kesztyűben is kezelhető, és két üzemmódban működik: az egyik vékony, a másik vastag kesztyűben használható. A készülék ütésálló, és rossz időben is használhatod, az érintőképernyő érzékenységét kedvezőtlen időjárásban is megőrzi, és ez nem befolyásolja a kezelhetőségét. A navigációs eszköz tartalmazza a közép-európai országok térképét, amelyet indulás előtt telepíthetsz vagy frissíthetsz.

A TomTom Rider 420 EU motorkerékpárokhoz készült GPS navigáció főbb tulajdonságai

  • Első osztályú navigációs eszköz motorkerékpárokhoz
  • 4,3"-os  inteligens LCD kijelző
  • A kijelző kesztyűben is vezérelhető - vékony és vastag kesztyűhöz tervezett üzemmódok
  • Számos hasznos funkció
  • A TomTom Rider 42 vízálló (IPX7)
  • Közép-európai Lifetime térképek
  • Kettős orientáció
  • Híváskihangosító opció

Funkciók, amelyeknek biztosan örülni fogsz

A TomTom Rider 420 EU navigáció számos hasznos funkciót tartalmaz, például adott útszakaszon figyelmeztet arra, hogy ott több baleset szokott történni, így óvatosan haladj. A kanyargós út funkcióval az unalmas egyenes útszakaszok helyett három különféle utat állíthatsz be, amelyek lehetnek kicsit, közepesen és nagyon kanyargósak. A hegyi funkcióval emelkedőket és lejtőket állíthatsz be, így utad változatosabb lesz. Ha a készüléket függőleges helyzetbe forgatod, akkor látni fogod a soron következő kanyarokat, és felkészülhetsz rájuk. Az útvonalat a MyDrive segítségével tervezheted meg az okostelefonodon, és a TirePróval a számítógépeden. A Bluetooth támogatás a vezeték nélküli telefonálást segíti.

Műszaki adatok:

Az akkumulátor élettartama:
6 óra

A képernyő mérete:
4,9 "

Belső memória:
16 GB

SD kártya:
microSD

Mérete:
136,8 × 88,4 × 30,5 m

Tömege:
280 g

A csomag tartalma:
Rider 420 készülék, motorkerékpár rögzítő, RAM keret, USB kábel, hálózati kábel, dokumentáció

Térkép lefedettség:
Albánia 71%, Andorra, Ausztria, Belgium, Bulgária 75%, Horvátország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Írország, Izland, Olaszország, Ciprus 58%, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Madeira, Málta, Magyarország, Moldova 43 %, Monaco, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Németország, Portugália, Románia 98%, Oroszország 75%, San Marino, Szlovákia, Szlovénia és az Egyesült Királyság (beleértve a Csatorna-szigeteket), Szerbia, Törökország 92%, Ukrajna 45%, Vatikán, Montenegró, Csehország, Görögország, Spanyolország (beleértve a Kanári-szigeteket), Svédország, Svájc

Paraméterek

Szélesség
136,8 mm Kész!
Magasság
88,4 mm Kész!
Mélység
30,5 mm Kész!
Tömeg
280 g Kész!
Rendeltetés
Motorkerékpár Kész!

Méret

Szélesség
136,8 mm Kész!
Magasság
88,4 mm Kész!
Mélység
30,5 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
280 g Kész!

Navigáció típusa

Rendeltetés
Motorkerékpár Kész!

Tulajdonságok

Kijelző mérete
4,3" (10,92 cm) Kész!
Akkumulátor üzemideje
6 óra Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TomTom Rider 420 EU motorkerékpárra Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Rider 420 EU pro motocykly Lifetime. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TomTom Rider 420 EU pro motocykly Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Rider 420 EU für Motorräder Lifetime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Rider 420 EU für Motorräder Lifetime.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ