Shop roku 30 dnů na vrácení

TomTom Runner 2 (S), kék / lila

Termékkatalógus
TomTom Runner 2 (S), kék / lila
Sportóra - tevékenységkövetés, méri az időt, a tempót, a megtett távolságot és az elégetett kalóriát, automatikus alvásfigyelés, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz, tornához és futópadhoz, vízálló (5 ATM-ig), szíj hossza 121-175 mm
Kód:  PP593e Termékszám:  1RE0.001.02 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TomTom Runner 2 (S), kék / lila Megszűnt

TomTom Runner 2 (S), kék / lila

A TomTom Runner 2 okosóra a kezdő futók számára nagy segítséget nyújthat a jobb teljestímény elérésében. Csak vegye fel a csuklójára, és hagyja, hogy a kifinomult érzékelők tegyék a dolgukat. Így tökéletes képet kaphat teljesítményéről a sebesség, a tempó, a távolság valamint az elégetett kalóriák tekintetében.

Főbb jellemzői

  • Non-stop tevékenységkövetés
  • Több sporthoz is használható -- futás, kerékpározás, úszás, torna és futópad
  • Verseny- és szakaszos üzemmód
  • Pontos GPS
  • Rezgő vagy hangjelzéses figyelmeztetés
  • Vezeték nélküli szinkronizálás
  • Automatikus alvásfigyelő
  • s-es méret, amely alkalmas 121-175 mm-es csuklóra

Ideális az edzéshez

A TomTom Runner 2 óra kényelmes viselet akár egész nap. A rendkívül kényelmes és vékony szíja miatt szinte észre sem veszi majd, hogy az óra a csuklóján van. Alváskövető funkciójának köszönhetően az alvásidőt is méri, ami sportolás után nagyon fontos.

A futóteljesítmény javításakor semmi sem okozhat nagyobb elégedettséget, mint ha sikerül a korábbi, gyengébb időeredményt megdönteni. Az óra különleges versenyüzemmódjának hála a futó kiválaszthatja egyik korábbi időeredményét, és így máris saját árnyékával versenyezhet. Vagy akár a szakaszos üzemmódot is kipróbálhatja, amelyben felváltva futhat gyorsabb és lassab köröket.

Az órát élvezet használni. Bármilyen tevékenység során csak egy pillantást kell rá vetni, és máris megtudhatunk minden fontos információt. A maximális kényelem érdekében az óra a telefonnal vagy tablettel vezeték nélkül is szinkronizálható, így nem lesz szükség csatlakozókábelekre, amelyek mindig csak gondot okoznak.

Tökéletes kivitelezés

A TomTom Runner 2 óra 5 ATM-ig vízálló (úszásra alkalmas, max. 1 méteres mélységig), és bármilyen időjárási viszonyok között használható. A kijelző rendkívül karcálló, elég nagy, és jól olvasható, még közvetlen napfényben is.

Óra angol nyelvű kezelőfelülettel rendelkezik, de szükséges a szoftver frissítése - csak csatlakoztassa a számítógépre telepített szoftverhez internetkapcsolat mellett.

Paraméterek

Tömeg
46 g Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
11 óra (0,46 nap) Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
46 g Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
11 óra (0,46 nap) Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Runner 2 modrá/fialová S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TomTom GPS hodinky Runner 2 (S), modrá/fialová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Runner 2 (S) blau / lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Runner 2 (S) blau / lila.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ