A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

TomTom VIA 62 Európa Élettartam Maps

Termékkatalógus
TomTom VIA 62 Európa Élettartam Maps
4,3 16 értékelés
GPS navigáció - autós, 6"-os kijelző, 800 × 480 pixeles felbontás, Bluetooth, 1 óra üzemidő, Micro SD, 16 GB belső memória, rDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, quickGPSfix (gyorsfókuszos GPS), radaradatbázis, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés számítógépen keresztül
Kód:  PP585v3 Termékszám:  1AP6.002.00

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TomTom VIA 62 Európa Élettartam Maps

 

 

 

A TomTom VIA navigációval nem fog elveszni az utakon. Az áttekinthető 6" érintőképernyős kijelzőn valós időben ábrázolhatja az utazás menetrendjét, valamint a forgalmi adatokat. A navigáció előre megmutatja, hogy melyik sávban kell haladnia a bonyolult útkereszteződésekben, ennek köszönhetően már sosem fog rossz helyen letérni. Bluetooth-on keresztüli párosítás esetében használhatja a kihangosítót. A beépített mikrofon segítségével egyszerűen és biztonságosan intézheti hívásait. A járműbe való beszerelés egy kétoldalas tartó segítségével történik, nagyon egyszerű, senkinek sem okoz gondot. 

 

Főbb jellemzők

  • Életre szóló térképfrissítés 4 x évente 
  • Ingyenes szoftverfrissítések
  • Tájékoztatás a valós idejű forgalmi információkról
  • A navigáció kihangosítóként is használható
  • Az útvonalak szinkronizálása számítógép, tablet és telefon közt
  • Az akkumulátor élettartama töltés nélkül akár 1 órán át tart 
  • 16 GB-os belső memória, valamint egy slot microSD kártyára

Valós idejű forgalmi információk

Kösse össze a TomTom navigációt az okostelefonjával Bluetooth-on keresztül, és tartsa kéznél a mindig friss forgalmi információkat és az aktuális sebességmérő radarok adatbázisát. Az intelligens valós időben történő útvonaltervezésnek köszönhetően a navigáció segítségére lesz, hogy elkerülje a forgalmi bonyodalmakat. A szolgáltatás kiértékeli a többi vezető által nyújtott forgalmi információkat és mindig a megfelelő útvonalra tereli Önt, melyen a leggyorsabban érheti el a kitűzött úti célt. 

Európa térképeinek életre szóló frissítése

A navigáció élettartama alatt a TomTom gyártó biztosítja az európai térképek ingyenes frissítését, amelyek a navigáció számítógéppel történő párosítása után érhetőek el. A térképek frissítése évente legalább 4 x történik, beleértve a közutak módosítását, valamint a sebességkorlátozásokat. Ugyanakkor a készüléken ingyenesen érhetőek el szoftverfrissítések, amelyek új funkciókkal, jobb teljesítménnyel, jobb vezérléssel ruházzák fel a navigációt.

TomTom MyDrive

Tervezze meg úti célját kényelmesen otthonról! A TomTom MyDrive szolgáltatás összeköti a számítógépét, tabletjét vagy telefonját a navigációval. Így kényelmesen megtervezheti az útvonalat a számítógépén, és elmentheti azt a kedvencek mappába. Amint a navigációt az autóban csatlakoztatja az okostelefonjához, pillanatok alatt megtörténik az úti célok és a kedvencek mappa szinkronizálása, melynek köszönhetően azonnal útra kelhet.

 

 

Paraméterek

Szélesség
162,5 mm Kész!
Magasság
104,8 mm Kész!
Mélység
23,8 mm Kész!
Tömeg
280 g Kész!
Rendeltetés
Autó Kész!

Méret

Szélesség
162,5 mm Kész!
Magasság
104,8 mm Kész!
Mélység
23,8 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
280 g Kész!

Navigáció típusa

Rendeltetés
Autó Kész!

Tulajdonságok

Kijelző mérete
6" (15,24 cm) Kész!
Maximális felbontás
800 × 480 px Kész!
Akkumulátor üzemideje
1 óra Kész!
Belső memória
16 GB Kész!

Funkciók

Felszereltség
Érintőképernyő Kész!
Funkciók
RDS TMC (forgalmi információk), Sávváltás, QuickGPSfix (gyorsfókuszos GPS), Radaradatbázis, Élettartam térképfrissítés Kész!
Térképfrissítés módja
Számítógépen keresztül Kész!
Közlekedési információk fogadása
Mobiltelefon Kész!

Hardver és szoftver

Kapcsolódás
Bluetooth Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TomTom VIA 62 Európa Élettartam Maps Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom VIA 62 Europe Lifetime mapy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TomTom VIA 62 Europe Lifetime mapy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GPS Navigationsgerät TomTom VIA 62 mit lebenslangen Kartenupdates für Europa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GPS Navigationsgerät TomTom VIA 62 mit lebenslangen Kartenupdates für Europa.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ