Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Topping D50s Black

Termékkatalógus
Topping D50s Black
DAC konverter - asztali, ESS9038Q2M Sabre chipek, Bluetooth 5.0, LDAC kodekek, aptX HD, aptX LL, USB bemenet, koaxiális bemenet, optikai bemenet, RCA kimenet
Kód:  TOPPf07 Termékszám:  8594193720811 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Topping D50s Black

A Topping D50s DAC konverter egy HiFi láncban ideális univerzális jelforrásként szolgál az erősítő számára vagy fejlett Bluetooth vevő is lehet. A megfelelő átalakítókkal a Topping D50s konverter Android és iPhone telefonokkal is használható. Két kiváló minőségű ES9038Q2M D/A chippel van felszerelve, és az XMOS XU208 USB interfésszel együtt a maximálisan támogatott felbontása 768 kHz / 32 bit vagy DSD 512 natívan, a frekvenciaválasza pedig 20 Hz és 20 kHz között van. Választhatsz az USB, a koaxiális és az optikai bemenetek hármasa közül.

A Topping D50s DAC konverter fő jellemzői

  • Topping D50s DAC konverter mint minőségi jelforrás egy erősítőhöz
  • Bluetooth vevőként is használható
  • A kiváló minőségű ES9038Q2M D/A chipekre épül 
  • Maximális felbontása 768 kHz / 32 bit
  • Frekvenciaválasz 20 Hz és 20 kHz között
  • USB, koaxiális és optikai bemenetek
  • Tartós alumínium szerkezet
  • Egyszerű telepítés és működtetés

A Topping D50s DAC konverter tartós kialakítása és egyszerű vezérlése

A Topping D50s masszív alumínium házzal rendelkezik, amely kiváló mechanikai szilárdsággal és nagy interferencia-ellenállással bír. Egyetlen gomb és joystick segítségével meghatározható az összes beállítás, beleértve a be-/kikapcsolást, a hangerőt, a bemenet kiválasztását, a képernyő fényerejét és a PCM szűrőt. A Topping D50s DAC konverter beállításához távirányító is használható.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Topping D50s Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Topping D50s Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Topping D50s Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Topping D50s Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Topping D50s Schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ