Shop roku AlzaBoxy Q1

Toro Zománcozott vízforraló 2,5l 442711F

Termékkatalógus
Toro Zománcozott vízforraló 2,5l 442711F
- 2,5 liter kapacitású zománcozott vízforraló, kiváló termikus tulajdonságokkal rendelkezik - a hő gyorsan és egyenletesen oszlik el az edényeken, mindenféle tűzhelyre alkalmas, kivéve az indukciós főzőlapot (gáztűzhely esetében nem ajánlott a közvetlen tűzre tenni, ajánlott az öntöttvas lemez használata) tisztítható a mosogatógépben, virágos díszítés
Kód:  TORKA184 Termékszám:  442711F

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Toro Zománcozott vízforraló 2,5l 442711F Megszűnt

Toro Zománcozott vízforraló 2,5l 442711F

A kávé vagy tea készítéséhez szükséges klasszikus vízforraláshoz használd a Toro zománcozott 442711F-es vízforralót, amely 2,5 literes kapacitással rendelkezik. A zománc kiváló termikus tulajdonságokkal rendelkezik, gyorsan és egyenletesen oszlatja el a hőt. A biztonságos használat érdekében a vízforraló fekete műanyag markolattal rendelkezik, a forráspont elérését pedig egy rögzített síp jelzi, amelyet a kiöntőhöz csatlakoztattak. A felső fedél eltávolítása után tudod a vizet a vízforralóba tölteni. Az ibolya és margaréta gyönyörű díszítése hozza el a házias konyha hangulatát. A vízforraló mindenféle tűzhelyhez alkalmas, kivéve az indukcióst, ezért a gáztűzhelyhez ajánlott az öntöttvas főzőlap használata. A vízforraló mosogatógépben tisztítható.

A Toro 442711F vízforraló 2,5 l fő jellemzői

  • Toro 442711F vízforraló
  • Minőségi zománc kiváló termikus tulajdonságokkal
  • Ibolya és margaréta virágos díszítésével
  • Fekete műanyag markolat a könnyű kezeléshez
  • Kivehető síp a forráspont jelzésére
  • Alkalmas mindenféle tűzhelyhez, kivéve az indukciós főzőlapot
  • Mosogatógépben is biztonságban tisztítható
  • 2,5 literes űrtartalom
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Toro Zománcozott vízforraló 2,5l 442711F Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Toro Konvice smalt 2,5l 442711F. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Toro Kanvica smalt 2,5l 442711F. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Toro Emaille Wasserkocher 2,5 Liter 442711F. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Toro Emaille Wasserkocher 2,5 Liter 442711F.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ