30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Toshiba CAF X116XPL

Termékkatalógus
Toshiba CAF X116XPL
5 3 értékelés
Légtisztító - 700 m3/óra légtisztító teljesítmény, 39 W fogyasztás, 84 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 48 dB(A) maximális zajszint, 21 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén, előszűrő, katalitikus és antibakteriális szűrő, légminőség érzékelő, teljesítményszabályozás, kijelző, éjszakai mód, automatikus üzemmód és levegő ionizálás
Kód:  TOSCV004 Termékszám:  CAF X116XPL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Toshiba CAF X116XPL

Lélegezz tisztább és egészségesebb levegőt káros anyagok nélkül

A Toshiba CAF X116XPL légtisztítót prémium minőségű feldolgozás, intuitív használat és minimalista megjelenés jellemzi. Nagy teljesítményű szűréssel biztosítja a káros részecskék hatékony kiszűrését, amely magában foglalja az allergéneket és a baktériumokat, így eredményez egészségesebb és üdébb levegőt az otthonodban.

Toshiba CAF-X116XPL NAGY TELJESÍTMÉNYŰ LÉGTISZTÍTÓ

IDEÁLIS NAGY LAKÁSOK ÉS HÁZAK SZÁMÁRA

A légtisztító eltávolítja a kellemetlen szagokat, a káros baktériumokat, a port és a penészt. A Toshiba CAF X116XPL készüléke ideális a maximum 84 m2-es helyiségekhez.

700 M3-es LÉGTISZTÍTÁS ÓRÁNKÉNT

A Toshiba CAF X116XPL légtisztító gyorsan és hatékonyan cseréli le a levegőt a lakásban vagy a házban a CADR 700 m3-es teljesítményével óránként.

NAGYON CSENDES MŰKÖDÉS

A Toshiba CAF X116XPL légtisztító működése nagyon csendes. Az éjszakai üzemmód bekapcsolásakor egyáltalán nem veszed majd észre, ezért minőségi és egészséges alvásban lehet részed.


Hatékony öt rétegű HEPA szűrő

A légtisztító a három fázisú DualMax szűrőrendszert alkalmazza 2 öt rétegű True HEPA szűrővel, amely a káros részecskék 99%-át távolítja el a levegőből, tehát egészségesebb levegőt lélegezhetsz.

Az allergének hatékony eltávolítása

A Toshiba CAF X116XPL nagy teljesítményű légtisztító az innovatív M-Plasma technológiát használja, amely gyorsan szabadul meg mindenféle vírustól, baktériumtól, gombától, pollentől és a kellemetlen szagoktól a háztartásban.

Rendkívül csendes légtisztító

A mikrosound technológiának hála a Toshiba CAF X116XPL készülék működése rendkívül csendes. Nyugodtan elhelyezheted a gyermekszobában vagy a hálószobában, egyáltalán nem zavar majd az alvásban.

Pontos légminőség ellenőrzés

A Toshiba CAF X116XPL légtisztító folyamatosan megfigyeli a PM 2,5 mikroszkopikus részecskéket a levegő bemeneti és kimeneti nyílásánál működés közben, így valós időben javítja a levegő minőségét.


Toshiba CAF-X116XPL rendkívül hatékony légtisztító

A nagy teljesítményű Dual Max szűrőrendszer 3 fázisban tisztítja meg a levegőt, amely során eredményesen távolítja el a káros részecskéket az öt rétegű True HEPA szűrővel. Ez az innovatív megoldás nemcsak a pollenektől és az atkáktól szabadítja meg az otthonodat, hanem megszünteti a füstöt és a nehéz gázokat is a levegőben.

A Toshiba CAF-X116XPL észleli a láthatatlan részecskéket a levegőben

A valóban hatékony szűrésnek hála a Toshiba CAF-X116XPL légtisztító megbirkózik még az akár 0,3 mikron átmérőjű láthatatlan részecskékkel is. Ezáltal hatékonyan és gyorsan enyhíti az irritált torokért, az orrfolyásért vagy az eldugult orrért felelős tényezőket.

Tökéletesen tiszta levegő a Toshiba CAF-X116XPL légtisztító pozíciójától függetlenül

A Toshiba CAF-X116XPL páratlan tervezésével minden oldalról beszívja a levegőt és eredményesen meg is szűri azt. Ezzel a praktikus megoldással többé már nem kell azon tűnődnöd, hogy hol helyezd el a készüléket a szobában, mivel a légtisztítás mindig maximális teljesítménnyel történik majd.

A Toshiba CAF-X116XPL használata intuitív

A digitális kijelzővel ellátott intuitív érintőkijelzővel könnyedén állíthatod be a tisztítás teljesítményét 3 különböző szinten, vagy más funkciókat is aktiválhatsz. Rendelkezésedre áll egy automata üzemmód is, ahol a Toshiba CAF-X116XPL készüléke a szoba szennyezettségéhez mérten igazítja az optimális intenzitást és a tisztítás idejét.

Gyerekzár

A Toshiba CAF-X116XPL légtisztító egy olyan különleges zárral rendelkezik, amely lezárja a vezérlőpanelt, hogy elkerülje a készülék véletlen újraprogramozását, így tehát a készülék biztonságban lesz a kíváncsi gyermekektől.

A Toshiba CAF X116XPL szűrő-élettartam mutatóval is rendelkezik

A beépített Air Window nyílással egyszerűen ellenőrizheted a szűrő állapotát. Szükséges a szűrő rendszeres cseréje a légtisztítás maximális hatékonyságához. A készülék jól átgondolt tervezésének hála a szűrő telepítése gyerekjáték.

A Toshiba CAF-X116XPL légtisztító használata egyszerű

A könnyű használat érdekében a Toshiba CAF-X116XPL légtisztítót praktikus görgőkkel látták el, így kényelmesen mozgathatod a készüléket a lakásban vagy a házban, anélkül, hogy fel kellene kelned.

Modern minimalista dizájn

A Toshiba CAF X116XPL remekel prémium feldolgozásával, hiszen kiváló anyagokból készült, amelyek zökkenőmentes működést garantálnak a készülék hosszú élettartama során. Emellett stílusos fehér megjelenésével a kompakt légtisztító mutatós kiegészítője lehet a modern szobának.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
39 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
700 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
84 m2 Kész!
Maximális zajszint
48 dB(A) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Katalitikus, Antibakteriális Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Érdeklődni szeretnék a légtisztító méretéről. Köszönöm szépen

Lehet kapni hozzá szűrőket is?

Kérdések és válaszok: Toshiba CAF X116XPL
Kiegészítők: Toshiba CAF X116XPL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Toshiba CAF X116XPL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Toshiba CAF X116XPL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Toshiba CAF X116XPL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Toshiba CAF X116XPL.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ