Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Toshiba CAF X83XPL

Termékkatalógus
Toshiba CAF X83XPL
4,0 2 értékelés
Légtisztító - 500 m³/h légtisztító teljesítmény, 45 W teljesítményfelvétel, 60 m² max. ajánlott szobaméret, 22 - 52 dB(A) zajszint, antibakteriális, HEPA, karbon, katalitikus szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, levegőminőség jelzése, felszereltség: kijelző
72 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TOSCV003 Termékszám:  CAF X83XPL Gyártó honlapja:

Toshiba CAF X83XPL

Lélegezz tisztább és egészségesebb levegőt káros anyagok nélkül

A Toshiba CAF X83XPL légtisztítót prémium minőségű feldolgozás, intuitív használat és minimalista megjelenés jellemzi. Nagy teljesítményű szűréssel biztosítja a káros részecskék hatékony kiszűrését, amely magában foglalja az allergéneket és a baktériumokat, így eredményez egészségesebb és üdébb levegőt az otthonodban.

Toshiba CAF-X83XPL HATÉKONY LÉGTISZTÍTÓ STÍLUSOS MEGJELENÉSSEL 

IDEÁLIS A KÖZEPES ÉS NAGY SZOBÁK SZÁMÁRA

A légtisztító eltávolítja a kellemetlen szagokat, a káros baktériumokat, a port és a penészt. A Toshiba CAF X83XPL ideális a maximum 60 m2-es helyiségekhez.

500 M3-es LÉGTISZTÍTÁS ÓRÁNKÉNT

A Toshiba CAF X83XPL készüléke eredményesen és gyorsan tisztítja meg a levegőt óránkénti CADR 500 m3-es teljesítményével. Egy pillanat alatt kicseréli a levegőt az egész lakásban.

MODERN DESIGN

A Toshiba CAF X83XPL minimalista és elegáns, keskeny kialakítása tökéletes dísze lehet minden modern belső térnek.


Hatékony ötrétegű HEPA szűrő

A Toshiba CAF X83XPL a por- vagy a pollenrészecskék 97%-át eltávolítja a levegőből és megszünteti a kellemetlen szagokat is. Az 5 az 1-ben szelektív True HEPA szűrő gondoskodik a káros anyagok megszüntetéséről és semlegesítéséről, ennek hála újra tiszta és egészséges levegőt lélegezhetsz.

Negatív ionos sterilizálás


A negatív ionos sterilizálás megakadályozza a csökkent immunitást, a fáradtságot és a kellemetlen fertőzéseket. Szabadulj meg a baktériumoktól, atkáktól, penészektől és gombáktól a környezetedben, és élvezd az egészséges levegőt.

A levegő minőségének folyamatos ellenőrzése

A Toshiba CAF-X83XPL légtisztító folyamatosan megfigyeli a PM 2,5 mikroszkopikus részecskéket a levegő bemeneti és kimeneti nyílásánál működés közben, így valós időben javítja a levegő minőségét.

360° -os szűrés

A 360°-os innovatív henger alakú szűrőnek hála a Toshiba CAF-X83XPL készüléke minden oldalról beszívja a levegőt, így a lehető leghatékonyabb levegőcserét biztosítja a helyiségben, mindezt pedig néhány perc alatt elvégzi.


A Toshiba CAF-X83XPL gyorsan orvosolja az otthoni levegő minőségét

A True HEPA 5 az 1-ben szelektív szűrő nem csak a port, füstöt, kellemetlen szagokat vagy allergiát okozó pollent távolítja el a szobából, hanem emellett a szemnek láthatatlan káros részecskéket is. Ezáltal eredményesen szabadulhatsz meg az allergénektől és baktériumoktól és szabadabban lélegezhetsz.

Szüntesd meg a fertőzés és az allergia okait

A Toshiba CAF-X83XPL légtisztító egy nagy teljesítményű szelektív szűrőt alkalmaz a negatív ionos sterilizáló technológiához, amely védelmet nyújt a fertőzésekkel és a tartós fáradtsággal szemben. Többé már nem kell orrfolyással ébredned.

A Toshiba CAF X83XPL eltávolítja a kellemetlen szagokat

A hatékony szűrőrendszer nem csak a káros részecskéket és baktériumokat szívja magába, hanem eredményesen távolítja el a nem kívánt szagokat is. Több már nem zavar majd az égett zsír szaga a konyhában vagy a macskaalom stb. Egy pillanat alatt lenyűgözően friss és tiszta levegőt kapsz.

A Toshiba CAF-X83XPL használata intuitív

A légtisztító felső része intuitív vezérlőpanellel rendelkezik, ergonomikus gombokkal és LED jelzőfénnyel, ezeknek segítségével kényelmesen állíthatod be az időzítőt, a tisztítási módot vagy az ionizálás funkciót. 3 sebesség közül választhatsz az optimális szűrési teljesítmény érdekében, az aktuális szennyezés mértékének megfelelően.

Csendes éjszakai üzemmód

A Toshiba CAF X83XPL légtisztítót csendes éjszakai móddal tervezték, amely biztosan nem zavar majd alvás közben. Nyugodt szívvel elhelyezheted a hálószobában vagy a gyermekszobában, a jobb levegőnek köszönhetően lehetővé teszi az egészséges és mély alvást.

A Toshiba CAF-X83XPL szűrő-élettartam mutatóval is rendelkezik

A beépített szűrő-élettartam mutatóval egy pillantás alatt megtudhatod, milyen állapotban van a szűrő. Szükséges a szűrő rendszeres cseréje a maximálisan hatékony légtisztításhoz.

Stílusos Toshiba CAF-X83XPL légtisztító

A Toshiba CAF-X83XPL remekel prémium feldolgozásával, hiszen kiváló anyagokból készült, amelyek zökkenőmentes működést garantálnak a készülék hosszú élettartama során. Emellett stílusos fehér megjelenésével a kompakt légtisztító mutatós kiegészítője lehet a modern szobának.


Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
45 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
500 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
60 m2 Kész!
Maximális zajszint
52 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
22 dB(A) Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Katalitikus, Antibakteriális Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Toshiba CAF X83XPL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Toshiba CAF X83XPL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Toshiba CAF X83XPL.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ