Shop roku Siguro kuchyňský robot

Toshiba CAF Y92XPL

Termékkatalógus
Toshiba CAF Y92XPL
Légtisztító - 500 m³/h légtisztító teljesítmény, 38 W teljesítményfelvétel, 60 m² max. ajánlott szobaméret, 28 - 56 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegőminőség jelzése, felszereltség: kijelző és gyerekzár, méret: 67 × 31 × 31 cm (Ma×Sz×Mé)
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TOSCV336 Termékszám:  CAF-Y92XPL Gyártó honlapja:
Toshiba CAF Y92XPL 141 490 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Toshiba CAF Y92XPL

Toshiba CAF Y92XPL egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Gyakori allergiás vagy felső légúti panaszaid vannak? Akkor biztos nagyon tetszeni fog ezen Toshiba légtisztító készülék. Hatékonyan eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. A fejlett technológia és a hatékony HEPA szűrő biztosítja a tiszta és friss levegőt minden lélegzetvételkor. Erős teljesítményének köszönhetően 60 alapterületű helyiségekbe ideális. Stílusos kialakításán kívül olyan modern funkciói vannak, mint automatikus üzemmód, időzítő, éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító Toshiba CAF Y92XPL Lifestyle
Légtisztító Toshiba CAF Y92XPL Jellemzők/technológia

Toshiba CAF Y92XPL légtisztító fontosabb paraméterei

  • Egy ilyen modern Toshiba légtisztító berendezés hatékonyan megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól
  • Filter típusa: HEPA
  • 60 m² alapterületű helyiségek levegőjét képes megtisztítani
  • 500 m³/h mennyiségű levegőt képes megtisztítani
  • Állítható teljesítmény
  • A beépített időzítővel bekapcsolhatjuk a légtisztítót egy adott intervallumra
  • Az információkat a könnyen leolvasható kijelzőn találjuk
  • Levegőminőség-érzékelővel felszerelve
  • Egy ilyen Toshiba levegőtisztító teljesítménye 38 W
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 28 dB(A), illetve az érték legfeljebb 56 dB(A)

Mindig számíthatsz erre a nagy teljesítményű légtisztítóra a neves Toshiba gyártótól

Eme Toshiba légtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapokat. Automatikus üzemmódban a légtisztító a levegőminőségnek megfelelően állítja be az optimális teljesítményt. Így nem kell aggódnunk a beállítások miatt, minden automatikusan, a beavatkozásunk nélkül történik. Természetesen a szükségleteidnek megfelelően beállítható a teljesítmény, hogy megtaláld az optimális levegőtisztítási fokozatot. A levegő tisztító beépített időzítővel rendelkezik, melynek köszönhetően egyéni igényeinknek megfelelően állíthatjuk be a működési intervallumot. Felszereltsége révén képes pontosan felismerni az aktuális levegőminőséget, és lehetővé teszi, hogy időben elindítsuk a tisztítási üzemmódot.

Légtisztító Toshiba CAF Y92XPL Jellemzők/technológia
Légtisztító Toshiba CAF Y92XPL Képernyő

Remek felszereltség a könnyű kezelésért

Egy ilyen modern Toshiba levegőtisztító nem csak a nagyon felhasználóbarát működése miatt fog tetszeni, hanem azért is, mert jóval kevesebb por lesz a szobában, így nem kell olyan gyakran port törölni a bútorokról. A kiváló minőségű kijelző jeleníti meg a releváns információkat. A gyermekzár funkció megakadályozza a beállítások nem kívánt manipulálását vagy a kikapcsolást.

Egy ilyen hasznos Toshiba levegőtisztító gép meglep majd érdekes funkcióival

Egy ilyen Toshiba légtisztító készülék nagyszerű eszköz, amely segít friss és tiszta környezetet teremteni otthonunkban. Az éjszakai üzemmód csendesebb működést és csökkentett fényerőt biztosít, így alvás közben is problémamentesen használható.

A szűrőrendszer tökéletesen felfogja az összes szennyeződést

Eme Toshiba légtisztító beszívja a levegőt, amely aztán áthalad a szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. A HEPA-szűrő hatékonyan távolít el minden szilárd részecskeanyagot, baktériumot, vírust, penészt, atkát és allergént. A készülék teljesítménye kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen modern Toshiba levegőtisztító 500 m³/h kapacitással rendelkezik. A legalacsonyabb zajszint értéke 28 dB(A), illetve a maximális érték 56 dB(A).

Méretei:

67 × 31 × 31 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
38 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
500 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
60 m2 Kész!
Maximális zajszint
56 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
28 dB(A) Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA Kész!

Méret & súly

Szélesség
31 cm Kész!
Mélység
31 cm Kész!
Magasság
67 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Toshiba CAF Y92XPL
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ