Rapture Rapture

Toshiba dynadock fekete 4K

Termékkatalógus
Toshiba dynadock fekete 4K
4,7 3 értékelés
Port replikátor - Universal Notebook Dokkoló - HDMI/DisplayPort 3840x2160, 2048x1152 DVI-I, 6x USB 3.0, GLAN, audio in/out, a HDMI és a DiplayPort nem használható egyszerre
Kód:  NV509c5 Termékszám:  PA5217E-1PRP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Toshiba dynadock fekete 4K

Ez a Toshibától származó univerzális dokkolóállomás nemcsak jól néz ki, hanem a modern technológiával is lépést tart. Ha notebookodat magaddal viszed bárhova otthonodban, az irodában vagy akár nyaraláson is, ez a kis személyi asszisztens nagyban megkönnyíti majd dolgodat. Teljesértékű asztali számítógépes szolgáltatásokat nyújt, egyetlen adatkábel csatlakoztatásával. Az állomás emellett 4K-s megjlenítésre is képes. 

A termék jellemzői és műszaki adatai:

  • Lehetőség a készülék függőleges és vízszintes elhelyezésére egyaránt
  • Csatlakozók: 1 x DisplayPort, 1 HDMI kimenet, 1 x DVI-I, 1 fejhallgató-csatlakozó, 1 mikrofon csatlakozó a 6x USB 3.0 port (2x Sleep-and-Charge), Gigabit LAN port
  • Támogatott felbontások: 4K (3840 x 2160 pont DisplayPort), 2048 x 1152 pont DVI-I és HDMI, dual 2K (2048 x 1152 pont, míg a két port opció DisplayPort, HDMI és DVI-I)
  • Videó mód: tükrözés, továbbfejlesztett kijelző, elsődleges kijelző
  • OS: Windows 7, Windows 8 és a Windows 8.1
  • Méretek: 86 x 130 x 231 mm-es (alap)

Az Ultra HD eszközök és tartalom gyors ütemű terjedése miatt ez a dokkoló továbbfejlesztett kapcsolatokkal rendelkezik azok számára, akik nagy felbontású vagy akár több monitoron is egyszerre dolgoznak. Elsősorban designerek, fotográfusok és videoszerkesztőkről beszélünk, de sok más egyéb szakmába is rendkívül hasznos lehet egynél több monitor használata. A legfőbb előnye az eszköznek az, hogy nem foglal sok helyet, köszönhetően annak, hogy függőlegesen vagy vízszintesen is elhelyezhető.

A pótolhatatlan szárnysegéd

Kényeztesd magad a Toshiba Dynadock sokoldalúságával és minőségével, amely az alapvető csatlakozókon kívül számos egyéb porttal képes notebookod kapcsolati lehetőségeit kibővíteni - akár Ultra HD felbontásban is. Természetesen a készülék LAN porttal is rendelkezik, hogy otthoni vagy üzelti hálózatra csatlakoztathasd, amelett fejhallgató és mikrofon csatlakozóval is el van látva. A dokkoló kompakt méreteinek köszönhetően könnyedén elfér akár notebook hátizsákodba is, így mindig nálad lehet, akárhova is menj.

Széleskörű csatlakoztathatóság

A Toshiba Dynadock segítségével akár 4 további USB 3.0 porttal bővítheted notebookod eszköztárát, amelyek a készülék hátulján találhatók. A kettő előlapi csatlakozót pedig különféle perifériák, mint a billentyűzet, egér vagy töltőkábel számára alakítottuk ki. Az előlapi portok ezenkívül támogatják a sleep-and-charge technológiát, amely lehetővé teszi eszközeid töltését akkor is, amikor a notebook kikapcsolt állapotban van. A dokkoló ezenkívül fejhallgató és mikrofon csatlakozóval és Gigabites LAN porttal is rendelkezik, amellyel stabil, vezetékes hálózatot létesthetsz. A dokkolót azok számára hoztuk létre, akik nem elégednek meg akármivel. Leginkább azok számára válik majd hasznos kiegészítővé, akik magas felbontású kijelzőkön végzik munkájukat.

 

Paraméterek

Szélesség
8,6 cm Kész!
Magasság
13 cm Kész!
Mélység
23,1 cm Kész!
Tömeg
317 g Kész!

Méret & súly

Szélesség
8,6 cm Kész!
Magasság
13 cm Kész!
Mélység
23,1 cm Kész!
Tömeg
317 g Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Toshiba dynadock fekete 4K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Toshiba Dynadock 4K černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Toshiba Dynadock 4K čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Toshiba Dynadock 4K Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Toshiba Dynadock 4K Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ