Toshiba Satellite Pro A40-C

Termékkatalógus
Toshiba Satellite Pro A40-C
Laptop - Intel processzor, 14 "-es LED, 1920x1080, RAM 8 GB, Intel HD Graphics 520, SSD 256 GB, DVD, WiFi, Bluetooth, webkamera, HDMI, USB 3.0, TPM, Windows 10 Pro 64 bites - előtelepített Windows 7 Professional 64 -bit
Kód:  NV340a0NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Toshiba Satellite Pro A40-C

A karcsú Toshiba Satellite Pro A40 noteszgép tökéletes háttérfunkciót nyújt a munka számára, nem csak az irodában, hanem útközben is . A kihívást jelentő feladatokat az Intel Core Skylake processzor kezeli, és a tökéletes munkakörülmények biztosítják a matt, káprázásmentes kijelzőt. A magas szintű biztonság a titkosítás TPM chipje. A notebook fut az egyre népszerűbb Windows 7 Professional operációs rendszeren, amelyet egyszerűen frissíthet a Windows 10 Pro legfrissebb verziójára.

Főbb jellemzők

  • Üzleti notebook nagy teljesítményű hardverrel
  • Megbízható Intel Core Skylake processzor
  • Matte 14 "képernyő nélküli, teljes felbontású felbontás nélkül
  • TPM biztonsági támogatás
  • Könnyen hordozható kis súlyú
  • DVD-meghajtó optikai adathordozókhoz

Erőteljes szakember

Az Intel Skylake architektúrája, amelyen a notebook épül, javítja teljesítményét az elődhez képest. Az Intel Core processzor nagy teljesítményt nyújt a komplex számítástechnika , a videó megjelenítés és a szerkesztés kezelésére. Ezzel egyidejűleg energiatakarékos, ami akár nyolc órát is igénybe veszi az akkumulátor élettartamát. Támogatja a fejlett technológiákat, mint például a Turbo Boost, a Hyper Threading és a virtualizációs technikák.Az integrált Intel HD Graphics 520 grafikus kártya biztosítja az igényes szoftverek simaságát és gyors működését.

Nagy minden szempontból

A notebook fedele 14 "átlós tompított LED kijelzővel rendelkezik . Ez azt jelenti, hogy nem zavarja a munka kellemetlen káprázását. A memóriakártyák vagy a külső USB 3.0-s csatlakoztatott lemez segítségével biztonsági másolatot készíthet . Természetesen mind a LAN, mind a HDMI a csatlakozók között van, így megtekintheti a tartalmat egy külső monitoron vagy a kivetítőn.

Paraméterek

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Toshiba Satellite Pro A40-C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Toshiba Satellite Pro A40-C. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Toshiba Satellite Pro A40-C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Toshiba Satellite Pro A40-C.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ