Mikroszkópok gyerekeknek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
3 éves kortól
8 éves kortól
-
Minimális zoom
20 ×
100 ×
-
Maximális nagyítás
40 ×
1200 ×
-
Anyag
Műanyag
(6)
Fém
(1)
Tulajdonságok
Világítással
(1)
Zseb
(2)
Szűrés

A mikroszkóp gyerekeknek nélkülözhetetlen eszköz a fiatal kutatók, valamint a tudomány és a technológia szerelmesei számára. Ezeknek az egyedülálló műszereknek a segítségével a gyerekek könnyedén láthatják az igazán apró, észrevehetetlen részleteket is. Olvass tovább, és tudj meg többet a gyerek mikroszkóp típusokról.

Tovább

A mikroszkópok gyerekeknek szórakoztató eszközök a kis felfedezőknek

A gyerekeknek mikroszkóp hasznos didaktikai játék, amely otthon és az iskolában egyaránt használható. Lehetővé teszi kisebb kísérletek elvégzését, amelyekben a kis tudósok mindenféle mintát megvizsgálhatnak, és új jelenségeket figyelhetnek meg. A mikroszkóppal való megfigyelés nagyon szórakoztató, sok szempontból tanulságos, ezért ez az eszköz kiváló ajándék.

Gyerek mikroszkóp elemes
Elemes gyerek mikroszkóp

Gyerek mikroszkóp tartozékokkal
Gyerek mikroszkóp tartozékokkal

Mikroszkóp gyerekeknek - zoomolás

A mikroszkóp gyerekeknek különböző zoomolási lehetőségeket kínál az adott terméktől függően. Gyakori, hogy az okulár több különböző nagyítási méret között állítható. Kínálatunkban olyan darabokat is találhatsz, amelyek 100, 400 és 1200x-os nagyítást tesznek lehetővé.

Mikroszkóp gyerekeknek – milyen anyagból készül?

amelyek például anyagukban különböznek. A következő típusok közül választhatsz:

Mikroszkópok gyerekeknek műanyagból

A műanyag mikroszkóp gyerekeknek a készülék egy egyszerűbb változata, és kisebb gyermekek számára is alkalmas. Előnye az alacsony súly, a kisebb sérülésveszély és az alacsony karbantartási igény.

Fém mikroszkóp gyerekeknek

A fém mikroszkóp gyerekeknek a fejlettebb változatok közé tartozik. Ez olyan készülék, amelyek sok tekintetben hasonlít a klasszikus mikroszkópokhoz. A fémszerkezet biztosítja a precíz kialakítást, a valósághű megjelenést, és hozzájárul a termékek tartósságához és az ezzel járó hosszabb élettartamhoz is.

A világító gyerek mikroszkóp praktikus és nagyon népszerű a gyerekek körében. Jobb láthatóságot biztosít gyenge fényviszonyok mellett, és tiszta képet lehet vele kapni.

Mikroszkóp gyerekeknek – mi van a csomagban?

A gyerek mikroszkóp külön és tartozékokkal együtt is megvásárolható, amelyeket a kutatás során használhatsz. Például csipeszek, tárgylemezek vagy mintacsövek és üvegek is tartozhatnak hozzá. Akár elemmel működő változatokkal is találkozhatsz, ezeket sok készlet tartalmazza is.

i

Mikroszkóp gyerekeknek – iskolások számára is alkalmas

A mikroszkóp gyerekeknek 6 éves kortól ajánlott, de bizonyos fejlettebb vagy elektromos változat valamivel idősebb gyermekek számára is megfelelő lehet. Ezért mindig gondosan ellenőrizd a termékleírásokban szereplő, életkorra vonatkozó információkat.

Nem csupán gyerek mikroszkóp eszközre van szükséged?

Ha nem csak gyerek mikroszkop készüléket keresel, hanem más hasonló termékeket is, mint pl. nagyító vagy kísérletezős játék típusokat, a legjobb helyre jöttél. Szerezz be mindent egyszerre!

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Gyerek mikroszkóp - zseb, 60 - 120× nagyítás, 1 db AA elem (nincs mellékelve), anyaga műanyag, szürke kivitel, mérete 8,9 × 2,5 × 5 cm (Ma×Sz×Mé), ajánlott 6 éves kortól
9 890 Ft

7 termék
4,8 26×
Carson MM-300 Mikroszkóp LED-del
Gyerek mikroszkóp - zseb, 60 - 120× nagyítás, 1 db AA elem (nincs mellékelve), anyaga műanyag, szürke kivitel, mérete 8,9 × 2,5 × 5 cm (Ma×Sz×Mé), ajánlott 6 éves kortól
9 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa4812
3,3
Mikroszkóp szett
Mikroszkóp -
5 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif5369
4,7
Fehér elemes mikroszkóp
Gyerek mikroszkóp - a készlet tartalmaz mikroszkópot, 2 gyűjtőedényt, mintadobozt, mintát, 4 üres tárgylemezt és csipeszt, a mikroszkóp alsó LED-világítással rendelkezik, 2 AA elemet igényel (nem része a terméknek), fehér színű, műanyag, méretek 185 × 90 × 240 mm
6 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz25641
4,0
Digiphot PM-6001 Smartphone Mikroszkóp
Gyerek mikroszkóp - zseb, 60 - 100× nagyítás, 3 AAA elem (nincs mellékelve), anyaga műanyag, fekete kivitel, mérete 4 × 2 × 8 cm (Ma×Sz×Mé), ajánlott 6 éves kortól
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif0695
4,0
Carson MM-24 Gyerek mikroszkóp LED világítással (20-40×)
Gyerek mikroszkóp - 20 - 40× nagyítás, 3 LR44 elem (nincs mellékelve), üres tárgylemezek a csomag része, anyaga műanyag, zöld kivitel, mérete 5,5 × 3 × 10 cm (Ma×Sz×Mé), ajánlott 6 éves kortól
8 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk002400
1,0
Alltoys mikroszkóp világítással
Gyerek mikroszkóp - 1200× max. nagyítás, 2 AA elem (nincs mellékelve), csipesz és doboz a minták számára a csomag része, anyaga műanyag, fekete kivitel, mérete 23 × 8,1 × 12,5 cm (Ma×Sz×Mé), ajánlott 3 éves kortól
7 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls2653
10 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz35494

Mikroszkópok gyerekeknek

A Mikroszkópok gyerekeknek kategóriában összesen 7 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mikroszkópok gyerekeknek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mikroszkópok gyerekeknek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mikroszkópok gyerekeknek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mikroszkópok gyerekeknek vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ