Shop roku 30 dnů na vrácení

TP-Link LB130

Termékkatalógus
TP-Link LB130
4,0 2 értékelés
LED izzó - okosizzó, színváltás, E27 foglalat, hőmérséklet 2500-9000K fehértől melegig, szabályozható, nem igényli HUB közbeiktatását, 60 W egyenértékű, KASA alkalmazással bárhonnan vezérelhető, WiFi 2,4 GHz, 802,11 b/g/n
Kód:  TP821f Termékszám:  LB130 Gyártó honlapja:

TP-Link LB130

Szeretné csökkenteni otthona világításának költségeit, miközben bárhonnan folyamatosan vezérelheti a világítás intenzitását? Az okos WiFi izzót Önnek találták ki. Android, iOS vagy Amazon Alexa eszközén keresztül a Kasa alkalmazással bárhonnan szabályozhatja otthona világítását, harmonizálhatja az azonnali fogyasztást. Az izzó E27 foglalattal rendelkezik, használatához nincs szükség további átalakító közbeiktatására. Csavarja ki a régi izzót, és tekerje helyére az LB130-at.

Főbb jellemzői

  • fényintenzitás szabályozás
  • egyszerű wifi kapcsolat telefonnal
  • egész otthona világítását telefonról vezérelheti
  • szabványos foglalat
  • fogyasztás ellenőrzés
  • a világítás hőmérsékletének és színének beállítása

Állítsa be a világítást saját elképzelése szerint

Az LB130 izzó által kibocsátott fény hőmérséklete 2500-9000 K (hideg fehértől a melegig), 800 lumen fényáramot bocsát ki. Ezek az értékek azonosak a szabványos 60 W teljesítményű izzóéval. Az egyenletes beállításnak köszönhetően helyzethez szabottan állíthatja be a fényerősséget, ami rendkívül előnyös, hiszen más-más fényerő szükséges az olvasáshoz, filmezéshez stb. Az izzó ezen felül képes környezete fényerősségtől függően szabályozni a fényintenzitást, így Önnek semmi dolga nem lesz a világítással.

 

A hőmérséklet és a fényszín beállítása

Az izzó nem csak az intenzitást, hanem a fény hőmérsékletét is szabályozza, így a fény az aktuális napszak természetes jellegű fényét utánozza. Cirkadián módba is állíthatja, az izzó automatikusan állítja be a napszakhoz illő fényt. A színek beállításával kellemes légkört teremthet szobájában.

Ütemtervek létrehozása

Az alkalmazásban létrehozhat egy saját ütemtervet otthona világításának vezérlésére. Ha kellemes fényre szeretne ébredni, vagy alkonyatkor szeretné kivilágítani szobáját, csak megfelelő ütemezésre van szüksége, és az izzók az Ön további beavatkozása nélkül működnek.

Paraméterek:

Teljesítmény:
11 W

Foglalat típusa:
E27

Állandó fogyasztás (készenléti üzemmódban):
0,5 W

 

 

 

Paraméterek

Foglalat
E27 Kész!
Darabszám a csomagban
1 db Kész!
Fényáram
800 lm Kész!
Izzó típusa
LED Kész!

Foglalat

Foglalat
E27 Kész!

Csomag

Darabszám a csomagban
1 db Kész!

Világítás

Fényáram
800 lm Kész!

Típus és forma

Izzó típusa
LED Kész!
Forma
Klasszikus Kész!

Hagyományos villanykörte energiafogyasztása

Hagyományos villanykörte energiafogyasztása
60 W Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TP-Link LB130 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK LB130. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TP-LINK LB130.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ